Community Status Updates
Night Wizard Seal → iristella
Το ίδιο πράγμα λέμε για τον Μαντάρα. Δεν μπορεί να είναι ο Ομπίτο :P
Sep 12 2010 03:53
iristella → Radagast
Well αναφέρθηκε στο [URL="http://www.animenewsnetwork.com/interest/2010-07-20/bloody-monday-manga-creators-draw-inception-poster"]ANN[/URL] που δηλώνει ως πηγή το [URL="http://www.excessif.com/cinema/actu-cinema/dossiers/inception-par-christopher-nolan-interview-references-indices-5926972-760.html"]εξής[/URL] site και το έχω συναντήσει σε αρκετές περιπτώσεις όπως σε άρθρο της washingtonpost ως αναφορά που όπως και να το κάνουμε δεν πιστεύω ότι ούτε αναφέρει κάτι χωρίς εξακρίβωση ούτε από haters και κομπλεξικούς αποτελείται.
Anw δεν θεωρώ το να επηρεάζεται κάποιος πάντως από κάτι ως κάτι το αρνητικό από την στιγμή που βάζει και την προσωπική του σφραγίδα μέσα κάτι που δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι ο Nolan έκανε. Το ανέφερα μόνο και μόνο επειδή ήθελα να δείξω ότι τα anime με τις ταινίες δεν είναι τόσο άσχετα μεταξύ τους όπως άφησες να εννοηθεί.
Sep 12 2010 03:20
Radagast → iristella
Τι δήλωσε ο Nolan?? Επειδή με κούφανες τελείως με αυτό είπα να το ψάξω λίγο μιας και το paprika είναι και απ' τις αγαπημένες μου ταινίες ever... προφανώς από φήμες άρχισαν όλα, αλλά όχι να φτάνουμε στο να τα πιστεύουμε κιόλας... αμάν αυτές οι φήμες... Ξεφτιλίστηκε το θέμα imo... Αν πάλι έχω άδικο και βρεις ποτέ στο νετ κάτι για να στηρίξεις αυτό που είπες, τότε στείλε λινκ, γιατί απ 'όσο έψαξα, όλα φήμες από κάτι haters είναι ή κομπλεξικούς...
Ιn any case το concept έχει δεκαετίες που έχει εμφανιστεί τόσο από κάποια novels όσο και από comic, o Nolan το είχε στείλει σε warner bros ως ιδέα το 2001 (ούτως ή άλλως είχε εμφανιστεί νωρίτερα αλλού), το πως το έκανε develop από κει και πέρα είναι το θέμα, που είναι αρκετά unique και λεπτομερέστατο μπορώ να πω με μηδενικές τρύπες παρά το πολύπλοκο σενάριο.
Ακόμα και αν το συγκρίνεις σαν σενάριο με paprika, η μόνη ουσιαστική ομοιότητα είναι ότι μπαίνεις σε όνειρα αλλωνών, από κει και πέρα σχεδόν τα πάντα διαφέρουν, βασικά δες το πρώτα και κάνε μου μετά τις συγκρίσεις νομίζω είναι τελείως διαφορετικές ταινίες σαν σύνολο τόσο σε σενάριο όσο και σε ατμόσφαιρα και feeling...
Και προσωπικά μάλλον δε θα χορτάσω ποτέ να βλέπω ταινίες με concept που έχει να κάνει με τα όνειρά μας, γιατί πολύ απλά δεν παίζει ποτέ να υπάρχει αρκετό υλικό σε ταινίες για να μας καλύψει ποτέ στη θεματολογία αυτή. There simply isn't enough material out there... at least not yet...
Sep 12 2010 02:46
Το φωκάκι δίνει άφεση αμαρτιών :P
Πλάκα έκανα ωρέ μην σκιάζεσαι.:hihi2:
Σεναριακά πάντως, έπεσες διάνα.
Κατάλαβα, τέλειες διακοπές, παρεούλα και όλα τα καλά. Μπράβο μπράβο.
Οι δικές μου διακοπές ήταν κλασικές. Δεν μπορώ να πώ ότι πέρασες τέλεια, αλλά ούτε και χάλια. Ξέρεις, καλή και ωραία η ξεκούραση. Αυτό μου προσέφεραν οι φετινές διακοπές, αγχωλυτική χαλάρωση :P.
Τώρα βέβαια, όπως είπες και εσύ, βούρ στον σχολικό πάσα (for me). Κατευθύνσεις, σχολείο, αγγλικά για το προφίσενσι(τον Νοέμβριο το δίνω, άντε να ησυχάσει το κεφάλι μου) και στην συνέχεια και άλλο διάβασμα για σχολείο.
Κουράγιο...:if:
Sep 12 2010 02:35
Zem@c → iristella
αν δν ησουνα moderator και καθοσουν να παρακολουθησεις καθε τρεισ και λιγο π προσπαθειτε να βαλετε μια ταξη θα καταλαβαινες.... ειναι για γελια...αλλα τωρα με το break θα ειναι πολυ ευκολο να ξεφυγει η συζητηση κανε υπομονη 8-)
Sep 12 2010 00:54
Zem@c → iristella
[QUOTE=iristella;425881]Παίδες και παιδούλες το κατανοώ ότι η αναμονή είναι δύσκολη και η αγωνία μεγάλη, believe me been there, done that αλλά του έχετε αλλάξει τα φώτα του thread. Καλό είναι τα spam comments τύπου " δεν μπορώ θα τρελαθώ, argh τριαλαλί τριαλαλό" να εκλείψουν. Όπως και οι επίμονες και επαναλαμβανόμενες σε βαθμό σχιζοφρένειας ερωτήσεις για το πότε βγαίνει το επόμενο chapter. Με το να ρωτάτε το ίδιο πράγμα συνέχεια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Και δεν είναι μόνο το ότι προχωράει το thread και θάβονται τα posts εδώ μιλάμε για το ότι ρωτάτε δύο και τρείς φορές στη σειρά το ίδιο πράγμα. (μου φαίνεται θα εισηγηθώ να μπεί ρολόι με αντίστροφη μέτρηση κάπου για να το βλέπετε όλοι :P)
Επίσης σε κάτι που ειπώθηκε πριν. Το thread περιλαμβάνει θεματολογικά συζητήσεις μέχρι και το τελευταίο chapter, όχι μόνο για το τελευταίο chapter. Kαι τελείως ειλικρινά χίλιες φορές πιο παραγωγικές είναι αυτές από τα όνειρα θερινής νυχτός που έχουν κατακλύσει το thread τώρα τελευταία.
Αρκετά post σβήστηκαν παρακαλώ συνεχίστε και happy postu postu. ^^[/QUOTE]
[IMG]http://i208.photobucket.com/albums/bb254/gahamm_photos/mormon/new%20stuff/popcorn-2.gif[/IMG]
Sep 12 2010 00:39
iristella → Radagast
I see... Αν και πρέπει να πώ ότι είναι κάπως άτοπο. Εννοώ ότι όντας μέλος σε anime forum όπου τα anime είναι το κύριο θέμα συζήτησης, το γεγονός ότι βλέπεις κάποιους να μιλάνε για anime δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουν movies.
Plus είτε ταινία είτε σειρά, είτε αnimation είτε live action γεγονός παραμένει ότι όλα αποτελούν μέσο για διήγηση μιας ιστορίας. Παρά τους επί μέρους περιορισμούς σε κάθε μέσο όλα εξαρτώνται από την ικανότητα των συντελεστών στην τελική. Και ειδικά στην περίπτωση του Inception όπου ο Nolan έχει δηλώσει επηρεασμένος από την Paprika του Satoshi Kon o διαχωρισμός αυτός γίνεται ακόμη λιγότερο εμφανές.
Just my 2 cents.
Παρόλαυτα λόγω υποχρεώσεων παίζει να είμαι από τα λίγα άτομα που δεν την έχουν δει την ταινία. Από ότι βλέπω όμως την διασκέδασες με την ψυχή σου which is good.
Sep 11 2010 21:32
Radagast → iristella
Αυτό προστέθηκε επίτηδες στο αρχικό ποστ για ευνόητους "trap" λόγους...
Όποιος έχει την μύγα μιγιάζεται...
In any case, πάει σε συγκεκριμένα άτομα, που βλέπουν σχεδόν μονάχα anime series και σχεδόν ποτέ movies... καλό θα ήταν να διευρύνουν και λίγο τις επιλογές τους...
Sep 11 2010 20:55
iristella → Tea-chan
Αχαχαχαχαχ ντάξει δεν νομίζω. Actually φαινότανε αν θυμάμαι καλά και από το χέρι ότι ηταν κάπως αντρικό και δεν είχε τα κρινοδάχτυλα που θα περίμενε κανείς από κοπέλα. Εκτός και αν ήταν καμιά νταρντάνα. XD
Sep 11 2010 20:38
Tea-chan → iristella
Ξέρεις τί θα είχε ακόμη μεγαλύτερη φάση; Να ήταν και ο Kanda κοπελιά στη προηγούμενη ζωή του.
Εκεί θα χάσω νεφρό.
Sep 11 2010 20:28
iristella → Radagast
[quote] Oh, and watch less anime.[/quote]
Tωρα αυτό είναι όντως κάτι που δεν περίμενα να σε ακούσω να το λες. :P
Sep 11 2010 17:58
iristella → Night Wizard Seal
Nτάξει βρε φωκάκι έχουμε το κληρονομικό χάρισμα αλλά ανθρωποι είμαστε νυστάζουμε κάνουμε και κανά ορθογραφικό που και που. Και όχι δεν το βγάζω. Θα το αφήσω εκεί για να σου χτυπάει στο μάτι. XD
Eμένα με ειδοποίησε η Tea ότι είχα πέσει μέσα και ήμουν σε φάση.. "whaaat? Really ο.Ο?" Ναι ενίοτε παθαίνω κάτι τέτοια και παραδόξως δεν συμβαίνει όταν κάνω γενικές προβλέψεις (που ούτως ή άλλως κάνω προβλέψεις σπάνια γιατί το βρίσκω ανούσιο) αλλά όταν θα μου καρφωθεί αναλυτικό σενάριο στο μυαλό.
Διακοπές έκανα πολύ λίγες μέρες αλλα πέρασα απίστευτα. Πήγα Σύφνο με αρκετά μεγάλη παρέα (6 ατομα) και έκανα καινούριο νεφρό από τα γέλια. Πιστεύω σε συγκεκριμένη παραλία και εστιατόριο έχει αναρτηθεί πινακίδα με φώτο μας που λέει " Απαγορεύονται οι πλασιέ, τα σκυλιά και αυτοί οι 6 που τσιρίζουν".
Τώρα βέβαια τα κεφάλια μέσα. ^^
Εσύ πώς τα πέρασες?:blingeye2:
Sep 11 2010 03:31
[SPOILER]Και στο πόστ με την Μύριαμ και τον Τζόσουα, βγάλε το ένα λ από την αμφιβολία.[/SPOILER]
:hihi2:
Sep 11 2010 03:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed