Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaTea-chan

Tρέχω να το διαβάσω. Όσο για τις φωνές μην ανησυχείς τα ίδια του έλεγα του Kelborn στο irc. Τα έχει ακούσει και απο μένα πιο πριν. xD
Oct 12 2009 16:06
Photo

Tea-chaniristella

Ψιτ, ο λύκος έβγαλε νέο chapter!:wooi2: Επίσης, να μου συγχωρέσεις τις φωνές στο thread, αλλά όταν μιλάνε για Twilight, με πιάνουν τα νεύρα μου ζαρτιέρες...<<
Oct 12 2009 16:02
Photo

Mad_Hatteriristella

thankies :)
Oct 12 2009 08:26
Photo

iristellaMad_Hatter

Χρόνια πολλά Rin! Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς. Να είσαι πάντα καλά με υγεία και καλή πρόοδο εύχομαι.
Oct 12 2009 08:09
Photo

Black Kaiser → iristella

Uhmm...sorry για τα οff topic στο Bleach Latest chapter. Απλώς το συγκεκριμένο thread έχει τραβήξει πολύ γκρίνια. Είναι η μοίρα του μάλλον. :uhh:
Oct 11 2009 23:38
Photo

iristella → Serestrum

πες :33333
Oct 10 2009 18:39
Photo

Robin-Chwan → iristella

Α) Η sig μου λεει "Even heroes have [B]the right[/B] to bleed". Αυτο δεν παει να πει οτι το κανουν κιωλας:P:kakaka: Β) Το ξεχασα εντελως αυτο. Παω να το φτιαξω αμεσως.:bike: [B]Edit: [/B]Done:riiight: Κυρια L πρεπει να σας υπενθυμισω κι εγω οτι κανενας αντρας δεν ειναι πιστος για πολυ. Ουτε καν ο L:hahaha::hahaha::hahaha:. Αλλα για να μην εχουμε ξεμαλιασματα παω να τον αλλαξω με εναν με τους κουμπαρους μου αυτη τη στιγμη:kill4u:. Τον Light κρατα τον, δεν τον θελω ΥΓ: Αληθεια πως και δεν πηρες για husbando σου τον Itachi ή τον Byakuya ή ακομα και τον Ace αφου, απ οτι εχω καταλαβει εχεις αδυναμια στους μεγαλους αδερφους???:ureshii: ΥΓ2: Ευχαριστω για το Death Note δωρακι.:nbleed:
Oct 10 2009 16:51
Photo

Serestrum → iristella

μπορω να σου ζητησω μια μεγαλη χαρη?
Oct 10 2009 13:49
Photo

iristella → Robin-Chwan

Comments on your sig. A) L didnt bleed. [spoiler= deathnote major spoiler] heartattacks dont come with a bloodloss [/spoiler] B) A death note user can go neither in heaven nor hell. xD Και για να αφήσω και εγώ το Death Note themed δωράκι μου. [spoiler= <3333][IMG]http://i113.photobucket.com/albums/n204/rehnii/YAOI.gif[/IMG][/spoiler] Kαι δεσποινίς να σου υπενθυμίσω ότι ο L είναι ο husbando μου και ο Light ο κουμπάρος. So proceed with caution! I am a very jealous woman:hiding_something:
Oct 10 2009 03:51
Photo

melkior → iristella

Δεν εχω προβλημα μια χαρα με βολευη αυτο. Επειδη τωρα τελευταια κανω thread εψαχνα τροπο να το βαλω και δεν εβρισκα + εκεινη την στιγμη βιαζομουν να το τελειωσω γιατι ειχα καπου να παω,και παλι ευχαριστω.
Oct 09 2009 19:33
Photo

iristellaVagelio

Εμ τι? τζάμπα τον έχουμε τον τίτλο του "καμμένου fangirl"? XD
Oct 09 2009 17:34
Photo

Vagelioiristella

Sorry για την αργοπορια, δεν ηξερα οτι θα το εβρισκε καποια τοσο γρηγορα Τ^Τ
Oct 09 2009 17:20
Photo

iristella → melkior

Τίποτα. Όπως είπα και πριν γι αυτό είμαστε εμείς εδώ. ^^ Ξέχασα επίσης να σου πω ότι το forum έχει αυτόματο embedding οπότε και να βάλεις το link από youtube σκέτο πάλι θα το παρουσιάσει ως videaki. Απλά εμένα με ψιλοεκνευρίζει η μορφή που έχει και βάζω το παλιό [youtube] tab
Oct 09 2009 15:57
Photo

melkior → iristella

thanks a lot με εσωσες και σορρυ για το of topic απλως δεν ηξερα που να απευθυνθώ και ειδα στο thraed σου οτι ειχες και γι'αυτο ρωτησα.
Oct 09 2009 15:54
Photo

iristella → melkior

Ohayo! Για να απαντήσω στην απορία σου. Βιντεάκια από το youtube βάζεις με την εξής διαδικασία. Α) διαλέγεις videaκι Β) πας στο URL πχ. [B][URL]http://www.youtube.com/watch?v=VOXErrGauaU[/URL] ([/B]τυχαιο παράδειγμα) και αντιγράφεις το μέρος μετά το v. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το VOXErrGauaU. Γ) γράφεις τα tabs [YOUTUBE] [[COLOR=Red][B].[/B][/COLOR]/youtube] (χωρίς την κόκκινη τελεία) και τοποθετείς το κομματάκι που αντέγραψες ανάμεσα. ==> [YOUTUBE]VOXErrGauaU[[COLOR=Red][B].[/B][/COLOR]/youtube] Δ) Profit [YOUTUBE]VOXErrGauaU[/YOUTUBE] YΓ. To post με την ερώτηση από το Kimi ni todoke στο έσβησα ως offtopic. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία vm/pm me. Καλή συνέχεια :33333333333333
Oct 09 2009 14:51