Jump to content

Community Status Updates

Photo

yashamaru → Hanzo

Yeah, θα προσπαθησω να το ψαξω. thanx! :D
Apr 30 2009 18:01
Photo

Hanzo → yashamaru

Εχω ενα mugen αλλα σαφως προτιμω τα πραγματικα games που προερχονται οι χαρακτηρες. Mε το guilty gear εχω κολλημα εδω και χρονια και ειναι το αγαπημενο μου fighting μαζι με το king of fighters(το οποιο πιστευω θα σαρεσει λογω καλοσχεδιασμενων χαρακτηρων ασε που βρισκεται και πολυ πιο ευκολα σε mame). Το guilty gear θα το βρεις για ps2 σε αρκετα καλη τιμη η μπορεις να το κατεβασεις.Βρισκεται παντως καθως εχει γινει αρκετα δημοφιλες τον τελευταιο καιρο.
Apr 29 2009 20:43
Photo

yashamaru → Hanzo

Yeah Venom is cool :) αλλα μετα την Millia plz :P παίζεις καθόλου mugen? εγω μόνο απο εκει γιατι το guilty gears δεν το βρισκω που8ενα.
Apr 29 2009 11:01
Photo

Hanzo → yashamaru

Ωραιο avatar. Testament is cooler than hell. Αλλα προτιμω Venom....
Apr 29 2009 09:40
Photo

SasukeUchiha → Hanzo

γεια...
Apr 17 2009 00:08
Photo

Hanzo → MisaYoshiko

Ελα ρε συ τι γινεται? Εχει παθει κατι το μσν σου γιατι σου μιλαω και τιποτα δεν σου ρχεται... Μην χανεσαι :P
Apr 11 2009 00:23
Photo

Hanzo → mysticismlover

E τοτε μαλλον αλλον λεμε.... Βρηκες ωραιο τσεχο παντος ρε?Εμενα ολοι φλομπες μου φανηκαν :P Oι κοπελες τους παλι ωραιες αλλα κρυες....ασε που λεγονται διαφορα γι'αυτες και τους τροπους τους να ξαφριζουν καβ%&μενους τουριστες.H ξεναγος μας προειδοποιησε....
Apr 09 2009 23:51
Photo

mysticismlover → Hanzo

όχι εγώ λέω με έναν καύλα (!) καστανό με πράσινα μάτια (L) =D είχε και μουσάκι όταν είχα πάει έβγαλα και pix μαζί του η αθεόφοβη =P
Apr 09 2009 23:41
Photo

Hanzo → mysticismlover

Παιζει να πηγα σε αυτο που λες. Ενα με εναν ασιατη καταστηματαρχη που δεν ξερει γρι απο αγγλικα? Γιατι ειχε σιδερογροθιες,οπλα και μπλουζες απο video games κλπ.Πηρε ενας φιλος μου κατι σουγιαδες αλλα δεν τρελαθηκα με κατι..
Apr 09 2009 23:12
Photo

mysticismlover → Hanzo

κλ μωρέ κι εγώ =Ρ έπρεπε να σου πω για ένα μαγαζί με γαμάτ@ πργμτ =/ ήταν κοντά στν κεντρική πλατεία ^^ είχε από ρούχα ,σιδερογροθιές,όπλα μέχρι κι έναν τύπο π σ χτύπαγε tattoo =D
Apr 09 2009 21:44
Photo

Hanzo → mysticismlover

Περασαμε αψογα... Η Πραγα ειναι μια πανεμορφη αν και μουντη πολη,με αφιλοξενους κατοικους αλλα φοβερη αρχιτεκτονικη και εντυπωσιακα αξιοθεατα.Δεν ειναι για να μεινεις καιρο αλλα για τουρισμο ειναι και ****.... Το μονο κακο ειναι οτι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα μαγαζι σχετικο με comix/manga/games κλπ.Οποτε εφερα ελαχιστα noteworthy σοβενιρ πισω.... Κατα τα αλλα μια χαρα.Εσυ τι νεα?
Apr 08 2009 19:32
Photo

mysticismlover → Hanzo

alohaaaa! πώς ήταν η Πράγα ? ^^
Apr 08 2009 13:45
Photo

Hanzo → Anelis

Xαιρομαι που σου αρεσαν :) Αγαπημενος δισκος απο αυτους το Bloodlust αλλα γενικοτερα ολη η δισκογραφια τους αξιζει. Στο ιδιο στιλ ειναι και οι All Shall Perish με τον φοβερο δισκο the price of existence.Give it a try....
Mar 18 2009 22:42
Photo

Anelis → Hanzo

τα έσπασαν οι through the eyes of the dead, thanx για το suggestion
Mar 18 2009 22:13
Photo

Hanzo → MisaYoshiko

Χμμ....καλα αν ειναι παρε το msn μου απο το profile να μιλησουμε μηπως και θυμηθεις απο που με ξερεις γιατι και εγω νομιζω απο καπου σε θυμαμαι..... c u around!!!
Mar 15 2009 23:32