Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Αν εσυ βλεπεις εναν τυπα που χεζει και καταλαβαινεις αλλα κι αλλα δεν σου φταιμε εμεις ομως ε! :P
Aug 02 2009 17:36
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Aν εσύ βάζεις εικόνες με inuendos δεν σου φταίει το μυαλό μου εντάξει............?
Aug 02 2009 16:32
MoRmEnGiL → iristella
Γειά σου φίλη. πλέον. που κερδίσες το βραβείο της impossible έκφρασης του beach party :P
Aug 02 2009 15:48
iristella → Pain_GodRealm
Nα πίνεις πολλά υγρά μόνο γιατί κάνει ζέστη και η απαιτητική από φυσικής άποψης δραστηριότητα του spamming μπορεί να έχει δυσάρεστες παρενέργειες. :P
Jul 31 2009 08:55
Pain_GodRealm → iristella
ε ναι, εχεις καποιο δικιο. Φαινεται προφανος οτι εχω σκιστει στο σπαμ.
Jul 31 2009 08:28
Ame Warashi → iristella
ευχαριστώ πολύ καλό μου,κ εσύ οτί επιθυμείς!!! :) καλό καλοκαίρι γεμάτο έντονες στιγμές εύχομαι!!!(γιατί εγώ κοντεύω να πεθάνω από τη βαρεμάρα :S :P)
Jul 30 2009 10:59
iristella
→
roriconfan
One post deleted στο Bleach latest chapter. Ένα post το οποίο ήταν πάνω κάτω copy paste των τελευταίων 150 post που έχεις κάνει στο εν λόγω thread. Αν θέλεις να προσφέρεις στην συζητηση μπορείς να το κάνεις λέγοντας και κάτι το παραγωγικό.
Jul 29 2009 19:11
iristella → Ame Warashi
[I][B][SIZE=3][COLOR=Magenta]Xρονια πολλά Ame chan. Χιλιόχρονη εύχομαι και πάντα να είσαι καλά και ευτυχισμένη. Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις.
Καλες διακοπές και πάνω από όλα υγεία και καλή πρόοδο σε ότι κάνεις.
Φιλιά!
[/COLOR][/SIZE][/B][/I]
Jul 29 2009 19:08
Mad_Hatter → iristella
just dropping this shit here:hahaha:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=-XRuWdZii84&feature=PlayList&p=430A373AEC894701&index=1[/URL]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Jul 29 2009 17:58
iristella → Sunabouzu
Αστο καλό και χάρηκα..... :P Νομιζα ότι θα το έβρισκα με την μία XDDDD
Jul 29 2009 12:56
iristella → Blastoise
Κανονικά πιο πάνω είπα ότι όποιος συνεχίσει έχει warn. Επειδή ακριβώς είδα ότι είσαι καινούριος και δεν ήθελα να σε πάρω πρώτη μέρα από τα μούτρα έσβησα απλά το ποστ.
Το thread έχει ως σκοπό το παιχνίδι όχι να γίνεται εκτεταμμένη συζήτηση για πράγματα άσχετα με αυτό. Ως εκτούτου το ποστ σου σβήστηκε με την λογική ότι μπορεί να συνεχίσει την εκτός θέματος συζήτηση.
Jul 29 2009 12:34
Blastoise → iristella
ρε αραχτε λιγο να πουμε, μια προταση εκανα. με την πρωτη μερα ντιλιτ ποστ; αφου δεν το εκανα με κακη προθεση
Jul 29 2009 12:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed