Community Status Updates
Hanzo → The Tragic Prince
Που χαθηκες ρε?
Δεν ειπες τιποτα και εξαφανιστηκες xD
Παρε κανα τηλ αυριο με την προυποθεση οτι θα θυμηθω να ανοιξω το εδω και μερες κλειστο κινητο μου.
Jan 21 2011 05:33
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Επίσης και η δική μου :P
Ρε συ και ήταν τόσο άκυρο. Γελούσα μόνη μου XD Δεν έχω ιδέα αν με άκουσε η sis αλλά έσκασα στα γέλια. Πώς γίνεται να αγνοηθεί κάτι τέτοιο;
Κάποιος το συνέχισε όμως. ο Mad_hatter νομίζω;
Θεικό απλά όμως :hahaha:
Jan 14 2011 18:39
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Late reply is late αλλα ειχα βγει :P
Nαι βασικα ηταν το αψογο μερος να το ποσταρω αλλα ακομα και ετσι εχουν τοσο χαμηλα powerlevels που αγνοηθηκε τελειως xD
Ο Siegfried εχει αυτογνωσια παντως και αυτο ειναι που μετραει.
Jan 14 2011 01:15
Kamen Tantei Zura → Hanzo
[QUOTE=Hanzo;463030][IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/1294849311749.jpg[/IMG][/QUOTE]
I lol'ed :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Jan 13 2011 20:03
iristella → Hanzo
[quote].Μαθε πρωτα εσυ και μετα πιασε και τιποτα mono,iristella και στρωστες και αυτες[/quote]Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα πραγματοποιηθεί, we will kick your asses και θα κλαίτε μετά και θα καταριέστε την ώρα που πιάσαμε το παιχνίδι στα χέρια μας.
Πάντα έτσι γίνεται... :P Cause we are that awsome.
Also χτες δεν μου έστελνε αυτά που μου έλεγες μsn. Τα είδα σήμερα με χρονοκαθυστέρηση.
Pointless conv is pointless indd. XD
My msn sucks donkey dicks.
Jan 08 2011 23:52
Hanzo → mono
Δεν ειναι "It's not like..." aλλα ''I-it's not like...".
Αυτος ο μικρος δισταγμος κανει ολη τη διαφορα,
Τhen again you can use a simple "Betsu ni" while blushing and the moe is complete.
Simple is besto!
Jan 08 2011 17:04
mono → Hanzo
Baka mono it's not like we need you or anything ~hahaha~
Πλάκα έχεις :P
Jan 08 2011 16:58
Hanzo → mono
Xε.Κατι ηξερε ο Kenny τελικα oταν μου ειπε οτι εσυ ειδικα εισαι ανεπιδεκτη μαθησεως xD
Anw εσυ χανεις.Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρεις τεσσερα ατομα εξαλλου :P
Παντως πες στην αλλη to put the faken set to some use...or sell it xD.
Kριμα ειναι.
Jan 08 2011 16:49
mono → Hanzo
[I]Μαθε πρωτα εσυ και μετα πιασε και τιποτα [B]mono[/B],iristella και στρωστες και αυτες.
[spoiler][/I][IMG]http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/07/jesus_haha_no.jpg[/IMG][I][/spoiler]
[/I]
Jan 08 2011 16:29
Anelis → Hanzo
Δεν ξέρω την τύφλα μου από mahjong αλλά όπως και να έχει τον στόχο μου θα τον πετύχω.
Κ ας υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες, χαλάλι!
Jan 08 2011 02:28
Hanzo → Anelis
Δεν μπορω να σκεφτω πως γινεται να παιξεις καθυστερημενα mahjong γιατι ο αλλος ετσι κι αλλιως δεν βλεπει το τι κανεις.Εκτος και αν εννoεις την χρηση τεχνικων οπως "use tiles as projectiles to bring down the opponent's morale" που δεν ξερω αν θα τον κανουν να σιχαθει το mahjong η απλα...εσενα xD
Jan 08 2011 02:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed