Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Neuro → gexion

Ρίξε μια μάτια στο gallery μου και θα καταλάβεις αν και έχω πολύ καιρό να ανεβάσω κενουρια σχεδία...από την τελευτεα φορα εχω βελτιοθη λιγο
Αύγ 13 2008 13:43
Φωτογραφία

scrooge1991 → Neuro

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Αύγ 13 2008 12:08
Φωτογραφία

gexion → Neuro

[B]hey,φχαριστώ για την ειδοποίηση buddy[/B] [B]I joined yur group as fast as i could,heheh:tensai:[/B] [B]Xμ,κι εσύ πρέπει να ζωγραφίζεις...ή ασχολείσαι με κάποιο άλλο είδος τέχνης?[/B]
Αύγ 13 2008 07:46
Φωτογραφία

Neuro → scrooge1991

Είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνεις...πιστεύω ότι αυτές τις ταινίες θα έπρεπε όλοι να τους δούμε έστω και μια φορά! Είναι ωραίες ιστορίες που μας μαθαίνουν πολλά...συνέχισε έτσι
Αύγ 12 2008 22:53
Φωτογραφία

Neuro → gexion

Ουφ τελικα ειναι ποιο δισκολο απο οσο νομιζα να βρω ατομα που να ασχολουντε με την ζωγραφικι...αλλα ας σιστιθω ειμαι ο Neuro και προσφατα εφτιαξα ενα group που ασχολητε με την τεχνη το "the ART group" αν θελεις ριξε μια ματια . Ακομα οργανομαστε αλλα που θα παει
Αύγ 12 2008 22:42
Φωτογραφία

Neuro → dinara

Μην ανησυχείς όλοι είμαστε λίγο πολύ ανορθόγραφη:hahaha:! Επειδή είδα πως σπουδαζεις desing ίσος να σε ενδιαφερι ένα group που έχω φτιάξει...[B]the ART group[/B]:wooi2:! Επεισεις αφου είσαι καινούρια θα μπορούσα να σου προτείνω κάποια manga και anime:tensai: . Λιπών πολύ ωραίο manga είναι το [B]Vampire Knight[/B] :nbleed: βεβαία άξια είναι και τα εξεις manga [B]Naruto[/B]:bike:[B],Bleach,D.gray-man,Sull Eater,One Pice, Fairy Tail[/B] :drink: και τα αντιστηχα anime τους επεισεις ένα anime που μου έχουν πει πως είναι κάλο είναι το [B]Lucky Star[/B] είναι κωμωδία:Blissfull:.
Αύγ 10 2008 12:43
Φωτογραφία

Neuro → Garuda

Άρα θα σε δω φέτος που θα είμαι προει (αλαξα επιδι ξερω κατι κοπλες το προει + οτι με βουλεβι με την δουλια)! Τα group οπος διλονη και το ονομα τους ειναι καποια ατομα που εχουν το ιδιο εντιαφερον σε καποιο θεμα π.χ. καποιο σηγκεκριμενο anime ή manga! Βεβεα υπαρχουν και αλλα group που δεν εχουν σχεσι με τα anime ... βασικα πεφτι πολυ χαβαλε στα group . Μην δισταξεις να κανεις join σε καποιο βεβεα θα πρεπι να γνοριζεις και το θεμα που ειναι γιρο απο την ομαδα αλλιος θα εισαι off topic .
Αύγ 10 2008 12:17
Φωτογραφία

Garuda → Neuro

kai ego 2nd fetos imoun proi omos :) an mporis gia pesmou pos doulevi to olo thema me ta group :)
Αύγ 10 2008 12:08
Φωτογραφία

Neuro → Garuda

Σοβαρά:oo:? Ποια χρονιά είσαι:orly:? Eγω τώρα θα είμαι 2:wooi2:! Ήμουν απόγευμα την προηγούμενη χρονιά:drink:... senpai Garuda:hahaha:
Αύγ 10 2008 12:00
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

σ ευχαριστω για το invite φαινεται πολυ ωραιο κανω join αμεσως :)
Αύγ 09 2008 23:52
Φωτογραφία

Garuda → Neuro

spoudazeis 3d animation stin intergraphics ?? :S m2 :P
Αύγ 09 2008 23:25
Φωτογραφία

Neuro → Garuda

Γεια διαβασα οτι ασχολισε με animation και σκευτικα πως ισος να σε ενδιεφερε το group που εχω φτιαξη! Α και καλα anime ειναι τα εξεις Naruto,Bleach,D.Gray-man,Deathn Note,Vapire Knight ελπιζω να σου αρεσουν...βεβεα υπαρχουν και πολλα ακομα! Και ας μην το ξεχασω καλος ορισες στο forum και στην παρεα μας.
Αύγ 09 2008 15:35
Φωτογραφία

tsintori → Neuro

Υοsh εννοείται ότι θα μπω. (αν και δεν ζωγραφίζω καλά.....:uhh::uhh:). Ευχαριστώ για το invite.
Αύγ 08 2008 23:59
Φωτογραφία

endless_inspiration → Neuro

α ευχαριστω για το invitation ...............η τεχνη ειναι το στοιχειο μου!!!!!!!!!!!!!
Αύγ 08 2008 18:18
Φωτογραφία

Neuro → Megi ♥

Γεια μόλις έφτιαξα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη ... αν θέλεις ρίξε μια μάτια...φωτογραφίες σύντομα θα ανεβάσω!
Αύγ 08 2008 17:39