Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Kai
:hihi2::hihi2::hihi2:
Ναι και εγώ στα μωβ έχω αδυναμία. Αν μη τι άλλο ο στυλίστας των χαρτονομισμάτων στην τράπεζα (or w/e he is called) έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με την πάρτη τους.
Σεπ 29 2011 21:27
Kai → iristella
:canthelp: Αν πρόκειται για λεφτά, κατεβάζω όσες ιδέες θες. Να ζητάς από τα μωβ μόνο, έχουν και ωραίο χρώμα.
Σεπ 29 2011 21:25
Fallen_Mpougatsa → iristella
Αχ, φταίει το ύφος του γλάρου που δε μπορώ να αντισταθώ στο επιχειρημά σου, το ξέρω...από μικρή τον είχα σε εκτίμηση!
Σεπ 29 2011 21:25
iristella → Botsun
Υup. XD Οπότε αν βλέπεις αλλαγές καθε λίγο και λιγάκι σημαίνει ότι σας σβήνω post. XD
Σεπ 29 2011 21:24
iristella → Fallen_Mpougatsa
Κοίτα δες το από την άλλη πλευρά. The cleaner the thread, the more people can read it easily and the more people can join in the conversation. ^_^
Γι αυτό όχι spam, όχι οff topic σε threads και subforums[B] *παίρνει την πόζα του γλάρου από το διαφημιστικό*[/B]
Σεπ 29 2011 21:23
Botsun → iristella
Ωραία :)
Re sy,to post count,πέφτει κάθε φορά που μου διαγράφεις κάποιο post ;
Σεπ 29 2011 21:22
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO-!
Mακάρι να μην είχα ανοίξει ποτέ το στόμα μου. Μέχρι και το Gamaran? Sniff sniff/ [B]drama queen mode off[/B].
Σεπ 29 2011 21:20
iristella → Kai
[quote]XD Εμένα πάντως άμα δεν με πληρώνανε, δε θα έμπαινα στον κόπο να τα μαζέψω και να τα στείλω είναι η αλήθεια.[/quote]
You know that was actually a very good idea XD
Σεπ 29 2011 21:18
iristella → Fallen_Mpougatsa
Well από εδώ και στο εξής για να μην αισθάνεστε παραμελημένοι τα thread του KHR του Beelzebub και του Gamaran θα τα έχω στο auto refresh. :P
Σεπ 29 2011 21:16
:D Δεν είναι ότι spammαραμε πολύ στο thread Beelzebub [SIZE="1"]-ή ότι πατάει και κανένας άλλος εκεί μέσα-[/SIZE]... :D
Σεπ 29 2011 21:15
Botsun → iristella
Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Θες σοκολατόπιτα στο Ψυρρή,σαν ένδειξη υποτέλειας και ευγνωμοσύνης,που δεν έφαγε warn ολόκληρη η φαμίλια ;
Σεπ 29 2011 21:09

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται