Community Status Updates
Neuro → psofia
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο...μήπως χτες μου έκρυψες την πραγματική σου ηλικία και έκανες το μικρο και αθώο κοριτσάκι? Εδώ γραφή 97 χρόνων!!:hahaha:
Jul 13 2008 15:57
psofia → Neuro
Mαζί το είχαμε αγοράσει το κουβαδάκι με τον Kon και εγώ πήρα το shuvel! :P
Jul 13 2008 15:52
Neuro → psofia
Έμενα ωμός είπε ότι θα το κανί και μάλλον το έχει κανί και το κρατάει μιστκο απο μας...μην ξεχνας οτι εφερε και κουβαδακι στην παραλια!
Jul 13 2008 15:50
Neuro → psofia
Χερομαι...εφτιχος ακομα δεν εχω δει το βιδεο στο youtube(ή μου εχει ξεφιγη)!
Jul 13 2008 15:44
psofia → Neuro
lol thanks για το ενδιαφέρον! για την ακρίβεια είμαι λίγο συναχωμένη και έχω πονοκέφαλο, αλλά θα επιζήσω, πιστεύω! :P
Jul 13 2008 15:41
Neuro → psofia
@Hatake Kakashi δεν έριξε την έριξα:hahaha:...Έμαθα ότι σε έριξε και η Matsu:nanana:? Εγώ χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε Σοφια!:kawaii:
Jul 13 2008 12:23
Neuro → sas
Καλα παω...βρικα raw που ειναι πολυ ποιο ευκολα να καθαριζω αλλα με αυτα θα ασχολιθο οταν παρω το digitizer τωρα θα σινεχισω τα αγγλικα. Οταν παρω ατο που σου λεω μεχρι το τελος του μινα θα εχω τελιοσι τον προτο τομο ^_^ (ελπιζω δηλαδη)
Jul 11 2008 11:57
sas → Neuro
γεια! τι γίνεται με το edit? εμείς με την μετάφραση πάμε αργά γιατί εγώ έχω τρεχάματα με το μηχανογραφικο!!
Jul 11 2008 10:09
iristella → Neuro
Ευχαριστω πολυ Neuro kun........Να σαι καλα... Καλη επιτυχια και σε σενα με την εξεταστικη σου και καλη ξεκουραση πανω απο ολα
Jul 11 2008 01:57
Neuro → iristella
ΙΙΙ ειχες γενεθλια ??? Οχ 1000 σιγνομι αλλα τωρα το ιδα ... αδε να τα 100 στισεις !!! Πο ποο με αυτες τις εξετασεις εχω μινι πολυ πισω να δω ποτε θα προλαβω να μπω στα πραγματα παλι...
Jul 11 2008 01:31
пустая комната → Neuro
Έχεις ένα comment στην gallery, σε ένα έργο δικό μου και του Pastor_Of_Muppets. Εγώ προσωπικά ξανασχεδίασα τους χαρακτήρες από την αρχή όπως και το background, που είναι καθαρά original δουλειά. O Pastor_Of_Muppets επιληθήκε τους φωτισμούς, το κείμενο, τα τελευταία adjustments. Οπότε δε ξέρω τί εννοούσες με το σχόλιο σου - XD Δικό μας wallpaper ειναι, δεν είναι κάποιου άλλου που τo ανεβάσαμε^^
Jun 23 2008 14:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed