Community Status Updates
HikariAngel5 → Neuro
Hi!!!!Ειμαι η κοπελα απο την παρεα με την Μoka-san απο το Rosario Vampire,τον kamijo και το παιδι με το μωβ eypatch!!!Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις link στο profile μου με τιs pic που μας τραβηξες?!
Oct 12 2009 11:27
Neuro → Matsu
Περί ποσό καλός είμαι στο σχέδιο πιστεύω σωστά σχολιάζεις αλλά από τότε έχει μπει πολύ νερό στο ποτήρι (ή όπως εκεί λεγόταν) έχω εξελιχθεί παρά πολύ θα σου δώσω ένα σχέδιο μου από το [U][B][URL="http://odesos.deviantart.com/art/Cyborg-girl-sketch-120343406"]Απρίλη[/URL][/B][/U] πολλαπλασίασε χ3 το τωρινό μου επίπεδο . Το ότι δεν ανεβάζω κάτι είναι ότι δεν μου αρέσει κανένα σχέδιο μου (η τελειομανία που λέγαμε) και όλο θέλω κάτι παραπάνω. Πάντως θα ανεβάσω κάτι ποιο πρόσφατο μόλις συνηθίσω την γραφίδα με το αριστερό χέρι (με το οποίο ποια ζωγραφίζω)
Sep 29 2009 16:52
evaofadawn → Neuro
ναι ναι το είδα!! θα περιμένω με ανυπομονησία τρελή!! χεχε :wooi2:
Sep 25 2009 17:42
Neuro → evaofadawn
Μολης απαντησα :P θα σε περιμενουμε καθος και οποιος αλλος ερθει ^_^
Sep 25 2009 17:35
Neuro → Matsu
Ρε σι δεν μπορω να ανεβασω τιποτα στο forum του guild οσο και να προσπαθω ... θα δοσω link για το megaupload ή καποιο αλλο τετοιο site μονο να βρω πως στο καλο ανεβαζεις .
Sep 21 2009 14:21
Matsu → Neuro
Plz, ανεβασε τις φωτογραφιες που τραβηξες απο το meeting στην gallery του Forum του guild.
Sep 21 2009 13:04
Neuro → gexion
Μικρουλα(ο μεγαλος και καλα)τι κανεις βρε? Που χαθικες με την sis ?
Sep 20 2009 21:17
Akasukekuro → Neuro
Λοιπον κανονιζουμε αυτην την στιγμη για μια συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων αν θες να ερθεις και εσυ πες μου στελνωντας ενα μυνημα η γραφωντας στο προφιλ μου για να ξερω. Το μονο που μενει ειναι να κανονισουμε το μερος και την ωρα....
Sep 13 2009 03:36
Vagelio → Neuro
Aαα.... τωρα κατι θυμαμαι. Και εγω εχω πολλα πραγματα να μαθω και αυτη τη χρονια δεν θα βρω το χρονο με τα βρομοφροντιστηρια Τ^Τ. Mε το πασο σου, οποτε εχιε χρονο και ορεξη, θα χαρω να ακουσω συμβουλες ^^
Sep 08 2009 17:05
Neuro → Vagelio
Μπα δεν ειμαι ιδικος ... εχω πολλα ακομα να μαθω! Διστιχως δεν εχω κατι προσφατο στο DA αλλα τσεκαρε το gallery μου [url]http://odesos.deviantart.com/[/url] το τελευτεο ειναι η cyborg τωρα εχω βελτιοθη χ3 (ελπιζω XD) απο τοτε που την ανεβασα . Θα σου πω αργοτερα τι θα μπορουσες να κανεις για τις σκιες ....
Sep 08 2009 17:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed