Community Status Updates
Tea-chan → iristella
Okay, okay...
Αντί να ψάχνουμε ψύλλους στ'άχυρα, πάνε [url=http://wen-jr.deviantart.com/]εδώ[/url] και κάψου ήσυχη! XD
Jul 15 2009 09:14
iristella → Tea-chan
I wish we still had the rep system for [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=326189&postcount=105"]that[/URL] fanart!
Jul 15 2009 08:57
iristella → Nighteyes
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα ότι επιθυμείς! Ναι γμτ μεγαλώνω σιγά σιγά και δεν θέλω.......:cry5: Εγώ αισθάνομαι ένα μικρό και αθώο loli ........:wooi2:
Jul 13 2009 23:04
Nighteyes → iristella
Α το χεις και πρόσφατο δηλαδή.:congrats:
Thanks. Κρίμα που δεν τελείωσε. Θα το χω υπόψιν μου για όταν ολοκληρωθεί.
Πολύ γέλασα με αυτό το topic μιλάμε.
Πρέπει να είχες γενέθλια κάπου εδώ γύρω, έτσι; Είδα που άλλαξε η ηλικία σου. Να τα εκατοστήσεις λοιπόν (και να 1000άσεις τα anime και 10000χιλιάσεις τα manga:congrats:).
Jul 13 2009 21:28
iristella → Nighteyes
Το manga της Nitta Youka είναι το When A Man Loves A man. Πολλοί από τους χαρακτήρες είναι αυτοί του Haru με αλλαγμένες θέσεις. ΠΧ υπάρχει και ο Iwaki ---> ο μελαχρινός τυπάς στο thread που κρατούσε την κολώνια. Σαν υπόθεση είναι πολύ καλό με εντελώς άλλο feeling από το Haru. Το κακό είναι ότι δεν έχει μεταφραστεί όλο μέχρι στιγμής και ειδικότερα κόβεται πάνω σε κρίσιμη φάση. Το διαβαζα χτες και κόντεψα να φάω τα νύχια μου από την αγωνία.
Jul 13 2009 21:16
iristella → MANOS
To cut a long story short.
Αλλο κάποιος να σου ζητήσει παρόμοιες σε είδος σειρέ όπως πχ comedy mecha etc. και άλλο σε ένα thread μεμονομένων σειρών η συζήτηση να αναλώνεται γύρω από το πόσο μοιάζουν δύο σειρές με βάση το γεγονός ότι και στις δυο ο πρωταγωνιστής φορόυσε βρακί με πράσινες ρίγες.
Jul 12 2009 21:22
MANOS → iristella
Αυτό δεν το ήξερα... Άρα να μην παίρνω της μετρητής ότι λέει.
Αυτό με τα patterns και την σύγκριση κομμάτι κομμάτι το κατάλαβα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί διαφωνείς με την σύγκριση. Πχ ας πούμε ότι έρχεται ένας τύπος και μου ζητάει να του πω μια σειρά που να είναι όμοια με το τάδε anime που του αρέσει. Εγώ σαν καλό παιδί θα κάνω σύγκριση των σειρών που μου έρχονται στο μυαλό και θα του δώσω την απάντηση που θέλει. Δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνω και ούτε θεωρώ ότι είναι κακό.
Jul 12 2009 21:00
iristella → MANOS
Ο roriconfan είχε πει επίσης ότι το Elfen Lied μοιάζει με το Akira.
Aυτό που σου έλεγα πριν είναι ότι υπάρχουν patterns στο σενάριο των anime. Πολύ περισσότερο αν τα πάρεις κομμάτι κομμάτι. Είναι σαν να σου λέω ότι η ταινία "ημερολόγιο" μοιάζει με το κομμάτι εκείνο του English Patient που η πρωταγωνίστρια έχει παντρευτεί άλλον (πράγμα το οποίο έχει συμβεί δεν ξέρω και εγώ σε πόσες σειρές σαν pattern μπορεί να συμβεί σε χίλιες δυο άλλες και απλά είναι χαρακτηριστικό της πλοκής). Το να μου πεις πχ ότι οι δυο σειρές σαν σύνολο μοιάζουν μεταξύ τους σε κάποια στοιχεία να πω ok στο βαθμό που προωθεί μια παραγωγική συζήτηση στο thread και δεν ξεφεύγουμε offtopic σε άσχετη εντελώς με το thread συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά..
Jul 12 2009 19:46
MANOS → iristella
Δεν κατάλαβα αυτό που λες για τις συγκρίσεις.
Ο roriconfan είχε πει ότι το Code Geass είναι σαν το LOGH, αλλά στο χειρότερο. Οπότε είπα αφού το LOGH είχε 9+ βαθμολογία στο anidb και είναι σαν την αγαπημένη μου σειρά, να κάτσω να το δω. Με άλλα λόγια δεν θα θεωρούσα αρνητικό το να μοιάζει το Code Geass με το LOGH. Άλλωστε επειδή περίμενα να μοιάζουν έκατσα να το δω.
Jul 12 2009 11:34
iristella → MANOS
Ώπα παρεξήγησες. Δεν είπα ότι εσύ έκανες την κρίση για ολόκληρη την σειρά. Η πρώτη πρόταση μπήκε έτσι για να τονίσω ότι εφόσον μιλάς για τα επεισόδια που είδες έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράσεις την γνώμη σου χωρίς να σου την πέφτει ο καθένας. Γι αυτό και μετά τονίζω ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις την κριτική σου για ότι έχεις δει.
Εντούτοις αναφορικά με τις συγκρίσεις με άλλα anime διαφωνώ. Και πολύ περισσότερο αν το πάμε κομμάτι κομμάτι. Γενικά πολλά anime έχουν κοινά themes. Ιδιαίτερα αν σκεφτείς πόσα έχουν βγεί είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν μεταξύ τους ομοιότητες ως προς το σύνολο της πλοκής. Aν τα πάρεις και αποσπασματικά κιόλας οι ομοιότητες ανά μέρη της πλοκής μπορεί να είναι ακόμη περισσότερες. Πράγμα το οποίο όμως δεν έχει νόημα να γίνεται καθότι αν τα σπάμε σε κομμάτια ο κύκλος αυτός δεν τελειώνει ποτε. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Jul 12 2009 10:44
MANOS → iristella
[quote=iristella;325673]Τρία επεισόδια είναι πολύ λίγο να κρίνει κανείς από μια σειρά 112 ΟVAS. Δικαίωμα του αναφαίρετο και σεβαστό να εκφράζει την άποψή του για όσο είδε αλλά καλό είναι να κρατά κατά νου ότι είναι λίγο άτοπο να κάνει σύγκριση με άλλες σειρές μέσα από περιορισμένη βάση.[/quote]
Μιας και αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω:
1. Ποτέ δεν έκρινα την σειρά των 110 (όχι 112. Εγώ είχα μπερδευτεί πιο πριν και είχα πει 112) OVAs. Και έτσι για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις σου βάζω και 2 quotes:
"Επίσης και το Crest/Banner of the Stars μου αρέσει πάρα πολύ (top 5), αλλά δεν ξέρω αν το LOGH θα μου αρέσει."
"Δεν έβγαλα πόρισμα ότι είναι μλκ. Αν δεις στα post μου λέω ότι δεν ξέρω αν θα μου αρέσει."
2. Δεν σύγκρινα το LOGH με το Code Geass και το Hornblower. Σύγκρινα τα 3 πρώτα επεισόδια του LOGH με το Code Geass και το Hornblower. Πάρε και άλλα 2 quotes για να μην ψάχνεις:
"Αφού ως το τώρα δεν έχει καμία σχέση. Τι να παραδεχτώ??? Το Hornblower μου θυμίζει. :p"
"Μόνος σου είπες ότι τα 3 πρώτα επεισόδια είναι τα χειρότερα. Δλδ να πω ότι τα χειρότερα επεισόδια της σειράς είναι ανώτερα από το Code Geass (1η σεζόν)???!!!"
Αυτά.
Jul 12 2009 10:07
iristella → zer0 uchiHa
Σου έσβησα ένα post στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=325435#post325435"]Kanamemo [/URL]thread ως offtopic. Σε παρακαλώ φροντισε τα ποστ σου να είναι σε αρμονία με τον τίτλο του Thread.
Jul 11 2009 08:45
FallenSpiritGR → iristella
Sorry απλη σινιθια θα προσπαθισω να το κοψω οσο ποιο πολυ μπορω!!!!
Jul 10 2009 17:19
iristella → Tea-chan
AAaa........ Ι see.... Τι να κάνω με δυο μέρες άυπνη το μυαλό χάνει στροφές. :333 Ηappy postu postu.
Jul 09 2009 08:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed