Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → meidei

Την υπογραφη την βρηκα απο το μεγαλυτερο fan site για ace attorney to Court Records.Eκει θα βρεις τα παντα απο το game απο wallpapers,avatars/signs,sprites κλπ.Τσεκαρε το αν και τωρα εχουν ενα προβληματακι με τον server και δεν παει τοσο γρηγορα οσο παλια.Εχει διαφορα παντως. In other news το Μiles Edgeworth Investigations το πηρες? :P
Mar 07 2010 02:30
Photo

Hanzo → Kenny

Aπο αυτους μονο τον Κιsaragi Gunma ξερω με το Mai favourite που οκ μαρεσε αρκετα.Θα τσεκαρω και τπτ αλλο απο αυτον αν ειναι.Αλλα οκ το Κaiten Sommelier δεν το φτανει κανεις :P Βασικα ρε παρε το msn απο το profile μου να τα λεμε και απο εκει. Ιn other words...Yoroshiku man.
Feb 11 2010 15:05
Photo

Kenny → Hanzo

D'oh, το είχα ξεχάσει ότι είχες συμμετάσχει στην αλυσίδα μου... goes to show πόσο καιρό έχω να ασχοληθώ με το ADN... εγώ ο πρώην ADN mod. XD Κι εγώ βλέπω λίγο απ' όλα. Όσο για τα ecchi, ελάχιστα anime αξίζουν, καλύτερα να ασχοληθείς με ecchi manga. Και μιας και πιάσαμε και τα doujins, ρίξε μια ματιά σε Chihiro Harumi, Haraharu Naruko και Kisaragi Gunma (μερικοί από τους δικούς μου αγαπημένους :P).
Feb 11 2010 12:39
Photo

Hanzo → Kenny

Χε χε...θα χαρεις να μαθεις οτι αυτη η αλυσιδα ηταν η πρωτη στην οποια πηρα μερος πανε δυο χρονια τωρα.Εξαιρετικο υλικο.Χαρη σ'αυτην ειδα το Μononoke το οποιο και (τι πρωτοτυπο) λατρεψα...Γενικοτερα παντως βλεπω διαφορα.Mechas,historical stuff,comedy σε στιλ gyagu manga,sports-κυριως baseball,mystery και γενικοτερα οτιδηποτε μαρεσει.Πχ ecchi δεν βλεπω γιατι τα βρισκω βαρετα :P Για kinky καταστασεις προτιμω doujins καλλιτεχνων οπως yamatogawa,black dog,deth13 klp. Eκει που ξερεις οτι θα διαφωνησω ειναι στην πωρωση σου με την Asuka (killing intent rising?) αλλα οκ ειχε τη φαση της και αυτη....
Feb 11 2010 04:31
Photo

Kenny → Hanzo

Yeap, μέγας fan... δες και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3689"]αλυσίδα που έχω κάνει[/URL]... :hihi2: Και όντως δεν έχουμε μιλήσει πολύ (δλδ σχεδόν καθόλου), αλλά σαν moderator που είμαι με υποχρέωση να διαβάζω κάθε post που γίνεται, έχω διαβάσει και κάθε τι δικό σου, οπότε ναι, σε έχω κόψει λιγάκι ότι θα σου αρέσει. :P Πάντως μην το φοβάσαι το σχέδιο, είναι όμορφο, και σε διάφορα σημεία τολμώ να πω διαφορετικό.
Feb 11 2010 04:21
Photo

Hanzo → Kenny

Nope..αλλα ακουω καλα λογια οποτε καποια στιγμη στο αμεσο μελλον θα το τσεκαρω και αυτο.Το μονο που με χαλαει ειναι το σχεδιο του που μου φαινεται καπως πολυ typical 00s anime αλλα εφ οσον ειναι καλο το story... Δεν εχουμε πολυμιλησει για ανιμε παντως οποτε μου κανει εντυπωση που με χεις κοψει οτι θα μαρεσει :P . Απο τι ξερω και συ historical japan fan ετσι?
Feb 11 2010 04:11
Photo

Kenny → Hanzo

Man, θύμησε μου, Bakemonogatari έχεις δει; (Preemptive reply in case of "no": Give it a try plz. :P)
Feb 11 2010 04:05
Photo

Hanzo → Namida

Eλα ρε σοβαρα?Δεν το χα παρει χαμπαρι.... Και να φανταστεις μου χε κανει εντυπωση που ειχε πιο δυτικες γυναικες αντιθετες με τα ιαπωνικα standards.Καλη φαση.Θα περασουμε καλα το βραδυ...
Dec 02 2009 21:56
Photo

Namida → Hanzo

Έτσι έτσι, lady killer ftw. Να παίξεις και το γιαπωνέζικο που έχει άλλες κοπέλες
Dec 02 2009 21:19
Photo

legeon → Hanzo

πσστ Hanzo πές αλεύρι.το games picture trivia σε γυρεύει
Nov 30 2009 20:43
Photo

Hanzo → Xristos-san

Ειναι ο Iori και η Leona απο το γνωστο fighting game της snk Κing of Fighters. Αν σαρεσει το σχεδιο δοκιμασε να τσεκαρεις τα παιχνιδια της σειρας σε κανα mame στο Pc για τα πιο παλια η σε ps2/ps3/xbox360 για τα πιο προσφατα.Συνολο ειναι 12 kof συν τα διαφορα spin-offs. Σε manga υπαρχει αν θελεις το king of fighters kyo και σε ανιμε σχετικο με την σειρα τσεκαρε το King of Fighters another day.
Sep 19 2009 22:25
Photo

Xristos-san → Hanzo

Ρε φιλε μπορεις να μου πεις ποιο anime εχεις στην υπογραφη σου?
Sep 19 2009 19:22
Photo

valadorn → Hanzo

Many thanx:P
Jun 03 2009 08:24
Photo

Atridis → Hanzo

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΣΙΚΟ Μ ΜΑΛΙ ΑΛΛΑ ΙΝΕ ΙΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΑΚΡΙ ΓΙΑ ΤΕΤΙΟ COSPLAY(ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΣ ΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥ OROCHIMARU) ΟΠΟΤΕ Ι ΜΟΝΙ ΛΙΣΙ ΙΝΕ Ο ΠΕΡΟΥΚΑ :PP....
May 25 2009 23:58
Photo

Seraphimon-T.K. → Hanzo

Hanzo-kun, check [URL="http://kotaku.com/5251859/well-the-dsi-didnt-stay-piracy+free-for-long"]that[/URL] for dsi :D
May 13 2009 15:39