Community Status Updates
Mad_Hatter → Hanzo
Imperial Japan, medieval China same things, σοβαρη σειρα να ειναι και τιποτε αλλο :P
Apr 08 2010 21:48
Hanzo → meidei
To miles ειναι μαζι με το πρωτο phoenix wright τα πιο ευκολα της σειρας.Η πρωτη υποθεση νταξ ως συνηθως ειναι εισαγωγικη και απλα παρουσιαζει το καινουργιο logic system και το διαφορετικο pacing στα investigations.
Aλλα μην φανταστεις οτι μετα γινεται ιδιαιτερα challenging :P Oι υποθεσεις εχουν ενδιαφερον παντως.Ειμαι αρχη προς μεση της τελευταιας τωρα.Παντως οι χαρακτηρες ειναι πολυ likable.Dedective Badd is pure badass.
Mar 21 2010 20:06
Hanzo → meidei
Η τελευταια υποθεση ναι ειναι απο τις καλυτερες στην σειρα και απο τις πιο δυσκολες θεωρω.Τουλαχιστον ειχε ευχαριστο τελος.Ενιωθες μια καθαρση οτι αποδοθηκε δικαιοσυνη...
Τι να πεις και για την τριτη υποθεση με το τσιρκο που ηταν πραγματικα τοσο τραγικη για τους εμπλεκομενους που οταν τελειωσε ενοιωθα πως την πληρωσαν τελικα οι πιο καημενοι....
Προτεινω να παιξεις το πρωτο της σειρας τωρα και μετα το τριτο που ειναι και το καλυτερο κατ εμε για επικη καταληξη.
Mar 21 2010 04:29
meidei → Hanzo
Δεν ξέρω. Συμπάθησα την Andrian... Ή απλά νιώθω τύψεις που την χρησιμοποίησα...
Αυτό το παιχνίδι με έκανε να σκεφτώ πιο πολύ μετά το τέλος του παρά όσο το έπαιζα.
Mar 20 2010 18:38
Hanzo → meidei
Xε χε...ναι ειναι φοβερη υποθεση αν και το jfa δεν ειχε και τους πιο συμπαθητικους χαρακτηρες (με εξαιρεση τον acro T_T) η τελευταια υποθεση καταπιανεται και με θεματα ηθικης ενος δικηγορου και ξεφευγει απο το κλασικο "trust your client no matter what".Kαι το reminiscense-steel samurais ballad ειναι το καλυτερο reminiscencet της σειρας :P
Mar 20 2010 14:18
meidei → Hanzo
[QUOTE]To "not guilty" της τελευταιας υποθεσης του Justice for all??? :P
Kαλα μην εισαι τοσο σιγουρος ...Προσεχε παντως εκει στο τελος γιατι υπαρχει μεχρι και bad ending..[/QUOTE]Λίγο αργότερα κατάλαβα... ότι δεν είχα καταλάβει ούτε τη μισή αλήθεια...
Πέτυχα το good ending με τη πρώτη βέβαια.
Mar 20 2010 10:25
Hanzo → Night Wizard Seal
Κατεβασε απο aero τα πρωτα 9,απο aoi 10-13 και το τελευταιο απο dekiagari.Λιγο μπερδεμα αλλα το αξιζει πιστεψε με,
Τι αλλα βλεπεις εσυ βασικα lately?
Mar 11 2010 15:19
Night Wizard Seal → Hanzo
:hihi2: Ευχαριστώ ρε μεγάλε. Ευτυχώς το σταμάτησα το κατέβασμα γιατί είχα ταχύτητα 3,3.
Ούτε του χρόνου δεν θα μου κατέβαινε. Τότε θα ήταν Η ξενέρα:kakaka:.
Mar 11 2010 13:47
Hanzo → Night Wizard Seal
Ρε συ οι rakuen απο οπου κατεβαζεις το mouryou ειναι ισπανικα subs....
Πραγματικα θα τρωγες τρελη ξενερα αν το κατεβαζες ολο και το συνειδητοποιουσες τοτε -.-
Εκτος βεβαια και αν μιλας την γλωσσα ξερω γω :P
Mar 11 2010 05:42
Hanzo → meidei
To "not guilty" της τελευταιας υποθεσης του Justice for all??? :P
Kαλα μην εισαι τοσο σιγουρος ...Προσεχε παντως εκει στο τελος γιατι υπαρχει μεχρι και bad ending..
Kαλα και εγω παντως μην νομιζεις οπως να ναι τα παιξα.Trials and tribulations(που ειναι και το αγαπημενο μου),apollo justice,justice for all και τελευταιο το πρωτο...
[IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/misc/progress.gif[/IMG]
Mar 07 2010 19:06
meidei → Hanzo
Ως "σοβαρός γκέιμερ" που είμαι, τα παίζω λες και είναι επεισόδια της πρώτης σεζόν της Suzumiya Haruhi, δηλαδή με τυχαία σειρά. Έπαιξα apollo και γύρισα να παίξω το justice for all. It's a matter of hours το not guilty και της τελευταίας υπόθεσης.
Mar 07 2010 18:49
Hanzo → meidei
Oταν λες προηγουμενο εννοεις το Apollo?
To λυπαμαι που τρωει hate αυτο το καημενο.Mια χαρα game ειναι και με φοβερους χαρακτηρες.Ειδικα ο eldoon και η φυσαρμονικα του ειναι θρυλικες :P
To edgeworth παει πολυ καλα μεχρι στιγμης.Εχω τελειωσει 3 απο τις 5 υποθεσεις και συνεχιζω.
Mar 07 2010 16:13
meidei → Hanzo
Κοίτα να δεις που υπάρχει fansite και δεν το πήρα είδηση. Ευχαριστώ, hanzo.
Τον Μάιλζ τον πήρα [URL="http://dm3k.wordpress.com/2010/03/04/%E8%B2%B7%E3%81%A3%E3%81%9F/"]προχθές[/URL]. Δεν το έπαιξα ακόμα. Έχω ακόμα μια υπόθεση να εκκρεμεί στο προηγούμενο.
Mar 07 2010 11:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed