Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chaniristella

XD Ωραίο σετάκι! Αλήθεια, προτιμάς Kanda με ίσιο ή με σγουρό μαλλάκι;
Jun 30 2010 21:52
Photo

Lokeiristella

i am in your forums, playing mod!
Jun 30 2010 17:54
Photo

Petran79iristella

Α τι μου θυμησες. Ειχα παραγγειλει τοτε κατι bοοtlegs και την ειχα δει με ποιοτητα dvd αλλα με αθλιους υποτιτλους. Ετσι και αλλιως τη σειρα για τη μουσικη την ακους πιο πολυ. Ειχα κατεβασει υποτιτλους απο την καλη μεταφραση απο τους insτrυmενταlιτy και μεσω dvd ειδα τα πρωτα επεισοδια ετσι. Δεν μεταφρασαν ολα τα επεισοδια δυστηχως. Ναι ειχα δει στο bαkαbτ αυτη την εκδοση. Λεγαν πως 340 mb ειναι πολλα για τετοια εικονα. Δες την παντως αλλα σε σχεση με το mαngα και την ταινια ειναι μερα με τη νυχτα. Θα σ'αρεσει και το mαngα αν σου αρεσουν οι κωμωδιες. Ευχαριστω παντως.
Jun 30 2010 13:06
Photo

iristellaPetran79

Ηello. Είχα διαβάσει σε κάποιο post σου ότι κατέβαζες την σειρά Hamelin no Violin-Hiki και ότι παιδεύτηκες αρκετά. Με είχες ψήσει να την ξεκινήσω οπότε άρχισα να την ψάχνω. Η ποιότητα όμως που είχα βρει από το group που είχε το anidb ήταν λίγο άθλια και κατά τύχη βρήκα μια πολύ καλή έκδοση με απίστευτη εικόνα στο [URL="http://www.filestube.com/aefafe07f315a1a103ea,g/Hamelin-no-Violin-Hiki-07.html"]εξής[/URL] link. Δεν ξέρω ποιά από τις δύο έχεις αλλά σε σκέφτηκα και είπα μήπως το θέλεις και σε αυτήν την έκδοση.
Jun 30 2010 02:48
Photo

red pyramid → iristella

Έστω και με καθυστέρηση (godamn time schedule) χρόνια πολλά και πάντοτε γεμάτη ευτυχία :)[URL="http://img33.imageshack.us/i/yaoiyaoidemotivationalp.jpg/"] [/URL]
Jun 29 2010 17:43
Photo

iristella → spartankid

good! Keep it up! Η sig ειναι custom made. Ένα κομμάτι είναι από το αrtbook. ^^
Jun 29 2010 05:05
Photo

spartankid → iristella

η sig σου είναι από artbook της σειράς σωστά ;
Jun 29 2010 04:34
Photo

spartankid → iristella

μια χαρά κανεί ειμαι στο 35 το έχω αφήσει για δύο μέρες καθώς ήθελα να τελειώσω κάτι eps που είχα αφήσει και από αύριο το ξαναπιάνω αν και νομίζω πώς πρέπει να πιάσω το λεξικό και να πάω μερικά κεφάλαια πίσω να κατανοήσω μερικές καταστάσεις-όρους και να το συνεχίσω :P
Jun 29 2010 04:33
Photo

iristella → spartankid

Τhank you thank you. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα. ^^ Πώς παει το D Gray-man?
Jun 29 2010 04:21
Photo

iristellaalxdjo

I did didn't I? Πιθανότατα είχα βάλει [URL="https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3"]αυτό[/URL]. Διάλεξε τα ελληνικά και όποια άλλη γλώσσα θέλεις και ακολούθησε τις οδηγίες. ^^ Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σε σένα ότι επιθυμείς.
Jun 29 2010 04:20
Photo

alxdjoiristella

hi Ιρριστελλα ελπιζω να μην ενοχλω που γραφω εδω αλλα ηθελα να σε ρωτησω.καπου ειχες βαλει στο φορουμ για ενα ελληνικο ορθογραφικο για το firefo αλλα δεν βρισκω το θεμα.μηπως το θυμασαι να το βρω?BTW χρονια πολλα για τα γεεθλεια σου
Jun 29 2010 01:45
Photo

iristella → kelborn3

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα. ^^
Jun 28 2010 23:20
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αν σου πω οτι ξεκίνησα για να έρθω αλλά στο δρόμο μου επιτέθηκαν κάτι κανάτες κόκκινο κρασί και έγινα ντέφι τι θα μου πεις? Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές καλή μου. Να σαι πάντα καλά με υγεία και καλή πρόοδο με τις εξετάσεις. Ελπίζω να τα πούμε μια από αυτές τις μέρες και να σε δω. Φιλούρες.
Jun 28 2010 23:16
Photo

iristellaMad_Hatter

Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο και να σαι πάντα καλά. ^^
Jun 28 2010 23:14
Photo

spartankid → iristella

χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς χιλιόχρονη.
Jun 27 2010 15:35