Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaMad_Hatter

Iερροοοοοοοοοσυλεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!! Να για να μάθεις! Sailormoon δεν ήθελες? [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/gundamsailormoon.jpg[/IMG]
Jul 24 2009 02:29
Photo

iristellaNighteyes

Μάλλον είναι πρόβλημα του forum και αυτό. Θα το συζητήσω με την ομάδα και θα σε ενημερώσω.
Jul 21 2009 23:23
Photo

Nighteyesiristella

Ναι, ευχαριστώ! Θα μου λείψει το 1.:congrats: Για την sig λες να φταίει τίποτα από την πλευρά μου; Να δοκιμάσω με iexplorer; [U]Edit[/U] Μπα, ούτε έτσι αλλάζει η sig.
Jul 21 2009 23:15
Photo

iristellaNighteyes

Εφτιαξαν τώρα τα notifications?
Jul 21 2009 22:58
Photo

iristella → FallenSpiritGR

Είναι πρόβλημα του forum. Θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Jul 21 2009 22:57
Photo

FallenSpiritGR → iristella

παρακαλω πολυ βοηθεια δεν μπορω να αλαξω το αβαταρ μου προσπαθω καποσες μερες τωρα και τιποτα!!!
Jul 21 2009 22:54
Photo

iristella → FallenSpiritGR

Για άλλη μια φορά παρακαλώ απέφευγε τα off topic στο Anime recommendations thread. Εάν θες να βρείς κάποιο thread πας στην μπάρα εργασίας πατάς το κουμπάκι search - επιλέγεις το Advanced search και πληκτρολογείς τον τίτλο ή τα tags που θες να βρείς. Πιο αναλυτικές οδηγίες [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6856"]εδώ [/URL]. Παίρνει πολύ λίγο χρόνο και είναι πολύ πρακτικό για την εξερεύνηση του forum.
Jul 21 2009 21:49
Photo

iristella → Ame Warashi

Ωπ καλώστην. Thanks for the request
Jul 21 2009 01:19
Photo

Neuro → iristella

Ξερώ ότι έκανα λάθος που επέμεινα ... νομίζω ζήτησα και συγνώμη (δεν θυμάμαι). Πάντως εγώ θα πρέπει να τρέχω σε 3 διαφορετικές παρέες για να μιλήσω με τα άτομα που θέλω...αν και αυτό δεν με κουράζει. Πάντως μου έδωσες ένα κίνητρο να έρθω ... λες την μοίρα ε? Θα έρθω να μου πεις την δικιά μου να δω τι θα μου βγει...άμα θες φέρνω ταρο εγώ :P
Jul 21 2009 00:32
Photo

iristella → Neuro

Δεν είναι όλοι εναντίον σου απλά όταν προτείνεις κάτι, βλέπεις ότι για τους χι ψι λόγους δεν περναει και είτε επιμένεις προσπαθώντας να το περάσεις με το ζόρι είτε "κακιώνεις" που δεν ακολουθούν αυτό είπες τότε λογικό είναι τα μέλη να πάρουν αμυντική στάση. Όπως είπα και πριν το νόημα στα meetings είναι η παρέα. Καλή παρέα να είμαστε και με μία τράπουλα μόνο μπορούμε να κάνουμε θαύματα (Ps λέω και την μοίρα) :P.
Jul 21 2009 00:27
Photo

Neuro → iristella

Σοστο αυτο που λες iri απλος εγω νιοθω σαν να ειναι ολοι εναντιον μου ... και ας θελω να δω αρκετα ατομα εσενα π.χ. και αλλους.
Jul 21 2009 00:21
Photo

iristella → Sunabouzu

Δεν δαγκώνω βρε (εκτός αν μου ζητηθεί οπότε αλλάζει το θέμα). Απλά το torrent που είχα δώσει είχε τους διπλάσιους + seeders οπότε μιας και μιλάγαμε για την ιδια ακριβως έκδοση ειπα να του πάρει όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. :333333
Jul 19 2009 19:17
Photo

Mad_Hatteriristella

Ναι, μια χαρα ειναι, χιλια thanks.
Jul 19 2009 14:11
Photo

Sunabouzu → iristella

Eνταξει Iri-chan, μην δαγκωνεις... εγω του προτεινα το torrent επειδη απο εκει το χα κατεβασει και ηξερα πως λειτουργει
Jul 19 2009 11:41
Photo

iristellaMad_Hatter

Chekare μία αν τα links που σου έδωσα για το macross είναι εντάξει.
Jul 19 2009 04:10