Community Status Updates
iristella → Fandom
Eίπα να αγοράσω τον Teemo με τον οποίο μου έχεις ζαλίσει τον έρωτα τόσους μήνες. Ok. Από την πρώτη μέρα απλά περπατάω και αφήνω πτώματα πίσω μου. XD Ηe is tso cute.
Jan 29 2012 05:55
OdyMonaxos → iristella
You sure are slow, Iri. Here, have a flower.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SEGdXQb7WQc[/YOUTUBE]
Jan 27 2012 17:00
OdyMonaxos → iristella
Drop επειδή δεν μ' ενδιέφερε καθόλου εκείνο τον καιρό να διαβάσω κάτι τέτοιο. Ίσως το ξαναπιάσω κάποτε. Καλογραμμένο πάντως.
Το Kurohime προειδοποιώ. Έχει ρομάντζο, φανσέρβις, η αρχή του είναι πολύ δύσκολη με το πρωταγωνιστικό δίδιμο, αλλά ξετυλίγει καλά την πλοκή, έχει πολύ όμορφο action κομμάτι, και πολύ όμορφες εικόνες και αναφορές στην Ιαπωνική παράδοση. Τα πρώτα κεφάλαια είναι φρίκη. Όταν τελειώσεις μην μου κάνεις σπόιλερ, το έχω παρατήσει κάπου στο 40+. :P
Και μετά το πτυχίο; Έχεις καμιά δουλειά τώρα; Θα βρεις πιστεύεις, αν δεν έχεις;
Jan 27 2012 16:18
iristella → OdyMonaxos
Drop to 20th Century boys? Αυτός είναι λόγος για ban το ξέρεις έτσι; ΧD
Το έβαλα στα plan tou read το Kurohime. Will check it out! :3
Jan 27 2012 16:03
OdyMonaxos → iristella
Πριν λίγες ώρες το σημείωσα σε αυτά που θα διαβάσω σύντομα. Όσο γίνεται γιατί είμαι παράξενος. Είτε ξεσκίζω κάτι, είτε το πάω με μερικά ξεσκίσματα και ανάμεσα μεγάλα διαλείματα, ή drop ακόμα και σε μεγάλα όπως το Hellsing ή το 20th Century boys.
Το Mahou tsukai Kurohime δεν βλέπω στη mangalist σου. :P
Jan 27 2012 16:00
iristella → OdyMonaxos
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Ντάξει δεν ήταν πολύ μεγάλη. Έχει πολλά από τα αγαπημένα μου μέσα όπως πχ το Eden που είναι top 10 για μένα. Eλπίζω να σου αρέσουν.
Btw αν και δεν είναι action αλλά μυστηρίου τσέκαρε και [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1403"]αυτό[/URL]
Jan 27 2012 15:53
OdyMonaxos → iristella
Το αυτό ήταν η τεράστια λίστα. Την είδα και έψαχνα το σαγόνι μου στο πάτωμα. Πρέπει να σου κάνω κι εγώ κανά recommendation κάποτε (σιγά μην έχω διαβάσει κάτι που δεν έχεις διαβάσει εσύ).
Βοήθα, δεν θυμάμαι τ αρχικά.
Jan 27 2012 15:49
OdyMonaxos → iristella
Σ ευχαριστώ ρε για την λίστα. Τι ήταν αυτό;;
Και τι τμήμα ήσουν;
Jan 27 2012 15:41
iristella → Fallen_Mpougatsa
Εδώ δεν έχουν θεωρηθεί άλλα και άλλα, το plot related θα πειράξει; Άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε ρομπότ για να μιλάμε μόνο απρόσωπα. XD
Jan 26 2012 17:29
Fallen_Mpougatsa → iristella
Eίπα μήπως φανεί off topic βασικά επειδή είναι πιο προσωπικό...:canthelp:
Jan 26 2012 17:27
iristella → Fallen_Mpougatsa
1. Εννοούσα ότι με λένε fangirl επειδή το λέω αυτό, αν και αποδεικνύεται να είναι αληθές every single time. Αλλά ναι γενικότερα η αδυναμία μου στις βεντάλιες όπως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.
3. Μα και ο Madara ενάλλασε ικανότητες. Νομίζω it's a given ότι θα μπορεί να πηδάει από στάδιο σε στάδιο. Πώς πέρναγε από το κανονικό Sharingan στο ΜS? Ε κάπως έτσι.
4. Γιατί δεν γράφεις στο thread? Not that I mind, just wondering. XD
Jan 26 2012 17:22
Fallen_Mpougatsa → iristella
[QUOTE=iristella;558024][B]1.(όταν λέω εγώ ότι όποτε εμφανίζονται οι Uchiha αλλάζει το manga με λέτε fangirl XD).[/B]
2[B].Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν είχα πει ότι "του Naruto και τη μάνα να του σκοτώσεις πάλι θα σε κάνει φίλο του". Ειλικρινά δεν περίμενα να επαληθευτώ σε αυτό.[/B]
[B]3.Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου απίθανό το ΕΜS του Sasuke να καταλήξει και αυτό σε Rinnegan και τότε κλαίμε.[/B][/QUOTE]
1. To ένα δεν εξουδετερώνει το άλλο ξέρεις. :P Αλλά με τέτοια εμφάνιση που έκανε ο Madara κι εγώ γίνομαι fangirl.
2. Lol. Indeed.
3. Κι εγώ το φοβάμαι αυτό να σε πω την αλήθεια. Ή φαντάσου το ακόμα και πιο awesome να εναλλάσει ικανότητες.
Jan 26 2012 17:18
OdyMonaxos → iristella
Ωωωω, από την παλιά μου alma mater!! Ποιο τμήμα; Ήμουν (- δεν ήμουν) πέρσι στο επικοινωνίας μέσων πολιτισμού.
Jan 26 2012 04:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed