Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → didimakia

Ηello! By the way το manga το έχω ξεκινήσει ήδη γιατί κάτι μου λέει ότι με το anime δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.
Oct 28 2009 01:13
Photo

didimakia → iristella

γεια...
Oct 28 2009 01:08
Photo

iristellaVagelio

Χεχε πλάκα πλάκα σε εκείνο το σκηνικό και μένα η ίδια παροιμία μου είχε έρθει στο μυαλό. Συγκεκριμένα η ατάκα μετά το "curiosity killed the cat" aka "satisfaction brought her back". Και κακά τα ψέμματα ο Hal έμεινε ικανοποιημένος υπέρ του δέοντος. xD Έχει πολλά ωραία και στα επόμενα κεφάλαια. Άντε φτάσε και εσύ up to date να αρχίσει νέος κύκλος fangirlism και bishonen worshiping στο ανάλογο thread. Βέβαια μετά θα έχεις ένα θεματάκι του πως να αντέξεις με ένα chapter το μήνα, αλλά έχουμε ήδη οργανώσει δίκτυο ψυχολογικής υποστήριξης και απεξάρτησης.
Oct 27 2009 23:11
Photo

Vagelioiristella

LOL, η περιεργα σκοτωσε την γατα, βασικα εδω ανοιξε την τρυπα του val XDDDD Τεσπα, ωραιος και ο hal, δεν λεω αλλα προτιμω τους αλλους δυο. Οσο για εκεινη την σκηνη με το bunny stew , δεν εχω να πω τιποτα, καλυψες πληρως! Ελπιζω να δω κι αλλα τετοια στα επομενα chapter και περι Ruru η αγαπημενη μου φαση ηταν εκεινη στα extas που τους ειχε ολους σε chibi και τσακανωνταν για τον val :hahaha:
Oct 27 2009 22:38
Photo

iristellaVagelio

O Ruru και ο Hal είναι οι δικοί μου. xD Ειδικά όταν αυτοί οι δύο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους 9/10 φορές είναι να πέφτεις κάτω από τα γέλια. Ακόμη γελάω με το "bunny stew" σκηνικό. Καλά όχι ότι δεν τον πάω τρελά και τον Val αλλά ο Hal ρε συ είναι άλλο φρούτο. Μου αρέσει που αρχικά ο Val πάει και του κάνει "μη μου βγάλεις τις χειροπέδες" και από το πρώτο βράδυ πάει και δοκιμάζει να δει τι γίνεται αν τις βγάλει. I mean σαν μικρό παιδάκι. xDDDD So adorable..... Πιο κάτω δεν ξέρω αν έχεις φτάσει ακόμη έχει και μια ιστορία σχετικά με το πως πρωτογνωρίστηκαν ο Hal και O VAl (ναι είχαν γνωριστεί και πιο πριν αν και ο Val δεν θυμάται). ΆΑΑΑΑΑλλο τρελό γελιο από εκεί.
Oct 27 2009 14:25
Photo

Vagelioiristella

Yup, τελειο manga, μολις το προχωρησω αρκετα θα τσεκαρω και τα αλλα εργα της δημιουργου του (αχ, τι με περιμενει:nbleed:). Couldn't agree more about Ruruka! Ο καλυτερος συνδιασμος perverted-kawaii mascot που εχω δει:kawaii:! Το λατρευω το ατιμο, ειδικα οταν τριβεται στον val και ο hall αφριζει απο την ζηλεια του!!! Btw, o Ruru και ο beast val ειναι oι αγαπημενοι μου απο εκει μεσα :wooi2:, what about Iri-chan's favorites?
Oct 27 2009 12:54
Photo

iristellaVagelio

Soooo glad you liked Crimson Spell. xD Γενικά η συγκεκριμένη μανγκακα έχει κάνει απίστευτα στόρυ. Με το που τελειώσεις προχωράς σε "you are my loveprize in viewfinder" και σε ikokku irokoi romantan. Για το πρώτο συστήνω αιμοστατικούς ορούς και πολλές πολλές πορτοκαλάδες. Και αναφορικά με το crimson spell. Ο Ruruka δεν είναι το πιο αξιολάτρευτο ανώμαλο κουνέλι που έχεις δει ποτέ στην ζωή σου? xD
Oct 26 2009 22:59
Photo

iristella → hyuga

Hello! Koίτα να δεις τι γίνεται με το nabari no ou. Προσωπικά το θεωρώ πολύ μέτριο anime. Και αυτό όχι επειδή το υλικό ευθύς εξαρχής είναι κακό αλλά επειδή το studio άλλαξε τα φώτα στην σειρά. Οπτικά και ακουστικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο το ομολογώ (απόδειξη και το ending αυτό το οποίο πραγματικά το λατρεύω)από υπόθεση όμως το χάνει λίγο. Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις και αν είσαι ανθεκτική στο young boys angst πιστεύω ότι είναι οκ αλλά αν έχεις και άλλα πράγματα να δεις θα προχωρούσα σε αυτά στην θέση σου.
Oct 25 2009 08:31
Photo

hyuga → iristella

hey ειδα στα τραγούδια j ένα που πόσταρες από NABARI NO OU...δεν αξίζει να το ΄δω μετά το sky girls??Έκανα ένα search αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου
Oct 24 2009 23:08
Photo

iristellaMad_Hatter

Μπες λιγο MSN
Oct 24 2009 18:27
Photo

iristellaMad_Hatter

Μισο λίγο να κοιτάξω.
Oct 24 2009 18:14
Photo

Mad_Hatteriristella

btw μπας και εχεις κανα καλο fanart του pein να βαλω για sig, γιατι εγω ξεμινα?
Oct 24 2009 18:05
Photo

Mad_Hatteriristella

ευχαριστω και ανταποδιδω :) [SPOILER=sasuke doing his homework] [IMG]http://i37.tinypic.com/zwlueb.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Oct 24 2009 16:27
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler=Rin's ideal pet][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/gundam_cat.jpg[/IMG][/spoiler]
Oct 24 2009 15:11
Photo

Mad_Hatteriristella

Και εξακολουθεις να βαζεις λιγα! Ειδικα το 11eyes δεν αξιζει τα 13 groups που το εχουν κανει:hahaha:?
Oct 22 2009 20:10