Jump to content

Community Status Updates

Photo

spartankid → iristella

[url]http://i27.tinypic.com/2djpdee.png[/url] επειδή είχες μιλήσει για crop κάποτε ;) αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ και εγώ
Aug 05 2010 03:59
Photo

iristella → Orion19

Axaxaxaxax δεν ήξερα ότι το σκέφτηκε έτσι. Α το τσατσόνι. Εγώ στην θέση του θα ακολουθούσα τη σίγουρη μέθοδο του grab grab. Toν Tae Kyung θέλω να τον σπάσω στο ξύλο/
Aug 04 2010 21:45
Photo

Orion19 → iristella

Είναι μεγάλο σπάσιμο ο Tae Kyung. Πολύ σκύλα. XD Ο Shin Woo, κατάλαβε οτι είναι γυναίκα και το διασκεδάζει. Ένιωσε το στήθος της όταν τη κουβάλαγε. Γι'αυτό της σήκωσε και το χέρι. Για να πεταχτεί το στήθος πιο πολύ να σιγουρευτεί.:kakaka:
Aug 04 2010 21:35
Photo

Tea-chaniristella

Το λυκάκι; Τσου, διάβαζα το Naruto από την αρχή. Δεν έκανα update κανένα άλλο manga. Thanks for the info! Will check it out!
Aug 04 2010 21:14
Photo

iristellaTea-chan

axaxaxaxaxaxa Dead on! Βtw tο λυκάκι το διάβασες σήμερα? :3
Aug 04 2010 20:58
Photo

Tea-chaniristella

Free laughs... [spoiler][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/230/kurosakikun.jpg[/IMG][/spoiler]
Aug 04 2010 20:55
Photo

iristella → Orion19

Αγαπαμε Jeremy όσο δεν πάει. Γλύκας! Τώρα o *tsun tsun* φράτζα προς το παρόν μου σπάει τα νεύρα. Ο δεύτερος της παρέας ο κάπως πιο νορμάλ δεν έχω καταλάβει. Στο 2 την γουστάρει επειδή ξέρει ότι είναι κορίτσι ή he bats for that team? Ψιλομπερδεύτηκα.
Aug 04 2010 14:48
Photo

iristella → LethalMike

Iσχύει. Γι αυτό και οι υπότιτλοί τους και η εικόνα τους δεν είναι και ότι καλύτερο στον χώρο.
Aug 03 2010 17:56
Photo

LethalMike → iristella

Οι horrible subs Δεν κανουν rips απο streaming sites ; Οπως crynchy roll για παραδειγμα ;
Aug 03 2010 17:52
Photo

Orion19 → iristella

Όσους περισσότερους καταστρέφω με αυτή τη σειρά, τόσο πιο πολύ χαίρομαι! Αν και συνήθως είμαι μαζο...ε.... sympathetic άτομο. Σε ποιο επεισόδιο είσαι; Καλά, ο Jeremy και η Joliiiieeeeee του είναι δυο γλύκες. Δεν είναι γλύκαρος; Έχει και μια σωματάρα όμως, ο φούστης. 19 χρονών παιδί. Ο Shin Woo, όσο δεν ρίχνει τη φράντζα, πολύ γκόμενος. 21 αυτός, παρακαλώ. Είναι ο κύριος τραγουδιστής των C.N Blue. Μπορεί να τους έχεις ακουστά. Ωραία φωνή και ωραίο δι. Αλλά εγώ γαμώτο... ΕΠΡΕΠΕ να μου αρέσει αυτός με τις τάσεις προς transvestism! Πάαανω που τον ξαναβρήκα και χάρηκα, πήγε και έγινε η Lady Gaga της Ασίας... :zetsubou: Πως μπόρεσε να το κάνει αυτό, Ειρήνη; Όταν θα έχουμε λεφτά για το H.U.N.K, να πάμε να τονε βρούμε και να τον σπάσουμε στο ξύλο!
Aug 02 2010 17:40
Photo

iristella → Orion19

Με κατέστρεψες κακούργααααααααααααααααααα!:Crying2::Crying2::Crying2: Ξεκίνησα το Υοu are beautiful και έχω λιώσει.... Και αυτό το ξανθό.....*w*
Aug 02 2010 14:55
Photo

Tenshi → iristella

:/ Ε, τι να κανω που το πιτσι μου δε το σηκώνει....snif klaps και επειδη ειμαι avenger ( sasuke mode on ) Aλλά για να suffer εσυ more κανώ τις μπανάρες μου στις υπέροχες παραλίες των Xανίων, ποδήλατο, πισίνες, εξόδους. αααααα.... (sasuke mode off) xD
Aug 02 2010 12:25
Photo

iristella → Tenshi

[quote]Και για να ειμαι ον τοπικ, ειμαι Κρητη οποτε δε μπορω να μπω,διοτι στο laptop δεν εχω TF2 !!! [B]GODDAMMIT!! [/B][/quote] [B]Suffer :P[/B]
Aug 02 2010 12:22
Photo

iristella → Erebos

Already on that, thanks for the feedback though. ^^
Aug 01 2010 15:25
Photo

Erebos → iristella

Κάποιος να πει στον [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=8678"]...xXx...[/URL] να αλλάξει υπογραφή... 1,9MB... -.-
Aug 01 2010 15:14