Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chaniristella

*από μακρυά, να μη τη δαγκώσει* Έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σετάκι! Εγκρίνω και επαυξάνω! *thumbs up*
Oct 30 2009 22:00
Photo

Mad_Hatteriristella

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qPTnxrZeCWE[/URL] μα να μην εχεις ακουσει τον υμνο.............
Oct 29 2009 23:39
Photo

iristellaTea-chan

Περαστικά στην αδερφή σου και καλό κουράγιο σε σενα. Για τον κινηματογράφο είδα το post σου στο bh Και με έψησες και μένα να πάω να το δω το Up. Καλό διάβασα και κουράγιο! Με το καλό το χαρτί. Thanks για την εικόνα. Περιμένω το 7 πως και πως. Με τα χίλια ζόρια κρατιέμαι να μην διαβάσω το manga. Eυχαριστώ και για το add. :3
Oct 29 2009 23:18
Photo

Vagelioiristella

Μαλλον θα το παω με το πασο μου γιατι εχω ηδη καμια δεκαρια μανγκα που περιμενω με ανυπομονησια Τ^Τ (berserk, claymore, soul eater, zetman, ultimo, beelzebub, κλπ. αστα να πανε ειναι). Παντως το σιγουρο ειναι πως καποια στιγμη θα το προφτασω και θα χρειαστω αυτο το δικτυο ψυχολογικης υποστιριξης και απεξαρτησης :nanana:
Oct 29 2009 22:36
Photo

Tea-chaniristella

Κι επειδή είμαστε και οι δύο fan, μια είκονίτσα! [spoiler][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/3899/akaado.jpg[/IMG][/spoiler]
Oct 29 2009 15:04
Photo

Tea-chaniristella

Καλά κι εγώ. Εκτός από μια περιπέτεια με την αδερφή μου, που έπαθε διάστρεμμα στο πόδι και θα το έχει σε γύψο για 20 μέρες, οπότε άντε κάνε τον αχθοφόρο... Πήγα κινηματογράφο, βγήκα για καφέ, πήγα βόλτα στο πατρικό... βρήκα ένα ιδιαίτερο να τσεπώσω τίποτα... και λιώνω στο διάβασμα. Τελευταίο εξάμηνα (ελπίζω) και τρέχω να το πάρω το χαρτί. BTW, σε πρόσθεσα στο msn. :)
Oct 29 2009 14:56
Photo

iristellaTea-chan

Μια χαρούλα είμαι δόξα τω Θεώ. Τρέχω γύρω σε βολτούλες και καφέδες και ζουζουνίζω. Από βδομάδα βέβαια τα κεφάλια μέσα γιατί θα πρέπει να ψάξω και για καμιά δουλειά. :3 Eσύ όλα καλά?
Oct 29 2009 13:40
Photo

didimakia → iristella

αντε enjoy ...:D btw εσυ μονο με την anime.gr ασχολεισαι ή εισαι και σε κανενα αλλο φορουμ?
Oct 28 2009 15:30
Photo

iristellaMad_Hatter

Dont you have something to do atm? Like getting ready or smth? >w<
Oct 28 2009 13:55
Photo

Tea-chaniristella

:hahaha::hahaha::hahaha: Για κάποιο λόγο, ήμουνα σίγουρη ότι εσύ θα το εκτιμούσες! Λέω μέσα μου "Κάτσε να το δει η Iristella αυτό!" Και δεν είχα άδικο! Τί λέει, πώς είσαι;
Oct 28 2009 10:10
Photo

iristellaTea-chan

[quote=Tea-chan;348940][SIZE=5][B]OMGZ!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] [spoiler=Να το πω 16+; Ειλικρινά, δε ξέρω!][IMG]http://fc03.deviantart.com/fs50/f/2009/300/a/5/Sasuke_Nevermind_by_sbel02.jpg[/IMG][/spoiler] Τί κάνω τώρα; Facepalm? Squeal? Εμετό; Βγάζω καρδούλες; ΤΙ;;;;;;;;[/quote] Δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά είμαι σε φαση "i want one of those" εδώ και κάτι ώρες. Φανταστική εικόνα. ΠΡαγματικά πέθανα στο γέλιο.
Oct 28 2009 02:29
Photo

iristella → didimakia

Στο 8. Το σταματησα με το που έφτασα up to date Με το anime και θα το ξαναπιάσω από αύριο. Σήμερα είχα συγκεκριμένα πράγματα που ηθελα να δω και να διαβάσω οπότε αρκεστηκα στο να διαβάσω μόνο όσα είχε δείξει το anime. ^^ Μέχρι στιγμής πάντως είναι αρκετά καλό και προχωρά γρήγορα. Σε κάποια σημεία με ξενίζει λίγο το gag humor αλλά στην πλειοψηφία του είναι πάρα πολύ ευχάριστο.
Oct 28 2009 01:46
Photo

didimakia → iristella

nice.. σε ποιο τσαπτερ εισαι? (FT)
Oct 28 2009 01:29
Photo

iristella → didimakia

Όλα ανθηρά. ^^
Oct 28 2009 01:26
Photo

didimakia → iristella

xexe σωστη επιλογη... ποπο τι σοι sanji ειμαι(avatar):fromabove:...ξεχασα να πω το σημαντικοτερο... ''πως τα πας? ολα καλα?'' XD
Oct 28 2009 01:21