Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → evaofadawn

Hello!!!!!! Μια χαρά είμαι εσύ? Πώς τα περνάς? Για το πάρτυ δεν μπορώ να σου απαντήσω με 100% βεβαιότητα από τώρα αλλά σκοπεύω να πάω. Eύχομαι να σε γνωρίσω και από κοντα. Btw το Shin Angyo Onshi το είχα μπανίσει και εγώ από καιρό από thread στο forum. Θα το πιάσω οσονούπω. (Εϊναι και completed Οπότε η καλύτερή μου) Νice siggie btw. Haine and Badou rule. Στο dogs είδες μόνο τα OVAS ή διαβασες και το manga? Aν διαβάζεις και το manga τρέχα να δεις το τελευταίο chapter όπου έπεσε τρολλινγκ με fake translation. Epic lulz where fallen. :hahaha:
Oct 03 2009 18:00
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler=naruto manga] Ο Madara δεν είναι ο Nagato. Σε αντίθεση με τον Nagato που κινούνταν από συναισθηματικούς λόγους, είχε την οργή του (όπως την έχει τώρα ο Sasuke) και την εμμονή του, o Madara μέχρι στιγμής δείχνει να πηγαίνει πιο ψύχραιμα, βάση σχεδιου. Έχουμε δει ότι σε κανέναν από όσους έχει μιλήσει μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει πλήρη εικόνα. Τους λέει ότι χρειάζεται να τους πει για να τους στρέψει σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τώρα αν αυτό το βγάλουν ωραία ή του αλλάξουν τα φώτα είναι άλλο θέμα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά και να προδικάσουμε αποτέλεσμα. Εκτός και αν έχουμε αποφασίσει ήδη γι αυτό που θα δούμε πριν το δούμε και απλά περιμένουμε να κράξουμε. Όσο για τον Nagato και πάλι διαφωνούμε. Και η βάση στο οποίο διαφωνούμε είναι η εξής. Προσωπικά πιστεύω ότι ουδείς τέλειος. Όλοι κάνουμε λάθη και όλοι μπορούμε να παρασυρθούμε από συναισθήματα και καταστάσεις. Το να έχει κάποιος ένα γαμάτο doujutsu δεν του δίνει παράλληλα παντογνωσία και god like ενόραση.Ο Nagato με βάση ορισμένες εμπειρίες είχε αναπτύξει μια συγκεκριμένη εμμονή. Όπως περίπου συμβαίνει με τους μανιοκαταθλιπτικούς έτσι και εδώ δεν μιλάμε για έναν χαζό άνθρωπο. Ίσα ίσα αν σκεφτείς το πως είχε οργανώσει την θεωρία του έδειχνε ότι το είχε αναλύσει πολύ το θέμα και ότι έθετε ορισμένα πολύ σωστά ζητήματα. Παρόλαυτά στο πλαίσιο που ήταν κολλημένος με κάποια πράγματα έδινε έδαφος για να πέσει θύμα χειραγώγησης από κάποιον άλλο πιο ψύχραιμο. Ενδεχομένως και ο Madara να έχει τα δικά του κολληματα θες όμως λόγω ιδιοσυγκρασίας, θες λόγω εμπειρίας τα χειρίζεται καλύτερα. Τώρα αν εσύ διαφωνείς που δεν παρουσιάζονται όλα μαύρο άσπρο αλλά προβάλλεται το ζήτημα ότι πολλές φορές (όχι πάντα) είναι θέμα οπτικής γωνίας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα της σειράς. [/spoiler]
Oct 03 2009 17:40
Photo

evaofadawn → iristella

γειααααα!!! τι κάνεις βρε? ήθελα να σε ρωτήσω αν θα είσαι στο πάρτυ στις 10/10. αν ναι, πες μου να συναντηθούμε, γτ μιλάμε τόσο καιρό κ δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα! anyway, τα λέμε!!
Oct 03 2009 16:44
Photo

Mad_Hatteriristella

[SPOILER=naruto manga] [QUOTE=iristella]¨Εχω την αίσθηση ότι ο Madara έχει πολλά χαρτιά κρυμμένα κάτω από το μανίκι του. Πάρτο λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει όλα του τα χαρτιά στους αντιπάλους του. Πιθανότατα θέλει είτε να τους δελεασει με κάτι , είτε να τους εκφοβίσει.[/QUOTE] Nope, δεν εχει απολυτως κανενα.Οπως και ο nagato λογικα θα ειχε καποιο χαρτι κατω απο το μανικι του για να νικησει τον madara, και θα ειχε καταλαβει οτι πηγαινε να τον χρησιμοποιεισει αντι να την πατησει σα 5χρονο και δεν ειχε τιποτα απολυτως, ετσι και αυτος δεν εχει απολυτως κανενα σκοπο.Απλα το κανει για να προχωρησει τη πλοκη και να βαλει τις βασεις για την τελικη αναμετρηση. [/SPOILER]
Oct 03 2009 12:00
Photo

iristellaDante80

Χρόνια πολλά και από μένα. ^w^ Nα τα χιλιάσεις! Εύχομαι ότι επιθυμείς και κάθε καλό στο δρόμο σου. :333
Oct 03 2009 01:49
Photo

monoiristella

[IMG]http://johnryanrecabar.files.wordpress.com/2009/09/cockroach.jpeg[/IMG] I love you too, my daughter :wooi2: [SPOILER]:kakaka::kakaka::kakaka:[/SPOILER]
Oct 02 2009 15:37
Photo

iristellamono

[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/the-orphan-trailer.jpg[/IMG] mommy i love you mommy xDDDDDDD
Oct 02 2009 04:08
Photo

Serestrum → iristella

Mμμμμ....
Oct 01 2009 18:56
Photo

Night Wizard Sealiristella

Ναί ναί μου άρεσει πάρα πολύ.Λοιπόν είμαι 70 τσάπτερ και συνεχίζω.Αλλά όντως υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που μπορεί να μην άρεσαν αλλά τώρα υποκλίνομαι(πχ αρακούνε).Αυτούς που βάζω πρώτους είναι ζαφίκιελ μετά ούριελ(άλλος πορούκλας),και επίσης μ αρέσει ο κάτου.Επίσης από ιστορία(πλοκή)σκίζει.Πραγματικά πολύ ωραίο μάνγκα.
Oct 01 2009 17:34
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Δεν σου είπα ότι δεν θα σου αρέσει ο Zaphkiel, σου είπα να έδινες χρόνο πριν ψηφίσεις favorite character γιατί εμφανίζονται τόσοι και τόσοι στην σειρά και μπορεί να άλλαζες γνώμη. Χαίρομαι που σου άρεσε πάντως. Που έχεις φτάσει?
Oct 01 2009 16:22
Photo

iristella → Serestrum

:333 You absolutely have to check out the latest Dogs chapter (44 that is). Είναι αφιερωμένο ειδικά σε σένα. xDDDDD
Oct 01 2009 07:12
Photo

Night Wizard Sealiristella

Αμάν ρε ιρι-τσάν αμέσως να με κακολογήσεις.Είδες τελικά πο ζαφίκελ μ αρέσει πολύ.Είδα και το παρελθόν του...Αντέ λίγο ακόμα χρόνο να δώσω και το τελειώνω και το a.s. Πάντως δεν μπορώ να πώ.Τι φαντασία έχει η καόρι.Δεν παίζεται.Να ένα μάνγκα που από όλες τις πλευρές είναι καλοφτιαγμένο.Omg it is perfect :P :)
Sep 30 2009 17:29
Photo

iristellaNighteyes

Koϊτα για μένα αυτό το οποίο έκανε ήταν πολύ χειρότερο. [spoiler=naruto manga] O Sasuke μέχρι να λαλήσει τελείως είχε το καλό ότι όσο και στην κοσμάρα του να ήταν, όσο και να είχε την μανία της εκδίκησης εκτιμούσε Α) την ανθρώπινη ζωή καθώς δεν ήθελε κανείς να περάσει το μαρτύριο της απώλειας όπως αυτός Β) δεν είχε δείξει ότι ήταν ικανός να εκμεταλλευτεί κόσμο που δεν του έφταιγε σε τίποτα. Ιδίως η τωρινή του ομάδα οι Taka του έχουν σταθεί πάρα πολύ και έχουν διακινδυνέψει την ζωή τους για την πάρτη του, και τον έχουν ξελασπώσει αρκετές φορές, και το αναγνωρίζει και ο ίδιος, μα μετά την μάχη με τον Deidara, μα στην μάχη με το 8tails, μα στην μάχη με τον Raikage. To να γυρίσει να παρατήσει τον Juugο και τον suigetsu thn στιγμή που ήταν περικυκλωμένοι και ακινητοποιημένοι από Samurai για μένα πέρασε τα όρια. Οκ το δέχομαι έχει τον πόνο του, τον συμπονάω και τον καταλαβαίνω, παίρνω υπόψιν μου ότι δεν σκέφτεται ακριβώς λογικά σε αυτήν την φάση, αλλά η αχαριστία χωρίς λόγο είναι κατι το οποίο προσωπικά δεν το αντέχω. [/spoiler]
Sep 29 2009 21:46
Photo

Nighteyesiristella

Kαλέ γιατί σε τσάντισε τόσο ο Sasuke;:hahaha: Έτσι όπως έκανες, σκέφτηκα [spoiler=naruto latest chapter]ότι θα σκότωσε κάποιον. (Εντάξει σκότωσε κάτι σαμουράι:congrats:, αλλά αυτοί του επιτέθηκαν) Ειδικά όταν είδα τον Gaara περίμενα ότι θα τον σκοτώσει γι αυτό τα βαλες μαζί του. Οι άλλοι hokage τι παν κι ανακατεύονται;:erk: Αφού βλέπουν ότι κυνηγάει τον Danzo τι μπαίνουν στην μέση; (Τις μάχες στα manga τις βαριέμαι. Τις τεχνικές που χρησιμοποιούν δεν μπορώ να τις φανταστώ. Είμαι τύπος anime ειδικά στις action σκηνές.) Και τελικά η βεντέτα καλά κρατεί και από πιο πριν απ' όσο ξέραμε. Καλά αυτός ο νιντζα που διακήρυττε την ειρήνη στον κόσμο των νίντζα στο παρελθόν, τι σόι ειρήνη πίστευε ότι θα γίνει αν διαλέξει για διάδοχο έναν από τους 2 μαθητές; Πολύ αντίληψη είχε...:frozen: Και το πως βρέθηκαν με τα μάτια οι Uchiha δεν εξήγησε καλά. Ρινεγκαν είχε αυτός όχι σαρίνγκαν. Κάποια κενά έχει γενικά η υπόθεση που ελπίζω να καλυφτούν στην πορεία. Εξάλλου δεν νομίζω ότι μας τα είπε όλα ο Madara. Κι ο Danzo πρέπει να ξέρει πολλά για το παρελθόν. Btw, τι ήταν αυτό που πέταξε για τον Oro; Τι συνέβη στο σώμα του; Και ο Madara τι ήταν αυτό που είπε για ολοκλήρωση; Πάλι ρητορικές ερωτήσεις κάνω.:hahaha:[/spoiler]
Sep 29 2009 14:02
Photo

Serestrum → iristella

τοχω τοχω... XD
Sep 28 2009 18:50