Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaMad_Hatter

I thought you would like to know that Orchestre Royale de guingols chapter 8 is out! :3 (finally=> they sure did take theyr fracking time scanlating it)
Oct 06 2009 15:19
Photo

iristellaTea-chan

Na υποθέσω θα έχουμε και nightcrawlers επιρροές στο wolf guy?
Oct 06 2009 12:12
Photo

iristella → Emmanouela

Χμμμ πραγματικά και εγώ δεν έχω ιδέα για τί μπορεί να μου έλεγες. Τι κάνεις εσύ κουκλίτσα? Ελπιζω όλα καλα΄.
Oct 05 2009 22:45
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler=naruto manga] Ναι το θεωρώ δείγμα δύναμης χαρακτήρα το να μπορέσει κάποιος να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, ιδίως όταν μέσα στην πλάνη του έχει διαπράξει τέρατα. Και πολύ περισσότερο όταν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι γι αυτό με πράξεις (aka να μειώσει το lifespan του) και να μην περιοριστεί σε ένα αφελές, "bouhouhou i ll be good boy from now on". Ο Nagato πάντα κινούνταν από ιδεαλισμό (άρρωστο μεν αλλά αντικειμενικά προσπαθούσε να κάνει αυτό που θεωρούσε καλύτερο για τους άλλους όχι για προσωπικό του όφελος). Κάποια στιγμή ένα βλαμμένο του θύμησε από σπόντα ότι άλλο ήθελε να πετύχει αρχικά αυτός και ο Yahiko και άλλο κατέληξε να κάνει στην πορεία (και όχι τα παιδικά του χρόνια γενικά και αόριστα - main source of motivation detected). Και έπιασε ξέρεις γιατί? Γιατί ουσιαστικά ο Nagato ήταν η ενσάρκωση του "the road to hell is built with good intentions". Toν δάσκαλό του δεν τον σκότωσε επειδή τον στραβοκοίταξε, αλλά ως απαραίτητη θυσία σε αυτό που εκείνος αντιλαμβανόταν ως ευρύτερο καλό. At least to me it maKes sense. Όσο για το τι έχει γραμμένο το 90% των naruto fans θα μου επιτρέψεις να αδιαφορήσω. Δεν θα πω ότι ο Kishimoto δεν εχει κάνει παραχωρήσεις (βλ. με λένε Hinata και είμαι ακόμη ζωντανή) αλλά αν έκανε τόσες πολλές όσες του καταλογίζεις το όλο θέμα θα είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά. Βλ. Δραματική μάχη super cool nagato vs naruto, Naruto almost dies but on last second kills pain who leaves the world uttering curses. Tώρα για τον Madara, θα σου πω το εξής : o Μadara του τότε aka ένα 20χρονο το πολύ αγόρι σίγουρα δεν είναι ο ίδιος με τον Immortal Madara που έχει ζήσει κάτι δεκαετίες παραπάνω. Πως μπορείς να μιλας για τους σκοπούς του από την στιγμή που ούτε ο ίδιος τους έχει παρουσιάσει καλά καλά. Ναι ξέρουμε κάτι για revenge against the uchihas, αλλά ήταν αυτός ό μόνος λόγος?Δεν ξέρουμε καν τι είναι το σχέδιο το οποίο λέει. Μιλάς για τις μη συνέπειες του EMS παραγνωρίζοντας ότι α) πρέπει να σκοτώσεις τον ίδιο σου τον αδελφό εκ των πραγματων για να το αποκτήσεις β) Δεν ξέρουμε ουσιαστικά τι κάνει και τι συνέπειες έχει πέρα από το time space jutsu. Μην ξεχνάς ότι ο Madara ΕΧΑΣΕ από τον πρώτο Hokage οπότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Μιλάς για το σχέδιο του λες και είχε όλα τα απαραίτητα πιόνια ευθύς εξαρχής διαθέσιμα ενώ ξεκαθάρρισε ότι δεν ήταν έτσι χρονικά. 2 man cells = απαραίτητοι για γεωγραφικοί έκταση. Αγνοείς επίσης ότι οι akatsuki δρούσαν ολα αυτά τα χρόνια και παρασκηνιακά (πράγμα που βλέπουμε σιγά σιγά) και ότι φυσικά και ο υπόλοιπος shinobi κόσμος δεν ήταν ακριβώς γεμάτος άχρηστους (βλ. Kages). Με λίγα λόγια ουσιαστικά για τον χαρακτήρα δεν ξέρουμε πολλά. Το ότι είναι a manipulative piece of shit για μένα φαίνεται, και εξήγησα πιστεύω αρκετά καλά το γιατί. Τώρα εσύ μπορεί κάποια πράγματα να τα γενικεύεις και να τα βλέπεις ως ιστοριούλες. I cant really argue από την στιγμή που έχεις εκ των πραγμάτων αποφασίσει ότι ότι και να συμβεί στην σειρά είναι fail. [/spoiler]
Oct 05 2009 02:54
Photo

Emmanouela → iristella

Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι καν για ποιο fan art σου ειχα γραψει, τι θα μου πεις? xD Εχω να μπω στο φορουμ ουτε εγω δεν θυμαμαι απο ποτε...! Ειμαι απαραδεκτη ξερω! c[: xD
Oct 05 2009 01:52
Photo

matassos → iristella

lol μολις μπηκα μου απαντησες wtf , ναι μετα εκανε ποστ ο cassiel και μπορουσα να το δω και γω... αλλα πιο πριν γινοταν αυτο που σου πα. και παλι σορυ για την ενοχληση!
Oct 04 2009 23:13
Photo

iristella → matassos

Εγώ πάντως τα βλέπω τα post σου. Πες μου λίγο τι περιεχόμενο είχε μην δεν είναι ένα από αυτά τα οποία βλέπω.
Oct 04 2009 23:11
Photo

matassos → iristella

χμ... σορυ για την ενοχληση, εκανα ενα ποστ στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7743"]1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009[/URL] και δεν μπορω να το δω :/ , δοκιμασα διαφορα :/ ενω αυτο φαινετε οτι εγινε οταν μπαινω με εμφανιζει τα προηγουμενα....[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7743"][/URL]
Oct 04 2009 10:15
Photo

Mad_Hatteriristella

[spoiler=naruto manga] Την ιδεολογικη μαχη που λες εχεις υποψη σου οτι το 90% μη πω παραπανω των narutofans την εχουν γραμμενη και ψοφανε να δουν τι θα κανει παρακατω ο darth sasuke, ε?Για αυτο τα εχω με τον Kishimoto, επειδη το τελιωσε οπως οπως για να μη στεναχωρησει το fanbase του.Και δεν ηταν αυτη μετατροπη που εκανε, δεν ειναι θεμα fanboyσμου, ειναι θεμα λογικης, δε μπορει καποιος που εσφαξε το δασκαλο του, το παρελθον του δηλαδη χωρις κανεναν ενδοιασμο να αλλαζει ετσι.Ειδικα απο τη στιγμη που το βλεπεις να μειωνει χωρις καν δευτερη σκεψη το Lifespan του για τη δικαιοσυνη που αυτος πιστευε και να εχει κανει ετσι το σωμα του συμπερενεις οτι εχει πολυ ισχυρο resolve, και 20 λεπτα μετα σου δειχνει αυτο το resolve να σπαει επειδη ενα βλαμμενο του θυμισε τα παιδικα του χρονια.It doesnt makes any fucking sense. Να σου πω γιατι πιστευω οτι ο Madara ειναι μουφα villain: -Απετυχε να κανει την clan στην οποια ηταν αρχηγος να τον υπακουσει -Εφυγε απο την konoha με ενα ηλιθιο revenge thing για τους uchihaχες, που το χρησιμοποιει για να αποφυγει να αντικρυσει την ανικανοτητα του και να παραδεχτει στα ισια την αποτυχια του. -Εχασε απο τον 1st και περιμενε 100 χρονια να πεθανει και αυτος, και ο αδερφος του για να κανει επιτελους κινηση. -Καταφερε να βρεθει εκει που τον θεωρουσαν ολοι νεκρο απο τον itachi. -Με ολλους τους akatsuki στις διαταγες του μπορουσε πολλυυυυ ανετα να κανει ολλο τον shinobi world ερηπια, αλλα αυτος οοοοοοοχχχιιιιι επρεπε να τους χωρισει σε 2man groups για να τους κανει ευαλωτους και να περιμενει κατι χρονια να γινουν οι πρωταγωνιστες τουμπανοι για να θυμηθει οτι ειχε και ενα moon eye plan. -Μονο τα κλαματα δεν εβαλε μπροστα στον sasuke. -Κανει μονο dodge, μια φορα δεν τον εχω δει να βαραει, που με κανει να σκεφτομε αν εχει επιθετικα Jutsu η οχι. -Παραβαινει τον κανονα οσο-πιο-δυνατο-jutsu-τοσο-μεγαλυτερη-επιπτωση, απλα εμεινε μια δυο μερες τυφλος, αρπαζει τα ματια του αδερφου του, γινετε πιο δυνατος απο τον Nagato Που ειχε διαλυσει το σωμα του, και ουτε γατα ουτε ζημια. -Τριγυρνα δεξια και αριστερα και λεει ιστοριουλες κλπ. -Δεν εχει ουτε Motives Ουτε τιποτα, απλα θελει να γινει complete for the lulz (και αμα εχει ειμαι σιγουρος πως θα ειναι lame, του στυλ με προδωσε η clan Μου, μπουχουχου) -Τον εχετε βγαλει ολλοι manipulative mastermind, σα τον Light κλπ, ενω δεν εχουμε δει τιποτα απο αυτα πανω στο χαρτι (aka ειναι overated as hell) -Ειναι uchiha. -Δε μου αρεσει η μασκα του. Και γενικα απο τοτε που τον εβαλε ο Kishi τα εκανε ολλα μανταρα. For the record, pein/nagato now isnt even in my favourite charachters. [/spoiler]
Oct 04 2009 03:28
Photo

iristellaMad_Hatter

Kαλά σε εκείνη την ατάκα είχα ψοφήσει. Είχα πέσει κάτω και χτυπιόμουν κυριολεκτικά. xD Και ρε γαμώτο ήταν τόσο κάφρικες οι ατάκες που θα μπορούσαν όντως να είναι στο original. Ή εκεί με την πολεμική κραυγή "coffee table".... Πως λέμε "raseengan" ή "gomu gomu no.." Ήταν 10/10 trolling αυτό. [spoiler=manga naruto] Kαταρχάς δεν σου παρουσίαζε μόνο τον Pain για final villain. Το ότι ο Madara ήταν πίσω από τον Pain είχε παρουσιαστεί από πριν πάει ο Pain στο Konoha. Πριν και από την μάχη Sasuke Itachi αν θυμάμαι καλά. Από εκεί και πέρα το να μην είναι κάτι όπως φαίνεται aka προβλέψιμο και να υπάρχει plot twist περισσότερο καλό μου φαίνεται παρά κακό. Τον Nagato δεν τον έκαναν όλοι ότι ήθελαν πολύ απλά από πίσω του κρυβόταν ο Madara, τον οποίο ουσιαστικά διεψευσε στο τέλος και εκανε αυτό το οποίο ήθελε ο ίδιος να κάνει (περίτρανη απόδειξη του ακόμη και αν ο άλλος σου δείξει μια πόρτα είναι ευθύνη σου αν θα την διαβείς). Φυσικά και ο Pain αποτέλεσε μοχλό για την ωρίμανση του Naruto. Αλλα αυτό είναι θετικό και όχι αρνητικό γιατί Α) είναι περίτρανη απόδειξη του ότι οι φερόμενοι ως κακοί δεν έχουν πάντα 100% άδικο Β) Ο Pain σαν χαρακτήρας δεν ήταν απλά ένας τυχαίος ψυχοπαθής κακός. Λειτούργησε περισσότερο σαν σύμβολο σαν την ενσάρκωση μιας ιδεολογίας πεσσιμιστικής η οποία απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή και θεωρεί την ανθρωπότητα εγκλωβισμένη σε έναν ατελείωτο κυκλο πολέμου. Η μάχη Naruto - Nagato ήταν ουσιαστικά μια μεταφορά. Μια μάχη ανάμεσα σε δύο ιδεολογίες τον κυνισμό και τον ιδεαλισμό (πολύ χονδρικά) και το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτό το οποίο χρειάζεται για ένα καλύτερο μέλλον είναι η ισσοροπία και των δύο. Αν το καλοσκεφτείς κανείς από τους δύο δεν νίκησε ηθικά, ούτε ο Nagato γιατί πολύ απλά άλλαξε γνώμη, αλλά ούτε και ο Naruto γιατι Α)και αυτός παραδέχτηκε λάθος Β) δεν ήταν αυτός που μετέπεισε τον Nagato αλλά ουσιαστικά ο Nagato (του παρελθόντος) μετέπεισε τον Nagato (του παρόντος). Το υποχείριο σε αυτήν την περίπτωση ήταν ουσιαστικά ο Naruto και όχι ο Nagato. Tώρα αν όλο αυτό το παραγνωρίζεις επειδή δεν εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του Nagato όπως περίμενες και επειδή δεν είχε τον χρόνο που περίμενες σε μια σειρά που δεν ήταν πρωταγωνιστικός ρόλος , ας συμφωνήσουμε ότι πολύ απλά διαφωνούμε στο πως βλέπουμε την σειρά. Επίσης ο Madara μια χαρά villain είναι. Και είναι μια χαρά επειδή ακριβώς δεν είναι σοβαροφανής αλλά το έχει ρίξει "στον χαβαλέ" καταρρίπτοντας έτσι ένα overused αρχέτυπο σε shonen και μη. Το ότι έχει και αυτός τα issues του φαίνεται από το πως μίλησε για τους uchiha και από κάποιες άλλες μικρολεπτομέρειες ΑΛΛΑ σαν χαρακτήρας και το πως λειτουργεί στην σειρά είναι απίστευτος. ΜΟυ φέρνει κάτι ανάμεσα σε Joker και Al Paccino στο Devils Advocate. Φαίνεται χαρωπός, λέει ιστοριούλες στον καθένα, του δίνει το δικαίωμα της επιλογής αλλά στην ουσία είναι ο πιο επικίνδυνος από όλους. Ακριβώς γιατί δεν πουλάει ποζεριά αλλά προσπαθεί να τους κάνει τα μυαλά πουρέ. Σκέψου πως παραλάσσει τις ιστορίες του ανάλογα με τον αφηγητή που έχει μπροστά του και τις υποδείξεις που κάνει παράλληλα και θα δείς πως κουρδίζει σιγά σιγά τους υπόλοιπους χαρακτήρες. [/spoiler]
Oct 04 2009 00:23
Photo

Mad_Hatteriristella

Ναι το ειδα οτι ηταν Fake, αν και δεν το ειχα καταλαβει στην αρχη, ειχα πεθανει στα γελια με το "they are both psychos!And it seems they are gay too!What kind of experiments are the doing in the underworld?" Τωρα οσο αφορα τον madara το μονο που του αναγνωριζω ειναι τα κοτσια του.Θελει πολυ θαρρος για να εμφανιζεσε με τετοια μασκα δημοσια:hahaha:. [SPOILER=naruto manga] Καλο ειναι το να μη παρουσιαζονται ασπρα-μαυρα τα πραγματα, αλλα το γκριζο να υπαρχει εκει που πρεπει.Πχ οι σοβαροι κακοι να ειναι μαυροι, καταμαυροι ψυχοπαθεις, και σωστα φιαγμενοι.Πχ να οταν δειχνεις οτι ο αυτος που παρουσιαζες επι χρονια οτι ηταν ο Final villain ηταν puppet ενος αλλου, το παρουσιαζεις περισσοτερο.Τον nagato στη συγκεκριμενη περιπτωση τον εκαναν ολλοι οτι ηθελαν, και υπηρχε μονο για να σου κανει το naruto να ωριμασει (και καλα), βοηθιτικος χαρακτηρας ηταν, ετσι και ο madara τωρα υπαρχει μονο για να σου προωθησει τη πλοκη, και για να ενωσει τους naruto-sasuke με τα ιερα δεσμα του γαμου, κομπαρσος ειναι και αυτος, οπως και ο nagato.Για αυτο δε θα παρουσιασει λογο για την επισκεψουλα στους kage, Οπως δεν ειχε λογο και για την επισκεψη στο naruto, μονο για να προωθησει τη πλοκη παει. [/SPOILER]
Oct 03 2009 23:05
Photo

iristella → evaofadawn

xD Eίναι spoiler μεν αλλά αξίζει για τις επικές ατάκες. Φοβάμαι μόνο μην το βγάλουνε όταν βγεί το κανονικό.
Oct 03 2009 20:15
Photo

Dante80iristella

Ahh thanks...:lovulovu:
Oct 03 2009 20:12
Photo

evaofadawn → iristella

ω, ναι, το Shin Angyo Onshi επιβάλλεται να το διαβάσεις!! είμαι σίγουρη ότι θα πορωθείς κ με στόρυ κ με σχέδιο κ με..... τα απίστευτα ΑΓΟΡΙΑ του!!!! :nbleed: σοβαρά τώρα, είναι θάνατος! το απόλυτο epic. κ btw πρόσφατα έμαθα ότι ο αγγλικός τίτλος είναι Blade of the phantom master (που θυμίζει blade of the immortal κ μου τη σπάει..), οπότε παίζει να πετύχεις να το λένε κ έτσι σε forums.... ευχαριστώ για το κομπλιμάν για τη sig! χαίρομαι πολύ που κάποιος την πρόσεξε!!:congrats::himitsu: όσον αφορά τα dogs, διαβάζω το manga, δεν έχω ασχοληθεί με τα ova, κ μάλλον ούτε πρόκειται προς το παρόν. Έχω διαβάσει το stray dogs howling in the dark (με το οποίο από ότι κατάλαβα καταπιάνονται τα ova) κ τα 10 πρώτα chapters περίπου από το bullets and carnage. αχ έχω ερωτευτεί απίστευτο δίδυμο, ωωωω, Bado & Haine! το fake chapter δε θα το διαβάσω ακόμα, γτ θα είναι spoiler ακόμα κ χωρίς τα κανονικά λόγια χεχε:tensai:
Oct 03 2009 19:35
Photo

iristellaMad_Hatter

Βtw το Dogs chapter Που βγήκε προχτές είχε fake translation. Το είδες το Ps στο ποστ μου ne? xD
Oct 03 2009 18:45