Jump to content

Community Status Updates

Photo

Neuro → Lady Sen

Mou aresi pou kolimpisame kai mazi kai me evales kai me to zori T_T ... kai den me 8hmase?!
Aug 05 2009 23:26
Photo

Lady Sen → Neuro

[B]Ποιος ? Τι ? Πού ? Γιατί ? :|[/B]
Aug 04 2009 12:34
Photo

Neuro → Lady Sen

A ena geia den mou eipes apo konda ts ts ts :P ma ton Neuro ksexases? T_T
Aug 03 2009 21:05
Photo

Neuro → iristella

Ξερώ ότι έκανα λάθος που επέμεινα ... νομίζω ζήτησα και συγνώμη (δεν θυμάμαι). Πάντως εγώ θα πρέπει να τρέχω σε 3 διαφορετικές παρέες για να μιλήσω με τα άτομα που θέλω...αν και αυτό δεν με κουράζει. Πάντως μου έδωσες ένα κίνητρο να έρθω ... λες την μοίρα ε? Θα έρθω να μου πεις την δικιά μου να δω τι θα μου βγει...άμα θες φέρνω ταρο εγώ :P
Jul 21 2009 00:32
Photo

iristella → Neuro

Δεν είναι όλοι εναντίον σου απλά όταν προτείνεις κάτι, βλέπεις ότι για τους χι ψι λόγους δεν περναει και είτε επιμένεις προσπαθώντας να το περάσεις με το ζόρι είτε "κακιώνεις" που δεν ακολουθούν αυτό είπες τότε λογικό είναι τα μέλη να πάρουν αμυντική στάση. Όπως είπα και πριν το νόημα στα meetings είναι η παρέα. Καλή παρέα να είμαστε και με μία τράπουλα μόνο μπορούμε να κάνουμε θαύματα (Ps λέω και την μοίρα) :P.
Jul 21 2009 00:27
Photo

Neuro → iristella

Σοστο αυτο που λες iri απλος εγω νιοθω σαν να ειναι ολοι εναντιον μου ... και ας θελω να δω αρκετα ατομα εσενα π.χ. και αλλους.
Jul 21 2009 00:21
Photo

Neuro → Atridis

Καλή ιδέα ακούγεται αλλά δεν μπορώ εγώ προσωπικά να έρθω.
Jul 16 2009 08:45
Photo

Atridis → Neuro

hello να σου πω φτιαχνο ενα Thread για να μαζευτουμε ολοι να παμε σινεμα να δουμε την live action tenia blood+ πες μου αν ειναι και θες να ερθεις για να δο αν θα μαζευτουνε ατομα.
Jul 16 2009 00:23
Photo

Atridis → Neuro

Οκ μια χαρα τοτε, για να μην γηνει και μπερδεμα.
Jun 29 2009 03:59
Photo

Neuro → Atridis

Μέσα στην βδομάδα λογικά θα πάω οπότε θα το διορθώσω αν έχω κάνη λάθος...εγώ με βάση το google earth και τον χάρτη με τα δρομολόγια τα έγραψα αυτά.
Jun 28 2009 13:48
Photo

Atridis → Neuro

Ρε να σου πω η σταση ειναι ΚΑΛΑΜΑΚΙ το θυμαμε γιατι ειχα παει προσφατα,,εσυ ομως ξανατσεκαρετω μην γινει κανα λαθος και παρουμε και τους αλους στον λεμο μας.
Jun 28 2009 00:53
Photo

gexion → Neuro

χααα,summer x) good luck με τα uploads !!!^_^
Jun 18 2009 19:03
Photo

Neuro → gexion

Tsa :P eixa ksexasi pws den se eixa sto friend list...to sxoleio telos e? Twra eksodous ktl ;) sous den sou edosa idees egw :P . To savvato 8a anevasw merika sxedia mou sto DA ;) 8a einai xromatismena (epitelous arxisa na ma8enw to palio painter) .
Jun 18 2009 14:41
Photo

Neuro → Atridis

Nai XD kala 8hmase ^_^
Jun 06 2009 17:42
Photo

Atridis → Neuro

ime to pedi p ixe kai cosplay ton kiba(naruto) sto party ton akai panda,esi prepi na ise ena apo to pedia pou travagan foto an den kano lathos..
Jun 06 2009 00:09