Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kain → iristella
Νταξ, μ'έφτιαξες άγρια! Ειδικά το Historie, προβλέπεται να το απολαύσω πάρα πολύ. Με βλέπω σε σπίτι και δουλειά (όταν δεν έχει κόσμο) τις επόμενες μέρες, να λιώνω στο διάβασμα. Thanx!
Σεπ 09 2010 17:28
iristella → Kain
Για να μην σου σπαμμάρω το thread σου απαντάω εδώ. Το Otoyomegatari δεν είναι τόσο ιστορικό όσο σου δείχνει τα ήθη και τα έθιμα των νομάδων που ζουν στις στέπες.
Για κάτι καθαρά ιστορικό τσέκαρε το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=6675"]Cesare[/URL] και το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=3548"]Historie[/URL].
Σεπ 09 2010 17:17
iristella → Namida
Χρόνια πολλά και καλά! Πολύχρονος και πάντα με υγεία και ευτυχισμένος.
Σεπ 09 2010 15:37
iristella → Kenobi-sensei
Γιατί δυσκολεύεις τη ζωή σου? το κουμπάκι quote στο post που θέλεις να χρησιμοποιήσεις πατάς και είσαι έτοιμος.
Αφαιρείς το κομμάτι που δεν χρειάζεσαι και το χρησιμοποιείς.
Σεπ 08 2010 20:55
Kenobi-sensei → iristella
άρα για να πάρω κατι από άλλο ποστ και να δείξει ο "τάδε έγραψε" χρησιμοποιώ το wrap [quote] tag?
Σεπ 08 2010 20:48
iristella → Kenobi-sensei
Την κουρτίνα 2. Το Code είναι για να μην είναι clickable links που οδηγούν σε άλλες σελίδες, το spoiler είναι για να κρύβονται από κοινή θέα σημαντικά σημεία της πλοκής και το html δεν έχω ιδέα τι κάνει XD.
Σεπ 08 2010 20:42
βασικά υπάρχει το
1)wrap[code}tags
2)wrap[quote}tags
3)wrap[html]tags
4)wrap[spoiler]tags κλπ κλπ
Για να πάρω ένα προηγουμενο ποστ ποιο χρησιμοποιώ ?
Δεν ξερω αν υπαρχει κάποιο thread παρεπιπτοντως
Σεπ 08 2010 20:40
ναι αύτο μάλλον αλλα πιο από τα 3?Αύτο ήθελα να κάνω στο naruto πριν
Σεπ 08 2010 20:32
να σε ρωτήσω αν θέλω να πάρω κατι απο κάποιο άλλο ποστ και να το βάλω σε πλαίσιο στο δίκο μου ποιο wrap tag βαζώ?
Σεπ 08 2010 20:21
iristella → Giorgosdbz
[QUOTE=Giorgosdbz;424899]Έχεις δίκιο...[/QUOTE]
Υes I know. Ένα περίεργο πράγμα αυτό, συνέχεια μου συμβαίνει... XD
Anw μην σπαμμάρεις το thread σου άσε να γίνονται μόνο on topic posts για να βγει ωραίο και χρήσιμο. Αν θες να λες κάτι σε κάποιον άσχετο με το θέμα του topic στέλνε vms ή pms. KK?
Σεπ 08 2010 14:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται