Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Mangalover

Όταν θα χρησιμοποιείς το Search θα πηγαίνεις πρώτα εκεί που λέει Advanced Search έπειτα θα επιλέγεις την επιλοκή που λέει αναζήτηση στον τίτλο του θέματος. ΠΟλλές φορές χρειάζεται να βάλεις όλες τις πιθανές επιλογες που μπορεί κάποιος να έχει χρησιμοποιησει. In any case no harm done ούτως ή άλλως είναι λογικό τα παλαιότερα μέλη και οι Moderators να ξέρουν πιο καλα΄το forum και τα περιεχόμενα του. A και αυτό με το edit πάει για τα post στα threads. Μην μου κάνεις edit στα vms γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα το προσέξω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος.
Mar 24 2009 03:09
Photo

Mangalover → iristella

να σε ρωτησω κατι...εψαξα στο search...οπως ακριβως εχετε πει...αλλα δεν μου εβγαλε σχετικο με αυτο κατ...καλα ξερω πως ειναι κουραστικο να κλειδωνετε συνεχεια αλλα δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νυχια μας να καταλαβουμε πως ακριβως λεγετε το ποστ... mangalover soz ξεχασα να κανω edit το ενα πανω στο αλλο!
Mar 24 2009 02:59
Photo

iristella → Mangalover

Ιt s ok..... Δεν έγινε κάτι το τρομερό. Απλά στο είπα Α) για να μην αναρωτιέσαι που πήγε το post, B) για να ξέρεις στο μέλλον. Επίσης απαγορεύτονται τα double post στο forum (το ένα κάτω από το άλλο δλδ). Αν θες να προσθέσεις κάτι σε αυτά που λες και δεν έχει απαντήσει κανείς χρησιμοποίησε το edit button. Και σχετικά με την απορία σου στο τεχνικά προβληματα... [B][COLOR=Magenta]Για την profile pic....[/COLOR][/B] user cp ----> edit profile picture ---> option 1 (βάζεις το λινκ από κάποιο host site πχ Photobucket), ¨η option 2 πατάς browse Και επιλέγεις εικόνα κατευθείαν από το pc σου. ----> save changes ---> end [COLOR=Magenta][B] για το avatar[/B][/COLOR] [COLOR=PaleTurquoise]user cp ---->settings and options ----> custom avatar (αν δεν θες κάποιο από τα έτοιμα)----> επαναλαμβάνεις τα option1 ¨η option 2 του παραπάνω .. -----> Save changes ----> The end [/COLOR][COLOR=PaleTurquoise][COLOR=Magenta][B] Για την Signature[/B][/COLOR] [/COLOR][COLOR=PaleTurquoise]user cp ---->settings and options ----> edit signature ---------> edit signature (προσθέτεις κείμενο και φτιάχνεις θέση εικόνας υπογραφής αν έχεις)----> Signature picture ---->Ακολουθείς option 1 ή οption 2---> save signature ----> the end. Μην ξεχνας οι εικόνες να είναι μέσα στα όρια των κανονισμών από άποψη μεγέθους και διαστάσεων. [/COLOR]
Mar 24 2009 01:31
Photo

Mangalover → iristella

οχι συγνωμη καταλαθως το εκανα.συγνωμη που σε εβαλα σε τοσο κοπο!!
Mar 24 2009 01:18
Photo

iristella → Mangalover

Σου έσβησα ένα double post στο "Aν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?" thread. Or at least αυτό μου φάνηκε ότι ήταν καθότι ήταν ακριβώς ίδιο με το προηγούμενο που είχες κάνει.... ^^ Σε περίπτωση που απλά απάντησες το ίδιο πράγμα στον Matu-san να σε πληροφορήσω ότι τα dublicate posts θεωρούνται spam. Καλή συνέχεια...:gotit:
Mar 23 2009 23:12
Photo

iristellaroriconfan

Άλλο ένα post σου σβήνεται στο bleach latest chapter.......... Πραγματικά δεν θέλω να γίνομαι αυστηρή αλλά εξαντλείς την επιεικιά μου και την καλή μου διάθεση. Σε παρακαλώ πρόσεχε την συμπεριφορά σου.
Mar 22 2009 23:20
Photo

dbgoku → iristella

Well nothing less from iristella-sempai.^__^ I reaaaally was sleeping all this time...Και αφου σου αρεσουν τα καλα σχολια θα ηθελα να σου πω οτι σε εχς σε εκτιμηση εδς και πολυ καιρο(απο τοτε που μπηκα στο forum βασικα)μιας και τα θρυλικα σου post μου προσελκυσαν την προσοχη λογω της καταπληκτικης επεξεργασιας τους(καταπληκτικη διαχειρηση όγκου,links και αποψεως φυσικα)/spamming mode off. Και κατι αλλο.Δε θελω να πιστεψεις οτι αυτα τα εγραψα σε μια προσπαθεια "γλυπσίματος??"καποιου mod....Απλα βρηκα την ευκαιρια:)
Mar 21 2009 22:44
Photo

iristella → dbgoku

Να υποθέσω ότι μιλάς για torrent ne? πήγαινε στο [URL="http://www.tokyotosho.com/search.php?terms=Naruto+Shippuuden&type=1"]Tokyo Toshokan[/URL] και αναζήτησε την έκδοση των Taka. Μπορείς να το κατεβάσεις και από [URL="http://www.takafansubs.com/"]το Site του[/URL]ς αν θες. Επίσης έχω την χαρά να σε πληροφορήσω ότι το Naruto shippuden από το επεισόδιο 97 υποτιτλίζεται και από το ελληνικό παρακλάδι των Taka, thread και πληροφορίες για τους οποίους θα βρείς [URL="http://www.anime.gr/forums/naruto/6828-taka-greece-%5B%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%FC-naruto-fansub-group%5D.html"]εδώ[/URL]. Γενικότερα για πληροφορίες σχετικά με το Naruto έχω δημιουργήσει το [URL="http://www.anime.gr/forums/naruto/4893-%C5%D1%D9%D4%C7%D3%C5%C9%D3-%C3%C9%C1-%D4%CF-anime-naruto-%D0%CF%D5-%C5%D7%CF%D5%CD-%C1%D0%C1%CD%D4%C7%C8%C5%C9-%C1%D0%C5%C9%D1%C5%D3-%D6%CF%D1%C5%D3.html"]εξής[/URL] thread. Οπότε έχε το κατά νου στο μέλλον. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και καλές προβολές!!!!!!!!
Mar 21 2009 22:29
Photo

dbgoku → iristella

Iristella-sempai(αν μου επιτρεπεις φυσικα)μπορεις να μου πεις απο που μπορω να κατεβασω naruto shippunden μετα τ ο ep 91??Διαβαζω το manga και δεν ηξερα οτι η dattebayo ειχε σταματησει το sub εδω και τοσο καιρο...Btw nice prof :)
Mar 21 2009 22:11
Photo

iristella → Scorpion

Καλώς μας ξαναήρθες. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Η παρουσία σου κάθε άλλο παρα δυσάρεστη και εκνευριστική είναι. Have fun scorpion και καλό Posting.
Mar 21 2009 20:32
Photo

Scorpion → iristella

ΟΟΟΟ.Iristella εγινες moderator.Συγχαρητιρια.Εχεις γινει εδω και πολυ καιρο;Εγω τωρα το ειδα γιατι δεν εμπαινα στο φορουμ για ενα διαστημα.Αλλα ειπα να επιστρεψω και να σας τσαντισω με την παρουσια μου:hahaha::ureshii:
Mar 21 2009 19:29
Photo

Mad_Hatteriristella

χαοχαοαχοχαο τελικα τον εσφαξες αυτον τον καποιον? :P παρε και το videaki που με εβαλε στη σειρα [url=http://www.youtube.com/watch?v=hAdtySk9QC4]YouTube - Bakura gets a job at youtube.com[/url]
Mar 21 2009 15:57
Photo

iristellaMad_Hatter

Ναι ο Seirios με πέτυχε την κατάλληλη στιγμή (aka ¨οταν ήθελα να σφάξω κάποιον) και μου έδωσε το κατάλληλο videaki (aka villain)..... Είδα και τα videos που ποσταρε ο Adventurer και έλιωσα στο γέλιο. [COLOR=Magenta][B]GUHROOGAMES!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 21 2009 15:46
Photo

Mad_Hatteriristella

αποφασισες επιτελους να δεις τα yugioh abridged? πολυ χαρηκα μπραβο :)
Mar 21 2009 15:36
Photo

Serestrum → iristella

i need one last ingredient...
Mar 20 2009 21:25