Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Sealiristella

:hahaha: Έχοντας ήδη μείνει λαλάκας από τα γεγονότα του τσάπτερ, μπαίνω μέσα και βλέπω αυτό. Μένω ξανά. Λέω "Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, χρειάζεται επιγόντως διακοπές:hihi2:". [SPOILER]Btw, πώς ήταν οι διακοπές σου;[/SPOILER] Δυό μήνες έλειψα και ιδού τα αποτελέσματα. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη. Το manga μας μεγάλωσε, θα σώσει την Κίνα.:if: [SPOILER]Mulan joke, if you remeber :P[/SPOILER]
Sep 11 2010 03:08
Photo

iristellaNight Wizard Seal

[B]Θέλετε να ξέρετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον στο αγαπημένο σας manga? Έχετε αγωνία και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το επόμενο κεφάλαιο? Ανησυχείτε για τον αγαπημένο σας χαρακτήρα? Τηλεφωνείστε τώρα στο 901-666-666-666. Η iristella με τους βοηθούς της Μύριαμ και Τζόσουα σας περιμένουν για να σας βγάλουν από την αμφιβολλία [/B] [SIZE=1]€0,0447/δευτ, [I]Χρέωση[/I] ανά [I]δευτερόλεπτο[/I] από το πρώτο [I]δευτερόλεπτο[/I][/SIZE]
Sep 11 2010 03:00
Photo

iristella → laraska

Υes μόνο που για να περνάμε όλοι καλά και να συζητάμε όμορφα όμορφα στα threads μας έχουν θεσπιστεί κάποιοι κανόνες τους οποίους όλοι συμφωνήσαμε να τηρούμε. Δεν νομίζω ότι είμαστε ούτε η Γκεστάπο ούτε ότι η στάση μας είναι ατεγκτη σε κάθε είδους χαβαλετζίδικη συζήτηση. Απλά υπάρχουν κάποια όρια τα οποία ορίζονται από τους κανόνες που προανέφερα. Τώρα το να διαμαρτύρεται κάποιος επειδή η team κάνει τη δουλειά της και εφαρμόζει κανόνες τους οποίους συμφώνησε να τηρεί το βρίσκω ελαφρώς άτοπο. Όπως άτοπο βρίσκω και η μόνη μορφή χαβαλέ να θεωρείται η παράβαση αυτών.
Sep 11 2010 02:26
Photo

laraska → iristella

κοιτα το φορουμ ειναι για χαβαλε κτλ ποτε δεν σκεφτηκα οτι καποιο χιουμοριστικο ποστ πρεπει να διαγραφει , το θεωρω ανοητο μιας και the internetz is serious business, αν αφαιρεσουμε αυτα τα ελαφρα the internetz will not be serious business.
Sep 11 2010 02:14
Photo

iristella → laraska

Συνήθως ''όσα χαίρουν εκτίμησης'' όπως αναφέρεις συνοδεύονται και από κάτι on topic κάτι που στην περίπτωση του συγκεκριμένου δεν ίσχυε. Αν θεωρείς βέβαια ότι υπάρχουν post σε ένα thread τα οποία δεν ανήκουν εκεί feel free να μας ειδοποιήσεις καθώς άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε συνεχώς πάνω από ένα pc μπορεί να μας έχει ξεφύγει κάτι. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι ξέφυγε ότι νομιμοποιούνται όλα τα υπόλοιπα. ;) Αν και θέλω να πιστεύω ότι στο θέμα του σβησίματος των post η ομάδα έχει υπάρξει αρκετά επιεικής με εσένα συγκεκριμένα τόσο στο offtopic όσο και στον τομέα του anime/manga. Τώρα για τον LDM νομίζω τα είδες. Μη μου πεις ότι τον πεθυμησες κιόλας. XD Έννοια σου όπως λέει και ο Kenny μάλλον θα μας τιμήσει ξανά σύντομα.
Sep 11 2010 00:54
Photo

Namida → iristella

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Ειρήνη μου, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά κάποτε ΧΔ
Sep 11 2010 00:39
Photo

Strange Loop → iristella

aς ανεβουμε σιγα σιγα.... Game On [youtube]-aeDN8myNKs[/youtube]
Sep 10 2010 23:13
Photo

laraska → iristella

ηταν ενα χιουμοριστικο και εξυπνο ποστ. σε αλλες ''φορες'' χαιρουν της εκτιμησης. btw αυτος ο awesome ή οπως αλλιως λεγεται γιατι πηγε για μπανιο; εντιτ ..διαβασα μπλακ χοουλ
Sep 10 2010 20:27
Photo

iristella → laraska

Ναι σβήστηκε ως spam (ορθώς τολμώ να πώ) από την Nighteyes.
Sep 10 2010 19:43
Photo

laraska → iristella

edw [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8901&page=2[/URL] ειχα γραψει κατι και δεν το εχει καν το ποστ, μετα τον [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=13577"]Giorgosdbz[/URL]
Sep 10 2010 19:29
Photo

iristella → laraska

Σήμερα τουλάχιστον όχι. Που αναφέρεσαι συγκεκριμένα να κοιτάξω?
Sep 10 2010 19:26
Photo

laraska → iristella

re iri mou esvises post ?
Sep 10 2010 19:14
Photo

Anelisiristella

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=g1tRU1fsU_Y[/YOUTUBE]
Sep 10 2010 18:20
Photo

ice_himeiristella

τιποτα^^