Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → iristella

admit it... μεροληπτεις σε καποιες ομαδες μελων...
Mar 19 2009 21:45
Photo

iristella → Serestrum

I am just looking over for ALL the users in the forum..... yaoi fangirls and fanboys included..... :P :hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 19 2009 21:28
Photo

Serestrum → iristella

yaoi fangirl... peh...
Mar 19 2009 21:22
Photo

iristella → geo00

Hello geoOO kun. Σου έσβησα ένα ποστ στο Naruto latest chapter discussion thread ως off-topic. Σε αυτό το σημείο να σου πω κάποια πράγματα σχετικά με το Posting στα thread. Εννοείται ότι το forum είναι τόπος συζήτησης όπου ανταλάσσονται απόψεις και εννοείται ότι μπορεί να υπάρχουν με χρήστες με τους οποίους μιλάς περισσότερο και να κάνεις πιο εξειδικευμένες συζητήσεις. Να απευθύνεσαι σε αυτούς, να κάνεις quote αυτά που λένε κοκ. Εντούτοις το forum διαφέρει δραματικά από μια msn/irc συζήτηση. Όσο και οικειότητα να υπάρχει εντούτοις πρέπει κάθε ποστ που κάνει κανείς να είναι σε συνέπεια με τον τίτλο του κάθε thread (στην συγκεκριμένη το Manga naruto). Όταν θα θες να πεις κάτι σε κάποιο μέλος πιο προσωπικό καλό είναι να το κάνεις με vms ή pms (όπως κάνω εγώ τώρα για παράδειγμα). Σκοπός κάθε ποστ είναι να επικεντρώνεται γύρω από το θέμα του τόπικ και όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και προαιρετικά. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και καλή συνέχεια! ^^
Mar 18 2009 15:35
Photo

iristella → geo00

thanks for the request!
Mar 18 2009 14:47
Photo

dOOpLiSSaKoS → iristella

Ααααα ok thx!! :D
Mar 17 2009 15:48
Photo

Serestrum → iristella

[IMG]http://g.imagehost.org/0009/party_hard_cat2.gif[/IMG]
Mar 17 2009 15:39
Photo

iristella → dOOpLiSSaKoS

Aπό ότι ξέρω παρασκευή πρωί πρωί βγαίνει κανονικότατα. Εκτός και αν έχουμε καμία καθυστέρηση με τα raws οποτε θα αργήσει κάποιες ωρίτσες.
Mar 17 2009 15:35
Photo

dOOpLiSSaKoS → iristella

Διαφωτισμένος και από πριν ήμουν :P Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς, δεν σε παρεξηγώ καθόλου και αναγνωρίζω το λάθος που έκανα! Σε ευχαριστώ που μου το επισήμανες και σου λέω ότι δεν θα ξαναγίνει :) Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις πότε βγαίνει το manga του Bleach - 350?
Mar 17 2009 15:30
Photo

iristella → Serestrum

[url=http://www.mom.gr/]MOm Website[/url]
Mar 17 2009 15:28
Photo

Serestrum → iristella

μιλαω για παραλληλο συμπαν. μην ανακατευεσαι... αχεμ... ΜοΜ ειναι...?
Mar 17 2009 15:17
Photo

iristella → Serestrum

Μια χαρά είμαι. Προσπαθώ να ανοιξω σύλλογο αντίπαλο της MoM (με στόχο διαμετρικά αντίθετο από τον δικό της δλδ). Εγώ το συμπαν το έχω ήδη κατακτήσει.Αν θες σου δίνω και σένα μια γωνίτσα να εχεις να καθεσαι.
Mar 17 2009 15:11
Photo

iristella → dOOpLiSSaKoS

Νομίζω με παρεξηγείς. Φυσικά και επιτρέπονται σποιλερς. Αλλά μόνο για τα chapters που έχουν βγεί scanlated. Όταν κάποιος ποστάρει περίληψη κεφαλαίου που δεν έχει βγεί ακόμη ή αναφέρεται σε μια τέτοια υποχρεούται να την βάλει σε σποιλερ ταγκ για να μην χαλάει την ατμόσφαιρα για όσους δεν θέλουν να ξέρουν από πριν τι γίνεται στο επόμενο κεφάλαιο. Ελπίζω να σε διαφώτισα. ^^
Mar 17 2009 15:09
Photo

dOOpLiSSaKoS → iristella

Sorry παρασύρθηκα από το [επιτρέπονται spoilers]! Δεν θα επαναληφθεί
Mar 17 2009 15:05
Photo

Serestrum → iristella

οτι μπορω κανω και γω... για την ωρα διαβαζω ωστε να εχω τις απαραιτητες γνωσεις για την κατακτηση του συμπαντος... εσυ χαου αρ γιου γλυκιε σατανα?
Mar 17 2009 14:36