Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mike The Great → iristella
Καλησπερα Iristella!Τι κανεις?Μηπως προλαβες να δεις καθολου την ιστορια μου να μου πεις την αποψη σου?
Ιούν 22 2011 11:35
SkullKaizer → iristella
[QUOTE=iristella;509753]Nαι πείτε ότι είστε και κατατρεγμένοι κιόλας. Έζησα να το ακούσω και αυτό. :hihi2: Daimonhand ρίξε μια ματιά στις πωλήσεις και μετά το ξανασυζητάμε. Ένα sub genre είναι το οποίο μάλιστα δεν είναι καν αποκλειστικό. Δεν σημαίνει δλδ επειδή κάποιος διαβάζει shonen-ai/yaoi δεν διαβάζει και action και όλα τα υπόλοιπα genres.[/QUOTE]
ΧD να μη σπαμαρο το thread σας
πηγα σε γερμανικο κομιξαδικο/μανγκαδικο και ζητισα neon gennessis evangelion hellsing και berserk (τα ειχαν) και με ρωτησαν πως και διαβαζω τοσο εξοτικα μανγκα Ο,ο
also... :hiding_something:
θα σε δουμε στο art meeting? :hihi2:
Ιούν 21 2011 21:35
Εχω ανεβασει στο fanart-fanpic μια ιστορια που ελπιζω να ειναι καλη.Οποιος επιθυμει ασ'την δει.Ευχαρστω:thatsit:
Ιούν 21 2011 04:04
iristella → Night Wizard Seal
Ναι το παρατήρησα ότι αυτές τις ημέρες είχα την τιμητική μου. ^_^ Και που να σφίξουν οι ζέστες που λέμε xD. Τhanks for the compliment. :)
Ιούν 20 2011 22:14
Petran79 → iristella
Ευχαριστω. Μαλλον ειναι τα ιδια που ειχαν ανεβει περυσι στο yουtυbε, απλα με καπως καλυτερη ποιοτητα (ειναι απο vhs) μιας και λειπουν ακριβως τα ιδια επεισοδια. Δυστηχως και το τελευταιο με το τραγικο φιναλε, αλλα και ενα προγενεστερο με το θανατο του fοddεrwιng.
Ειχα διαβασει το βιβλιο παλια οποτε πανω κατω ξερω τι γινεται.
Ιούν 20 2011 19:57
iristella → Petran79
Bγήκε το Yearling στο Tokyotosho σε torrent Που έχει σχεδόν όλα τα επεισόδια. English Dub μεν αλλά καλύτερο από το τίποτα. I thought you d like to know μιας και σε θυμάμαι που το έψαχνες απεγνωσμένα :)
Ιούν 20 2011 03:21
-
Petran79
παλι καλα που ξερω Γερμανικα.
ολα τα επεισοδια, νομιζω 1 λειπει μονο και σε καλη σχετικα ποιοτητα, εδω!
εχει ολες σχεδον τις σειρες που παιχτηκαν στη γερμανικη τηλεοραση, αρκετες με Γερμανικο ηχο απο Ιαπωνικο DVD mux.
http://serienjunkies.org/serie/alle-meine-freunde/
Ιαν 31 2014 18:45
iristella → Mike The Great
Δεν έγραψα εγώ κάτι στο pm. Tο έκανα forward όπως είχε.
Ιούν 19 2011 19:52
Ναι σε καταλαβαινω,απλα στην παρουσα φαση ηθελα μου στειλεις την ιστορια,γιατι μεσα απο αυτα την βελτιωσα:hmmm:!τις απαντησεις στις ερωτησεις που ειχα στειλει,στειλε μου τις οποτε μπορεις,δεν με καινε.Στο ιδιωτικο μυνημα στο τελος,εσυ με ρωτας ή εγω καταλαθος το εγραψα?
Ιούν 19 2011 19:49
iristella → Mike The Great
Δεν σε ξεχνάω, απλώς έχω δουλειές. Θα σου απαντήσω σε αυτά που μου έστειλες όταν βρώ χρόνο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου στείλω τώρα την ιστορία σε περίπτωση που τη χρειάζεσαι. :)
Ιούν 19 2011 19:38
ΟποτεΜπορεις στειλε την ιστορια που ειχα γραψει γιατι δεν την βρισκω στα δικα μου μυνηματα
Ιούν 19 2011 15:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται