Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Neuro → iristella

HOF???Ποιο ειναι αυτο? Εχω χασι την μπαλα XD edit...Οχ ναι τςρα καταλαβα ποιο λες...εμμ ναι παρασιρθηκα...αλλα τοσο ακιρο δεν ειχα ξανακουσι εδω μεσα!!!
Αύγ 22 2008 20:09
Φωτογραφία

iristella → Neuro

Neuro kun τι κανεις? Βασικα ηθελα να σου πω οτι το ΗΟF λειτουργει αποκλειστικα ως gallery και δεν επιτρεπονται τα σχολια πανω σε αυτα που ποσταρουντα παιδια. Αν θες κανε ενα edit γιατι θα σε μαλωσει καποιος mod.... Φιλικη συμβουλη παντα.
Αύγ 22 2008 20:04
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

ohayooo!! ηθελα να σου στειλω τις ιδεες του douli για την ιστορια, αλλα μου ειπε μετα οτι στις εδειξε!
Αύγ 20 2008 20:31
Φωτογραφία

tsintori → Neuro

Όταν σκεφτείς εντελώς το σενάριο και το γράψεις στείλε μου vm. Ωραίο είναι το story σου......
Αύγ 20 2008 13:43
Φωτογραφία

Neuro → Anelis

Μόλις τώρα γύρισα σπίτι...τι ήθελες να μου πεις χτες στο msn?
Αύγ 20 2008 02:18
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

neuro μπες msn!!!
Αύγ 19 2008 19:31
Φωτογραφία

Neuro → Anelis

Αν θέλεις μπες τώρα ακόμα προσπαθώ να βρω πως θα γράψω:hahaha::hahaha:
Αύγ 17 2008 21:51
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

τελειαα!!! εγω εχω σκευτει καποια πραγματα αλλα οχι ολοκληρωμενη πλοκη και τετοια αν ειναι μπες msn οταν τελειωσεις το γραψιμο να σου τα πω και απο εκει :) παντως αυτο που λες ειναι πολυ καλο! ετσι θα μπορει ο καθενας να συνεχιζει την ιστορια οπως θελει (μεσα σε καποια πλαισια) και θα εχουμε και πολλους σεναριογραφους και ποικιλια στην πλοκη!!
Αύγ 17 2008 21:47
Φωτογραφία

Neuro → Anelis

Σκεφτικά κάποιες ιδέες! Θα τις γράψω άλλα μου φαίνεται είναι καλύτερα να κάνω κάτι σαν τον GkLoc επειδή είναι αρκετά αυτά που έχω σκεφτεί:wooi2:!!! Αρχίζω να γράφω:wooi2:...σε καμιά ωρίτσα θα έχω τελείωση:fromabove:...θα αφήσω και επιλογές επειδή δεν είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσω την κάθε ιστορία:deadga6:!
Αύγ 17 2008 21:34
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

[I]αρπάζω το RAMEN(εεε σπαγγέτι είναι άλλα λεπτομέρειες :hahaha::hahaha::hahaha: [/I]no worries κ εγω μια απο τα ιδια!! καλη ορεξη και καλη συγγραφη μη φοβασαι δεν καραδοκει το Δαφνι για σενα! (μονο το arkham αν αγριεψουν τα πραγματα :hahaha::hahaha: j/k )
Αύγ 17 2008 20:39
Φωτογραφία

Neuro → Anelis

Τώρα μαγειρεύω κάτι να φάω...αρπάζω το RAMEN(εεε σπαγγέτι είναι άλλα λεπτομέρειες:emptyonexg1:) και αρχίζω να γράφω...ωμός μετά να μην με κλείσετε στο Δαφνι:congrats::congrats::hahaha:!!!
Αύγ 17 2008 20:33
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

μ αρεσει που υπαρχει ενθουσιασμος!!!:wooi2: (ακομα κ αν καταληξουμε να το φτιαχνουμε 4-5 ατομα εγω γουσταααρω!!):burningbe3: σε ενα αλλο φορουμ (για επιτραπεζια) φτιαχνουν το δικο τους επιτραπεζιο και λογω αυτου το σκευτομουνα καιρο πως θα ηταν ωραιο να καναμε ολοι μαζι απο το φορουμ κατι αναλογο! παντως πληροφοριες για εκθεσεις κτλ μπορω να σου λεω και εγω (ασχολουμαι φανατικα με αυτα!) ελπιζω να καταφερουμε να το αρχισουμε και να το τελειωσουμε, ανυπομονω!!!
Αύγ 17 2008 20:10
Φωτογραφία

Neuro → Anelis

Χεχεχε χαίρομαι που σου αρέσει το group μου:wooi2:! Και έμενα μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα να φτιάξουμε manga:kawaii::nbleed:! Στο μέλλον θα προσπαθήσω να βρω και πληροφορίες για διάφορες εκθέσεις έτσι ώστε να πηγαίνουμε σε αυτά ! Και βεβαία σίγουρα θα κάνουμε και άλλα εκτός από το manga που κάνουμε τώρα! Άλλα να μαζευτούμε και άλλοι:drink:!
Αύγ 17 2008 20:04
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

καλα ειναι τελειο το group που εφτιαξες εχω ψηθει ασχημα με την ιδεα του manga!!
Αύγ 17 2008 19:57
Φωτογραφία

Neuro → Megi ♥

Ναι άλλα εγώ ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει :uhh:
Αύγ 17 2008 19:43