Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → iristella

Τhanks a lot daughter !!!! Να'σαι κ εσυ καλα κ να κανεις τον πατηρ περιφανο !!!!
Oct 15 2009 15:54
Photo

iristellaTea-chan

ΟΜG me wants! Και μόλις μου θύμησες ότι είναι ώρα να κάνω ένα αφιερωματάκι που θέλω. kukuku
Oct 15 2009 01:38
Photo

iristella → Umi no Ossan

Χρόνια πολλά father! Πολύχρονος πολύχρωμος με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς! Να τα χιλιάσεις και να σε χαιρόμαστε. :3333333 Ότι θες να το πάθεις και να έχεις καλή πρόοδο. ΦΙλούθκια!
Oct 15 2009 00:51
Photo

Tea-chaniristella

Τρέχεις στο Ecchi United, Girls Strike Back. [U]Τώρα[/U] όμως.
Oct 14 2009 19:23
Photo

evaofadawn → iristella

θα σου πω το βράδυ που θα έχω γυρίσει!! αν δε λιποθυμίσω από χαρά μες την τάξη!! επέστρεψα στα θρανία omg!!
Oct 13 2009 11:57
Photo

iristella → evaofadawn

Κατεβάζω κατεβάζω.... T^T ΑΑΑΑΑ πάλι καλά που μου τους θύμισες τους Nightmare γιατί μου άρεσαν πολύ όσα δικά τους έχω ακούσει (aka ένα Nightmare και ένα Alumina σε προ καψίματος εποχές). Οκ αρχίζει το mega downloading από τώρα. Θα τα ψάξω αυτά που μου είπες. Καλή αρχή με τα ιαπωνικά στο καποδιστριακό! ^^ Περιμένω εντυπώσεις!
Oct 13 2009 11:56
Photo

evaofadawn → iristella

υπερβολές υπερβολές αγαπητή μου! εγώ ήμουν απλά η σπίθα για να αρχίσει κάτι που ήταν αναπόφευκτο: γίνεται δλδ μια yaoi πορωμένη να μην εξελιχθεί τελικά κ σε visual-kei addict?? εμένα μου αρέσουν κ οι Despair's Ray αλλά συνήθως είναι λίγο πιο βαριοί κ ασήκωτοι, δοκίμασε πάντως. Από Gazetto ελπίζω να κατέβασες κ παλιά cd τους, ε? αν όχι, βουρ! Οι Nightmare είναι λίγο πιο soft, δε μου αρέσουν πάντα αλλά είναι συμπαθητικοί, κ έχουν κ το πιο διεστραμμένο alter ego band! Ψάξτο κ θα με θυμηθείς, το γέλιο της αρκούδας!!!! k τους 12012 άκουγα κάποτε.. Τώρα θα σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά κ σε Miyavi, one man show καταστάσεις κ ποπίζων, αλλά τον έχει τον χαβαλέ του. αυτά! κατά τ'άλλα, σήμερα αρχίζω ιαπωνικά στο καποδιστριακό κ είμαι τρελαμένη εντελώς!! ΑΑΑΑαααα!!!! λίγες ώρες μείναν!!!!!
Oct 13 2009 11:52
Photo

iristella → evaofadawn

Mε έκαψες κακούργαααααααααα! Από το Σάββατο και έπειτα τσουφ έχω κάνει με Dir En Grey και The Gazette. >w< Αναμένω και άλλες προτάσεις. :3 Γιατί ως γνωστόν τα όμορφα εγκεφαλικά κύτταρα όμορφα καίγονται. ^w^ Κατά τ αλλα τι κα΄νεις? Πως είσαι?
Oct 13 2009 11:38
Photo

Mr. Brightside → iristella

Ωωωω.. Δεν ειχα ιδεα. Θα εχει ενδιαφερον. Ευχαριστω ^^
Oct 12 2009 22:52
Photo

iristella → Mr. Brightside

Πριν αρχίσουν την σειρά έβγαλαν ένα δοκιμαστικό story για να δουν τι ανταπόκριση θα έχει από το κοινό. Είναι εντελώς ξεχωριστό από το κύριο DN αλλά το concept είναι πάνω κάτω το ιδιο.
Oct 12 2009 22:48
Photo

Οταν λες pilot? Το εξτρα κεφαλαιο υποθετω ειναι το βιβλιο αλλα τι ειναι το pilot?
Oct 12 2009 22:46
Photo

Thanks και ανταποδίδω. Οκ then read the mangu. Μην χάσεις σε καμία περίπτωση το Pilot όπως επίσης και το extra chapter. Επίσης πολύ καλές δουλειές.
Oct 12 2009 22:41
Photo

Ναι... ξερω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να εκανε αυτο που υποθετω οτι λες αλλα δεν θελω να το επιβαιβεωσω μεχρι να διαβασω το μανγκα. Διαφορετικα θα με πιασει καταθλιψη παλι... Been there... Ασχετο αλλα δεν ειχα ξαναδει το προφιλ σου. Ωραιο! Very puffish ^^
Oct 12 2009 22:38
Photo

Αυτο που σου λέω στο spoiler tag φαίνεται στο τέλος του anime γιατί σε αυτό αναφερόμουν (ξεχωριστά από το manga). XD Για θυμήσου που την είδες τελευταία φορά. Και ναι νομίζω είναι προφανής η λατρεία που της τρέφω. :3333
Oct 12 2009 22:31
Photo

iristella → D.Dragon

Σου αφαιρέθηκε το avatar επειδή αποτελούσε major spoiler για την εξέλιξη της σειράς. Παρά το γεγονός ότι το έχει δείξει αυτό που λες το anime εντούτοις κάποιος καινούριος στην σειρά, θα έχανε ένα πολύ μεγάλο σημείο της έκπληξης. Παρακαλώ διάλεξε κάτι άλλο. Φιλικά. *brands profile with seal of approval for the itachi avatar* Wise choise.....
Oct 12 2009 22:23