Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Fandom

Told ya it was good. :) Από τις πιο ωραίες ιστορίες που έχω συναντήσει στο είδος. Αυτό και το Boys next door είναι από τα αγαπημένα μου.
Ιούν 25 2011 20:14
Φωτογραφία

Fandom → iristella

Τέλειωσα το Complex και αν και δεν το περίμενα μου άρεσε . Και ωραίο story και romance είχε αλλά και γέλιο σε μερικές σκηνές .
Ιούν 25 2011 19:57
Φωτογραφία

Mike The Great → iristella

Συγγνωμη,αλλα το μυνημα που μου εστειλες εχει σχεση με κατι που λεγαμε?
Ιούν 25 2011 19:57
Φωτογραφία

iristella → Mike The Great

no not really. XD Btw σε σχέση με παλαιότερη συζήτηση please check Thor & Locki Blood Brothers. I think you ll like it
Ιούν 25 2011 18:47
Φωτογραφία

BoredForLife → iristella

Oh god , και τρόμαξα :P Ευτυχώς δηλαδη που δεν χαλασα 10 ευρω σημερα :P
Ιούν 25 2011 00:10
Φωτογραφία

BoredForLife → iristella

Σοβαρα σου αρεσε τόσο το Beastly? Το βλεπω με πολυ κακο ματι..... Beauty and the beast με teenagers και σε συγχρονη εποχη?? :/
Ιούν 25 2011 00:07
Φωτογραφία

Mike The Great → iristella

Εχεις βαλει σκοπο να πιασεις τον Κenny στα post?
Ιούν 24 2011 12:36
Φωτογραφία

Botsun → iristella

Στο Γκάζι,έτσι το κάνουμε !! :P
Ιούν 23 2011 12:13
Φωτογραφία

Serestrum → iristella

[CENTER][YOUTUBE]OLsdhC9GdXQ[/YOUTUBE][/CENTER]
Ιούν 23 2011 11:31
Φωτογραφία

demonicMC → iristella

oooh my god I am in danger around you, αν είναι να διαλέξω, μπορώ τουλάχιστον να ντυθώ Mami?
Ιούν 23 2011 08:01
Φωτογραφία

iristella → Botsun

Ναι. Σε κάθε brofist "in da hood" και ένα ουράνιο τόξο από πίσω. So garny. XD
Ιούν 23 2011 03:02
Φωτογραφία

Botsun → iristella

Άντε μωρέ ! That's how we do it,in da hood/gansta tone :P [SIZE="1"]Υ.Γ Αν δεν βγάζουν,νόημα τα ποστ μου,είναι λόγω της ώρας.[/SIZE]
Ιούν 23 2011 02:53
Φωτογραφία

iristella → Botsun

[QUOTE=junpei;510322]Instead of making out,why don't you do,a brofist ? [/QUOTE] Πφφφ poteito-potato. We all know what brofist really stands for. :P
Ιούν 23 2011 02:47
Φωτογραφία

SkullKaizer → iristella

και στα δυο (action προτιμησεις και το meeting) that will be cool μουχαχαχαχα
Ιούν 22 2011 13:01
Φωτογραφία

iristella → SkullKaizer

Well αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Είτε ότι δεν έχει πολύ επαφή ο κόσμος περα από τα one piece,naruto,bleach είτε ότι ο/η υπάλληλος δεν ήξερε πολλά από manga. Eν μέσω καταιγισμού από ecchi/moe/pantsu σειρές είναι απορίας άξιο πώς η προσοχή στρέφεται σε ένα genre αρκετά περιορισμένο (από άποψη κοινού και μερίδιου αγοράς) σε σχέση με όλα τα προηγούμενα. Σε όλες τις ξένες κοινότητες που είμαι το ανδρικό κοινό είναι πολύ μεγαλύτερο από το γυναικείο και όλοι οι action τίτλοι χαίρουν ευρείας αποδοχής. Για το art meeting δεν ξέρω αν θα είμαι Αθήνα, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω. :)
Ιούν 22 2011 11:53