Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → zennith666
Btw αν έχεις χρόνο read[URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1269"] this one.[/URL] Θα ψοφήσεις στο γέλιο. XD (plus γίνεται του oppai το κάγκελο μέσα).
Εpic Main Character is epic. :himitsu:
Σεπ 04 2011 03:45
iristella → zennith666
Στο περίπου. Ενδεχομένως μου ξεφεύγουνε πράγματα τα οποία ανακαλύπτω σιγά σιγά στην πορεία και τα συμπληρώνω όσο προχωράω.
Αnime (σειρές): NGE, Kaiba, Princess Tutu, Haibane Renmei, Αοi Bungaku, Ergo Proxy, Mononoke, Terra E, Wolf's Rain, Seirei No Moribito
Manga: Vagabond, MPD Psycho, Angel Sanctuary, Eden it's an Endless World, Battle Royale, Solanin, Ultra Heaven,Watashitachi no Shiawase na Jikan,20th Century Boys, Homunculus.
Σεπ 04 2011 03:14
zennith666 → iristella
Λοιπόν όπως την περίμενα... ερώτηση είναι updated τα επισόδια τα οποία έχεις δει σε κάθε σειρά η την έχεις αφήσει(είναι και μεγάλη για συνεχόμενο upadating )!!!! Επίσης ποιά είναι τα "currently" top 5(10 άμα δεν βαρίεσαι και είναι εύκολο) σου σε anime και manga !!!!!
Σεπ 04 2011 02:59
zennith666 → iristella
Iri-chan έχεις anime/manga list να μου δείξεις? (Μην ρωτήσεις, φλασιά έφαγα ) :D
Σεπ 04 2011 02:44
iristella → eyl
Οχι καλά έκανες και το ξεκαθάρισες γιατί μέσα από άρθρα και documentaries είχα ακούσει αυτό που σου είπα και πιο πριν. Ομολογουμένως με τα φυτά δεν έχω τόσο στενή σχέση ώστε να ξέρω να διαχωρίζω τι ισχύει και τι είναι μπούρδα. Γι αυτό και το "feel" το εννοούσα με την έννοια του αντιλαμβάνονται τις αλλαγές γύρω τους αυστηρά.
Όσο για την πρόταση. Ήθελα πειράξω τον Six Winged Angel (SWA) και ίσως να πεινάσει για λίγο καιρό.:hahaha: Αν δε άρχιζε και αυτός να ακούει φωνούλες από το πιάτο του I would be more than happy.:hehehe: /καλός άνθρωπος
Σεπ 03 2011 19:28
iristella → galexia
Με pm καλέ με Pm XD. Αχ αχ ζωντανές θα μας ψήσουν και τις δύο.
Σ ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί με το livejournal και πολλά από τα scanlation groups που έχουν βάλει το κοινό να πηδάει μέσα από πυρωμένα στεφάνια δεν την πολυπαλεύω.:awww:
Σεπ 03 2011 19:20
eyl → iristella
συγνώμη αν χαλώ τον τοίχο αλλά ήθελα να μην απαντήσω στην τρύπα: [QUOTE]για τον πόνο συγκεκριμένα έχω διαβάσει αρκετά αντικρουώμενα πράγματα. Ξέρουμε όμως ότι ένα υποτυπώδες νευρικό σύστημα το έχουν. Απλά ήθελα να τονίσω ότι και αυτά ζωντανοί οργανισμοι είναι [SIZE=1]and make SWA starve among other things xD.[/SIZE][/QUOTE]μια καθηγητριά (δίδασκε ανατομία φυτών) μου τότε με τις φωτίες του 2007, έλεγε ότι τα δεντρα ουρλιαζαν (αν είδες πύλες του ανεξηγητου καμία φορά). άλλοι καθηγητές έλεγαν ότι είναι μπουρδες. φυσικά μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε πολλά απο τα οποία συμβαίνουν. όμως δεν υπάρχει δομή στα φυτά που να δείχνει έστω υποτυπώδες νευρικό σύστημα. οι αλλαγές που συμβαίνουν όταν "αισθανθούν" κάτι είναι τοπικές, δεν υπάρχει εγκέφαλος να πάει σήμα κ να δημιουργηθεί μια απόκριση. τα φυτά είναι οι ζωνατνοί οργανισμοί που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ανώτερη ζωή στον πλανήτη. κ ότι ο ανθρωπος νομίζει είναι υπεράνω όλων επειδή έχει μιαν α νοημοσύνη έπρεπε να του δίνει περισσότερες ευθύνες κ όχι επάρση.
κ ο βασικός λόγος που απαντώ είναι για να ρωτήσω, τί είναι το SWA starve?
Σεπ 03 2011 19:19
iristella → Zane
Όχι κανένα νόημα. Mindfuck ιστοριούλα που σκοπός της είναι να σου κάνει το μυαλό πουρέ. Θα συναντήσεις πολλά τέτοια manga ιδιαίτερα δε αν επιλέξεις να διαβάσεις και άλλα του Tsutomu Nihei. Ναι το αngel's share είχε πολύ πλάκα.
Γενικά η λίστα που σου έδωσα πρεπει να είναι λιγάκι "ότι να ναι" με την άποψη ότι έχει αρκετά είδη μέσα.
Σεπ 03 2011 17:47
Zane → iristella
[QUOTE=iristella;523314]
Sabrina
[/QUOTE]
Wtf was that?:huh:
Είχε κάποιο νόημα το όλο θέμα η' ήταν απλά μια ωραία απόκοσμη ιστορία?
Πάντως μόνο απ το γεγονός ότι το διάβασα 5-6 φορές μπας και αποκρυπτογραφήσω κάναν πιθανό συμβολισμό σημαίνει ότι ο mangaka πέτυχε τον σκοπό του XD
Υ.Γ:Σέβας για το Angel's Share recommendation,πέθανα στο γέλιο λέμε...:hahaha:
Σεπ 03 2011 16:44
iristella → galexia
Δεν είμαι μέλος στην συγκεκριμένη κοινότητα και δεν μου βγάζει την σελίδα με τα links. >.< Nα σε βάλω σε έναν κόπο να μου τα στείλεις τα links καθε αυτά με pm (to protect the children)? Sowwyy
Σεπ 03 2011 10:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται