Community Status Updates
Kaidou → iristella
Οκ,θα το κανω για σενα... :P
Η διαδικασια απλη,οπως μου την ειχες εξηγησει οταν ειχα προτομπει στο forum.[B]User CP> Edit Avatar[/B]
A) επιλέγεις κάποιο προκαθορισμένο avatar
[B] ή[/B]
Β) Aνεβάζεις κάποιο δικό σου είτε από το pc σου [B]είτε μεσω κάποιου imagehost.[/B]
Μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις 150 by 150 pixels ή 150,0 KB μέγεθος.
Αυτα που ειναι με μαυρισμενα γραμματα,ειναι η διαδικασι που κανω. xD
Αλλα τις προηγουμενες φορες,αν και υπερεβαινα τα επιτρεπομενα μεγεθη,μου εβγαινε μια χαρα :/
Sep 24 2011 23:37
iristella → Kaidou
Ποια διαδικασία ακολουθείς στο να την βάλεις? (btw make sure it's the right size this time γιατί αν δω και είναι μεγαλύτερη έφυγε XD)
Sep 24 2011 23:33
Kaidou → iristella
Κυρια,Iristella.Προσπαθω να βαλω μια καινουργια signature,αλλα δεν μου την βγαζει.Ισως εχω παραβιασει τα επιτρεπομενα μεγεθη,αλλα δεν ειναι και η πρωτη φορα :P και αλλες φορες τουλαχιστον μου εφαρμοζε αυτοματως τα επιτρεπομενα μεγεθη...
Κατι που να βοηθησει;
Sep 24 2011 23:25
iristella → Tristessa
Thank you for your kind words.
Αν και νομίζω δεν κατάφερα να περάσω αυτο που ήθελα στην άλλη πλευρά ;_;.
Sep 23 2011 23:30
Tristessa → iristella
[url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=530360&postcount=34]Chapeau, madame~[/url]
Λες ό,τι ήθελα να πω πολύ καλύτερα.
Sep 23 2011 17:35
Zane → iristella
Mάλιστα.Fair enough αυτά που λες,αν και flamming δεν είδα και δεν νομίζω ότι η ειρωνία έφτασε σε παραπάνω επίπεδα από αυτά που προειπώθηκαν(νομίζω μια άλλη φορά είχα αναγνωρίσει ότι ξέφυγα οπότε δεν προσπαθώ να το παίξω λουλούδι αμύριστο),συγκριτικά και με παρόμοιες φάσεις στο φόρουμ
Εν πάσει περιπτώση,όπως είπα και προηγουμένως θα προσπαθήσω να είμαι πιο ήπιος
Όσο για την σοκολάτα,είναι ήδη το αγαπημένο μου γλύκισμα,άρα μάλλον θα αυξήσω την δόση και θα με πιάσει,αλλά αν κάτι τέτοιο δεν στεφθεί με επιτυχία,θα εκτιμήσω την αλτρουιστική προσφορά σου και θα σε ειδοποιήσω για να μου τις στέλνεις στο Δαφνί xD
Sep 22 2011 20:49
iristella → Kalamaris
Όχι να το παινευτώ but JUST LOOK @ that Barnaby. LOOK at him! XD
Thanks for the kind words. :3
Sep 22 2011 19:27
iristella → Zane
Aπό το thread έβγαλα το συμπέρασμα ότι παίρνεις πολύ σοβαρά πράγματα που δεν αξίζει να λαμβάνονται ως τέτοια. :P Γι αυτό σου έστειλα το vm όχι για να σου κάνω παρατήρηση επί του thread.
Το θέμα δεν είναι μόνο το ποιός το ξεκινάει (γι αυτό και είπα όσο και να σε πνίγει το δίκιο). Είναι και ποιος το περνάει σε άλλο επίπεδο. Όταν η ειρωνεία ξεπερνάει κάποια όρια και γίνεται απροκάλυπτα επιθετική και flamming ναι τότε ποινικοποιείται στο forum.
Πάντως για να βοηθήσω τις ασκήσεις ηρεμίας σου I am willing to share chocolate. Εμένα τουλάχιστον με εχει σωσει από άπειρα εγκεφαλικά. ^_^
Sep 22 2011 19:26
Kalamaris → iristella
Οταν πρωτοειδα το νεο σετακι γελαγα με τις ωρες.ΘΕΙΚΟ !!:hihi2:
Sep 22 2011 18:55
Zane → iristella
Ε?Ποιο πνίξιμο δίκιου?Δεν νομίζω να ήμουν εγώ αυτός που το ξεκίνησα.
Δεν ξέρω ποιος σου έκανε report/παράπονα για το θέμα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας,αλλά αν κοίταξες εσύ το θρεντ και έβγαλες πόρισμα ότι εγώ ήμουν που πρωτίστως ''φόρτισα την ατμόσφαιρα'' όπως λες,ε οκ,σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Εκτός αυτού δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ να έχει ποινικοποιηθεί η ειρωνία-ίσα ίσα που απ' όσο έχω δει χρησιμοποιείται κατά κόρον-,πόσο μάλλον δε,όταν χρησιμοποιείται σαν ύσταση λύση όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι του λες ή σε έχει θίξει αυτός πρώτος.Κοίτα τώρα για παράδειγμα τι έχει γράψει αυτός ο Kalamaris στο θρεντ.Θα φταίω εγώ αν του απαντήσω με φουλ ειρωνία στην Black hole?
Τέλος πάντων,επειδή όντως δεν είναι ωραίο να δημιουργείται σούσουρο(λέμε τώρα:D)θα προσπαθήσω απο δω και μπρος [B]από πλευράς μου [/B]να είμαι πιο ήπιος(αν και είναι δύσκολο εδώ μέσα,αλήθεια!)
Sep 22 2011 17:12
iristella → Zane
Zane παιδί μου πιο χαλαρά. Οκ νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο στα βάσανα του μαθητή αλλά μπορείς να πεις τα ακριβώς ίδια πράγματα, χωρίς να θίγεις τους συνομιλητές σου και να φορτίζεις την ατμόσφαιρα. :)
Take it easy.
Sep 22 2011 01:32
Night Wizard Seal → iristella
We all scream for ice cream
[SPOILER]Charmed Season 3, episode 10 :hahaha:[/SPOILER]
Sep 20 2011 15:23
iristella → sakuJo
Επίσης στο επόμενο .aNiMe//gr meeting θα σε λούσουμε με πίσσα και πούπουλα για παραδειγματισμό. :P
Κάποια παιδιά τείνουν να υπερβάλλουν πολλές φορές. Pay no attention. :)
Sep 20 2011 03:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed