Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → iristella

[URL="http://f.imagehost.org/view/0136/1101402070drunkcat3"][IMG]http://f.imagehost.org/0136/1101402070drunkcat3.jpg[/IMG][/URL]
Mar 31 2009 19:31
Photo

Shinji.X → iristella

καλησπερα ^^ θελω αν γινεται να ρωτησω κατι. εχω πολλα downloaded anime οπωσ κ anime ost κ J-rock θα ηθελα να μαθω αν επιτρεπετε να ανοιξω ενα thread με links apo rapidshare k megaupload για να μπορουν αν κατεβασουν οσοι θελουν.τα Links θα ειναι ανεβασμενα απο εμενα σε αυτα τα site.οποτε μπορεις απαντησε μου για να ξερω να στρωθω στην δουλεια ^^ Thnx in advance for the answer
Mar 31 2009 14:15
Photo

iristella → kafRos

To thread για την σειρά που αναζητούσες έγινε merge με το ήδη υπάρχον [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1700-%D0%FE%F2-%EB%DD%E3%E5%F4%E1%E9-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-anime-%E2%EB-1%E7-%F3%E5%EB%DF%E4%E1-%E3%E9%E1-%EB%E5%F0%F4%EF%EC%DD%F1%E5%E9%E5%F2-61.html"]"Πώς λέγεται αυτό το anime?"[/URL] πού είναι και το κατάλληλο για τέτοιου είδους αναζητήσεις. Απλά έχε το υπόψιν σου για να κοιτάξεις την απάντηση που σου δώσανε αλλά και για μελλοντικές αναζητήσεις στο μέλλον. Καλή συνέχεια!
Mar 30 2009 23:41
Photo

laraska → iristella

σορρυ αν ημουν ''ολγον'' προσβλητικος . εκανα ενα εντιτ . τα λεμε !
Mar 30 2009 21:29
Photo

Camus → iristella

Καλημέρα Iri-chan, καλά είμαι!!! :wooi2: Εσύ τι κάνεις??? Εδώ και καιρό ήθελα να σου στείλω το request :emptyonexg1: αλλά... *slapped by forgetfulness* :P
Mar 30 2009 08:27
Photo

Serestrum → iristella

Μαλιστα καπετανιε...
Mar 29 2009 19:29
Photo

iristella → laraska

Kάτι από τους κανόνες του forum..... [COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B][COLOR=Teal](ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική)[/COLOR][/B][/SIZE][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B], θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=Teal][B] Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.[/B][/COLOR][/SIZE] Koινώς laraska μπορείς να εκφράζεις την άποψή σου χρησιμοποιώντας πιο κόσμιο και ευγενικό τρόπο. Το Βerserk ειδικά από την αρχή ξεκαθαρίζει ότι είναι ακραίο σε θέματα βίας και σεξουαλικότητας οπότε είτε το ξεκινάς προετοιμασμένος για το τι θα δεις είτε όταν το βλέπεις και θεωρείς ότι δεν μπορείς να το συνεχίσεις, εκφράζεις την άποψή σου με τρόπο που δεν προσβάλλει ή υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει flame. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες αναφέρομαι στο "αστειάκι" σου περί κεραμυδιών, κουσουριών και άλλων οπωροκηπευτικών στο thread του Berserk... :knock-knock:
Mar 29 2009 16:10
Photo

Seirios → iristella

ρίχτε και κανά σπόιλερ ρε να πούμε........που την είδατε μωρέ την αναστρέψιμη κατάσταση? με δουλέυεται?? ποιος θα την θεράπευε....????άμα πιστεύεται πως αυτή κοπέλα θα μπορούσε να έχει έχει φυσιολογική ζωή χωρίς ψυχολογικά ....οκ.....τι να πω...
Mar 28 2009 17:51
Photo

iristella → Camus

Hello Camus San!!! Τι κάνεις κοπέλα μου καλά είσαι? Πως τα περνάς?Thanks for the request!!
Mar 28 2009 17:44
Photo

Nighteyesiristella

Συμφωνώ μ' αυτά που λες, όμως απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι (μέσα ατο thread) έχουν την εντύπωση ότι έπραξε σωστά(Ότι ήταν μια πράξη ελέους κτλ). Αυτήν την εντύπωση μου έδωσαν. Κι εμένα. Καλά όποτε τους δείχνει σε shonen ai φάση ρίχνω ΤΟ γέλιο. Και τα κοριτσάκια τριγύρω να λιποθυμούν. :hahaha: Και απ' ότι φαίνεται ο Hikaru την έχει πατήσει με την Haruhi και δεν το χει καταλάβει. Είμαι περίεργη να δω ποιος θα το καταλάβει πρώτα: αυτός ή ο Tamaki. Κι αυτόν τον συμπαθώ βέβαια αν και στην αρχή ήθελα να τον δείρω. Έχει πλάκα όμως τελικά και είναι αρκετά διαφορετικός απ' αυτό που δείχνει αρχικά. Μάλλον μ' αυτόν θα καταλήξει (αν καταλήξει) η Haruhi. Θα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τον Hikaru λόγω Kaoru.
Mar 26 2009 15:22
Photo

iristellaNighteyes

Όχι δεν ήταν λογικό ούτε σωστό που την σκότωσε. Ήταν απλά μια αυθόρμητη αντίδραση μπροστά στο σοκ το οποίο έπαθε όταν αντίκρυσε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η Yui. Ακόμη και ο ίδιος το μετάνιωσε στο κάτω κάτω...Πως είναι δυνατόν κάποιοι να θεωρούν την πράξη του αυτή ως σωστή την στιγμή που ο ίδιος ο χαρακτήρας δεν το πιστεύει? Η ευθανασία έτσι όπως αναγνωρίζεται από τα κινήματα στην σύγχρονη εποχή δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση αυτή. Δεν μιλάμε για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση η οποία θα οδηγήσει σίγουρα στο θάνατο. Η απληστία και η διαφθορά δεν είναι δυνατόν να εξαλειφθούν imo. Αυτό το οποίο πέτυχε ο Suitengu είναι να δώσει μια σύντομη ανάσα και ευκαιρία αφύπνισης σε μια κοινωνία η οποία είχε ξεχασει να ζει (πέρα από το ότι πήρε την εκδίκηση που τόσο ήθελε). Το Ouran τα σπάει.... Hitachiin twins are my favs btw! To manga τώρα το ξεκινάω και εγώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην απορία σου. Από όσο ξέρω είναι πολύ πιο πλήρες από το anime σε γεγονότα πάντως.
Mar 26 2009 14:39
Photo

Nighteyesiristella

Καλά μην ανυπομονείς και τόσο.:congrats:Προσωπικά το Black lagoon μου φάνηκε πολύ δήθεν. Είμαι περίεργη να ακούσω την γνώμη σου όταν το δεις. Οπότε έχετε παρόμοια συζήτηση με τον Seirio...Απ' ότι φαίνεται οι περισσότεροι το είδαν πολύ λογικό/σωστό που την σκότωσε. Δεν είμαι αρνητική ως προς την ευθανασία αλλά όταν χρειάζεται πραγματικά. Ενδιαφέρον που κι εσένα σου φάνηκε ότι δεν έπρεπε να το είχε κάνει. Πάντως δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι πέτυχε τον σκοπό του ο Saitengu. Η διαφθορά και η απληστία δεν εξαλήφθηκε απ' τον πλανήτη(όπως έδειξε σε μια σκηνή στο τέλος) απλά άλλαξε το status quo. Άσχετο. Είδα Ouran high school host club. Πολύ γέλιο.(Κατανοητή η αλλαγή του set σου.) Τώρα διαβάζω και το manga αν και με ζορίζει το διάβασμα σε scanlations και το πάω αργά. Αν το έχεις διαβάσει, ξέρεις αν τα γεγονότα των δύο τελευταίων επεισοδίων γίνανε; Ξέρω πως η Claire ήταν filler character αλλά δεν ξέρω αν έγιναν τα υπόλοιπα(Η διάλυση του club για παράδειγμα. Ήταν πολύ εκτός χαρακτήρα του "The King".). Τα μόνα επεισόδια που δεν μου άρεσαν ήταν αυτά τα δύο.
Mar 26 2009 05:08
Photo

iristellaNighteyes

Οχι απλά κοιταζα λίγο τα post στο thread και είδα τις επικ συζητησεις με τον Seirio ( ο οποίος as we speak μου λέει για τον Suitengu και το θέμα που διαφωνούσατε) για την Yui και πέρασα μια βόλτα από τα προφίλ σας. Είδα τον Melkor που σου ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνδύασα την ημέρα ^^. Τadaaa *θριαμβευτική μουσικούλα*!!! Thanks για τα σχόλια για το ποστ μου.... Για την Ginza συμφωνώ ως ένα σημείο (γι αυτό είπα και ότι έκανε τις κλασσικές βλακείες των ερωτευμένων) από την άλλη όμως αν ήταν εμμονή θα την είχε ξεφορτωθεί την αντίζηλο ότι και να έλεγε το αντικείμενο της λατρείας της. Το black lagoon δεν το έχω δει αλλά ανυπομονώ κάποια στιγμή μόνο και μόνο για να γνωρίσω τον χαρακτήρα της Revy (η κάπως έτσι).
Mar 26 2009 04:17
Photo

Nighteyesiristella

Ευχαριστώ! [s]Καλά τι έγινε, παράρτημα βγήκε με το όνομα μου;[/s]:hahaha: Ps. Είδα το εντυπωσιακό ποστ σου για το speed grapher. Πολύ ωραίο. (Αν και δεν συμφωνώ για την Ginza περί αγάπης κτλ. Πιο πολύ σαν εμμονή μου φάνηκε. Ο κύριος λόγος ύπαρξης της στη σειρά ήταν πιστεύω το fan service. Μου θύμισε απίστευτα black lagoon.)
Mar 26 2009 04:03
Photo

iristellaNighteyes

Ηeeyyy! Γιόρταζες χτες? Χρόνια πολλά σου εύχομαι έστω και λίγο καθυστερημένα.... Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και να είσαι πάντα καλά.
Mar 26 2009 03:49