Community Status Updates
iristella → Neuro
Καλά αποτελέσματα εύχομαι. Είμαι σιγουρη ότι θα τα έχεις παει πολύ καλά! Βοηθάνε και τα anime στην εξασκηση εξαλλου. Όσο για τον Aidou you were simply in denial!!! xDDDD [SPOILER= vampire knight manga]But worry not common character traits do not add up to similar sexual orientation. Plus i think that even though he is in love with Kaname, Aidou is bi. You do remember how much he likes meddling with the ladies ne?[/SPOILER]
May 17 2009 14:58
Neuro → iristella
Αυτο που ειπες οτι ολοι το ξεραμε για τον Aido δαξη απλος ηθελα να πιστεβω πως δεν ειναι αυτο που νομιζω! Παει ο Aido... του μιαζω σαν χαρακτιρα O_O θα επρεπε να αρχισω να ανησηχω?
May 17 2009 14:45
Neuro → iristella
Ναι καλα ειμαι (πιστεβω)...χτες εγραψα lower και το αστιο ειναι οτι τωρα που εδοσα εχω ανχοθη αν περασα ή οχι ... παρολου που παιζη να το εχω περαση με το υψηλοτερο βαθμο αλλα και παλη ανισιχω.
May 17 2009 10:50
Neuro → Skiarxon
Ναι καλα το καταλαβες ειμαι τρελος μουαχαχα...:kakaka:...:smokingg: ας ειμαστε σοβαρη ωμος, δεν νομιζω να ανγιζω τα ωρια τις τρελας ... και απορω που ειναι η τρελα στο να θελω να βρεθω με την anelis απο κοντα:canthelp:? Και αν τις λεω καποια πραγματα παραπανω εχω τους λογους μου για να τα πω...αν θεωρεις οτι εδω αυτα αγιζουν τα ορια τις τρελας που να δεις μερικες σιζητησεις που εχουμε στο msn:hahaha:. Εαν την ενοχλη αυτο που κανω μπορει να μου το πει "ξερεις Neuro δεν πας καλα" :dazed:
May 17 2009 10:45
iristella → Neuro
Είμαι ακόμη στην φάση του διαβάσματος. Δεν έχω αρχίσει να δίνω ακόμη. Thanks for the wishes though. Εσύ όλα καλά?
May 17 2009 02:22
Skiarxon → Neuro
Πρέπει να είσαι άρρωστος για να γράφεις αυτά που γράφεις στο profile της Anelis.
May 17 2009 00:49
Neuro → iristella
Τι κανεις iri ? Πως παει το διαβασμα? Να φανταστο οτι σκιζεις στις εξετασεις ^_^ !!!
May 16 2009 23:29
Neuro → Anelis
Βλε γιατι δεν μπενεις msn? Θα σε μαλοσω ε :P ! Πως τα πας? [COLOR=White]Στο Erotica πιγες?[/COLOR]
May 16 2009 23:03
Neuro → Skiarxon
? Δεν καταλαβα το σχολειο σου που εκανες στην Anelis...εαν θελεις κατι να μου πεις μπορεις ελεφτερα να το πεις σε μενα.
May 16 2009 23:02
Neuro → Anelis
Αφου ξερεις οτι κανω πλακα βλε :P ... [COLOR=Black]δεν θα σε πιεζω να ερθεις![/COLOR] [COLOR=White]Πανδος αν καποια μερα λεω ΑΝ καποια μερα αποφασησεις να ερθεις και δεν μου το πεις μην περιμενεις να σου ξαναμιλισω μετα :burningbe3:
[/COLOR]
May 13 2009 22:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed