Jump to content

Community Status Updates

Photo

Neuro → psofia

Ναι δύστυχος...αλλιώς φαντάσου φάση ε? Παντός ελπίζω να έρθουν περισσότερα άτομα την επόμενη φορά!!!
Jul 30 2008 20:59
Photo

psofia → Neuro

Λίγο δύσκολο, μου φαίνεται...
Jul 30 2008 20:46
Photo

Neuro → psofia

Λες να κλείσουμε κανένα λεωφορείο αυτήν την φορά και να πάμε σε καμιά καλή παράλια (όχι πως εχω προβλιμα σε ποια παραλια θα παω εφοσον ειμαστε παρεα αλλα...) οστε να μην εχουμε και παραπονα και να κολιμπισουν ολοι!
Jul 30 2008 18:50
Photo

psofia → Neuro

Εννοείται, καλέ!
Jul 30 2008 17:57
Photo

Neuro → iristella

Εννοείτε ότι θα είμαι κάλο vampire:kawaii:...πότε ήμουν κακό:bath:? Αν και αν είσαι σαν τα κορίτσια του night class δεν υπόσχομαι τίποτα:hehehe::hiding_something:
Jul 30 2008 10:37
Photo

iristella → Neuro

Καλωστον....... Ναι οντως τα πραγματα ειναι ησυχα στην night class τωρα τελευταια.... Δεν ειναι λογω κοπωσης..... Τυχαινει ..... Σε συναντηση απο σεπτεμβρη και μετα γιατι τωρα δεν ειμαι αθηνα συνεχεια..... Αλλα θα ερθω σιγουρα. Ελπιζω να εισαι καλο vampire παντως/.........XDDDDDDD
Jul 30 2008 00:57
Photo

Megi ♥ → Neuro

Το Lucky Star είναι μια τρομερή comedy σείρα με μια τρελή otaku για main :hahaha: Πρέπει να το δεις έχει πολύ πλάκα :wooi2:
Jul 29 2008 22:53
Photo

Neuro → psofia

Δεν πειράζει και πάλη που εκατσες για λίγο μαζί μου :wooi2::wooi2::wooi2: τι λες θα κανονίσουμε beach party τον Αύγουστο?
Jul 29 2008 22:22
Photo

psofia → Neuro

Τέλεια πέρασα εγώ! Και ναι ξέρω αρκετό κόσμο, μπορώ να πω... Εσύ καλά? Δεν μπόρεσα να σου κάνω αρκετή παρέα, sorry!
Jul 29 2008 20:48
Photo

Neuro → psofia

Ξέχασα να σε ρωτήσω πως πέρασες:oo: (ή έτσι νομίζω:emptyonexg1:) ...τελικά κατάφερα και ήρθα:wooi2:!!! Κρίμα που δεν μου το είχαν πει ποιο νωρίς από την δουλεία να ετοιμαζόμουν κατάλληλα:emptyonexg1:. Παρατήρησα ότι σχεδόν όλους τους ήξερες[B]:oo: respect[/B] :nod2:
Jul 29 2008 20:25
Photo

Neuro → Megi ♥

Μα τι είναι αυτό το Lucky Star επιτελούς:hmmm:...έχω την εντύπωση ότι μόνο εγώ δεν ξέρω:emptyonexg1::nanana:
Jul 29 2008 20:19
Photo

Neuro → iristella

Τι κάνεις iri ?Τώρα τελευταία δεν είχαμε καμιά επική μάχη μεταξύ μας (με απολιες):hahaha:...διακρίνω σημάδια κουράσεις:orly:? πλάκα κάνω βεβαία...εσένα πότε θα σε δω σε κάποια συνάντηση? Θέλω μια συνάντηση face to face που λένε μαζί σου:congrats:! Το υπόσχομαι δεν θα δαγκώνω:congrats: I`ll be a good vampire:wooi2::wooi2::wooi2:
Jul 29 2008 20:16
Photo

Neuro → tsintori

Χμμ μπορεί και να φτιάξω μια κανονική άλλα εφόσον δεν έχω scanner είναι λίγο δύσκολο να την ανεβάσω:orly:...θα δω τι μπορώ να κάνω:bath:!
Jul 28 2008 13:15
Photo

tsintori → Neuro

Ε καλά φτιάξε μία normal.... με ρούχα.
Jul 28 2008 12:45
Photo

Neuro → tsintori

Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα:yawn2:...μελετάω ακόμα ανατομία κτλ.:blurah5: Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσους πόλους μυς:zetsubou: σε λίγο θα αρχίσω σαν γιατρό να μιλάω:Crying2:! Μονό στο χέρι είναι καμιά 20-30 μυς:deadga6:...οπός να είναι μόλις αγοράσω digitizer θα το κάνω το fan art μέχρι τότε μπορεί και να μην μπω όσο θα προπονούμε:orly: (να ζωγραφίζω πο ποο το πολύ Ναρουτο τελικά έχει τις επιπτώσεις του λολ:hahaha::hahaha::hahaha:)
Jul 28 2008 12:38