Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

aboumonkey → iristella

Έβαλα εικόνα, άντε να δούμε τώρα. Λογικά δε θα αντέξει και πάρα πολύ ΧD Edit: 5 λεπτά άντεξε...
Σεπ 07 2010 21:51
Φωτογραφία

iristella → aboumonkey

Heeey. It's your turn on manga pictures trivia in case you did not notice. Have fun and I am curious to see what you ll pick. ^^
Σεπ 07 2010 21:16
Φωτογραφία

iristella → Giorgosdbz

Στο thread "η Ελλάδα και τα anime" το οποίο σου ανέφερε η χρήστης mono θεματολογικά πραγματεύεται το πoιά anime θέλουμε να δούμε στην τηλεόραση. Τώρα αν τα anime αυτά θα τα βλέπαμε για πρώτη φορά η σε επανάληψη είναι ένας διαχωρισμός ο οποίος δεν απαιτεί δικό του thread. Κοινώς τo δικό σου thread σαν θέμα προυπάρχει. Πριν κάνεις κάποιο νέο thread πάρε το χρόνο σου και εξερέυνησε λίγο την κοινότητα να δεις τι υπάρχει ήδη, και χρησιμοποίησε και το Search button. Επίσης τα greeklish δεν επιτρέπονται ούτε στα vms. Kαλή συνέχεια.
Σεπ 07 2010 19:57
Φωτογραφία

Giorgosdbz → iristella

Den katalava akrivws auto pou ennoeis...(sorry gia ta greeklish)
Σεπ 07 2010 19:12
Φωτογραφία

Giorgosdbz → iristella

δεν κατάλαβα αυτό που είπες
Σεπ 07 2010 19:05
Φωτογραφία

Glaurung → iristella

[IMG]http://msp285.photobucket.com/albums/ll55/sathompsn/PuppyLove.jpg[/IMG]
Σεπ 06 2010 23:42
Φωτογραφία

iristella → Glaurung

Do you see me as a person that makes fun of others? I cry nao. ;_;
Σεπ 06 2010 22:06
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Ax ναι ήταν τα μωρά μου ένα και ένα. Ειδικά το μελαχρινό του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι καλά αυτήν την στιγμή γιατί είμαι αγουροξυπνημένη. <333333 Na σε πάρω, να σε πάρω με παπά και με κουμπάρο ήτανε αυτό το συγκεκριμένο.
Σεπ 06 2010 18:17
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Όχι, και η sig από το Diadem είναι! Τα μπέρδεψες λιγάκι... :hihi2: Το Sun Ken Rock το διάβασα πριν κανένα εξάμηνο. Ήθελα να κάνω thread και γι'αυτό, αλλά με πρόλαβες. Πρέπει να το ξαναπιάσω, μιας και θυμ'αμαι ότι οι "Γιακουζαίοι" εκεί μέσα ήταν να σε πάρω να φύγουμε... :hahaha:
Σεπ 06 2010 18:10
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Το avatar σου ναι. Η sig θαρρώ είναι από Sun Ken Rock του ιδίου (το οποίο θέλω να πιστεύω ότι διαβάζεις και έχεις ψοφήσει στο γέλιο XD) Βοth rule! I love Boichi SO MUCH! ΥΓ: Καλά κάτσε να ξεμπερδέψω και εγώ από εξετάσεις και συνεντεύξεις και έχει να γίνει του αναδυόμενου thread το κάγκελο. ΧD
Σεπ 06 2010 18:07
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Har-har! :mafia: Βασικά ήθελα να ξεμπερδεύω με το πτυχίο για να το ανοίξω. Πολύ μου άρεσε αυτό το manga. :awww: :awww: :awww: ΕΙΔΙΚΑ αυτός ο Jin... :nbleed: Thankies! Είναι από το Diadem του Boichi. :gotit:
Σεπ 06 2010 18:04
Φωτογραφία

iristellaAnelis

Όσα μου είχε προτείνει η αυτού εξοχότης σας τα κατέβασα πρώτα πρώτα (και όσα θυμόμουν να υπάρχουν στον παράδεισο που λέγεται δωμάτιό σου). Ήθελα να ρωτήσω και για άλλα, αλλά είσαι μακριά και εγώ μόνη σαν το λεμόνι σε ένα λαβύρινθο από comic. So υπέκυψα... Συγχώρεσέ με.... Τ^Τ
Σεπ 06 2010 18:04
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Μου το βούτηξες το Zetman thread άτιμο πλάσμα (όχι καλά έκανες γιατί έκανες απίστευτη δουλειά). Καλά που μου το θύμισες να το συνεχίσω αφού ξεμπερδέψω με διάβασμα. Nice set btw. :3
Σεπ 06 2010 18:01
Φωτογραφία

Anelisiristella

Καλά έχεις [U][B]εμένανε[/B][/U] και ρωτάς άλλους για κόμιξ άπιστο πλάσμα;;!!! σνιφ
Σεπ 06 2010 12:10
Φωτογραφία

laraska → iristella

το sandman το κατεβαζω ... το metabarons το εχω ηδη κατεβασμενο ...λογω του 9
Σεπ 05 2010 21:07