Community Status Updates
Neuro → iristella
Α αυτο...το ειχα ξεχασι εντελος!!!:fromabove: Εγω να δω ποτε θα ασχολιθω με τα ματια...λογικα οταν τελιοσουν οι εξετασεις.:emptyonexg1:
Jun 21 2008 10:56
iristella → Neuro
Wowww that is a hell of a hangover you ve got there ΧDDDDD Για να μην θυμασαι το thread που εφτιαξες:hahaha:...Για το [B]1000 set of manga/comic eyes[/B] ελεγα..... Ειχε πολυ καλη αποδοχη και αποτελεσε σιγουρα πηγη εμπνευσης για πολλους εκκολαπτομενους καλλιτεχνες....Και παλι μπραβο....
Jun 21 2008 10:46
Neuro → iristella
:emptyonexg1:??? Τι ειδεα ειχα ακριβος χτες...αν σου πω οτι δεν θιμαμαι:emptyonexg1::emptyonexg1:
Jun 21 2008 10:40
iristella → Neuro
Hello!!! Τι λεει? Ωραια ιδεα για thread ειχες χτες Btw.. ειχα κολλησει με τις ωρες και σχεδιαζα ματια (παει το διαβασμα)....
Jun 21 2008 10:38
zweistein → Neuro
free breast examination???
ε ρε να σου'ρθει καμια φαφουτα σκατογρια με βυζι μεχρι το γόνατο να σε δω!!!!
:P
Jun 17 2008 23:27
Neuro → sas
Οκ...λες να μου την φανε?:oo::oo::oo: Απαπααα θα πρεπι μετα να παλεβω με τα κοριτσια...:emptyonexg1:
Jun 15 2008 18:17
sas → Neuro
θα μεταφράσουμε στα ελληνικά το vampire knight!!άμα θες να είσαι editor ευχαρίστως, μόνο γράψε το και στο thread για να μην σου φανε την θέση!!!
Jun 15 2008 18:07
Neuro → sas
Τι ακριβος ειναι αυτο που θελεις να κανεις με το Vampire Knight? Αν θελεις μπορω να κανω τον Editor μια και εχω κανι γραφιστικι δουλια και ξερω πως να στινω κημενα κτλ...
Jun 15 2008 18:03
iristella → Neuro
δεν θα με νικησεις......Προς το παρον εισαι τυχερος που εχω στριμωξει τον Ζero και ασχολουμαι με αυτον και παραβλεπω την αυθαδεια σου....Σου προτεινω να σηκωσεις λευκη σημαια οσο ειναι ακομη καιρος....XDDDDD
Jun 13 2008 20:24
Neuro → iristella
Καλα καλα βρικολακας:emptyonexg1:(αλλα επιδι μου αρεσουν ποιο πολυ...)! Μα καλα εσενα πως θα σε νικισω? Κατι θα σκευτω...:orly:
Jun 13 2008 20:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed