Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Neuro → Raine1712

Μην ανησυχείς και εγώ κάτι βδομάδες έχω να μπω...
Σεπ 14 2008 13:26
Φωτογραφία

Raine1712 → Neuro

ok 8a riksw mia matia!!! soz p argisa na apantisw, eixa kairo na mpw :D
Σεπ 13 2008 21:48
Φωτογραφία

dinara → Neuro

ευχαρηστώ πολλύ για τις προτάσεις για anime το vampire Knighte το έχω δεί μεχρι το 10ο επισόδιο, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο, και είναι πραγματική πόρωση τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά θα κοιτάξω σίγουρα. ευχαρηστώ για την ανοχή της ορθογραφίας μου.
Σεπ 07 2008 21:49
Φωτογραφία

jimmare → Neuro

Να σου πω την αληθεια(νομιζω πως το εχω ξαναπει),θελω μια αφισα που να να εχει πολλα anime,οχι αφισες συναυλιας αλλα ενα banner...
Αύγ 30 2008 09:53
Φωτογραφία

lightshadow → Neuro

ελα ηρεμισε:D δεν το ειπα απο κακια,αλλα να οταν γραφεις σε διαφορα thread κανεις διαφορα λαθη οπως στο:( Σφαλιαρα!Πραγματα που ισχυουνε μονο στην τηλεοραση) αλλα και αλλου.Εκτος και αν το κανεις επιτηδες για να εχουνε τα post σου διαφορετικοτητα απο τα αλλα.αυτο εννουσα
Αύγ 25 2008 16:38
Φωτογραφία

Neuro → Raven Princess

Δεν κάνει τίποτα...εγώ τα βλέπω από το [url=http://www.veoh.com/]Online videos: Watch video clips and TV online free | Veoh Video Network[/url] ή από το [url=http://animeblogz.com/]Anime videos: Watch Anime Online | Anime Blogz[/url]
Αύγ 25 2008 11:18
Φωτογραφία

Raven Princess → Neuro

ευχαριστω παρα πολυ γιατι το ψαχνω τοσο καιρο και δεν εχω βρει ακρη!!!!
Αύγ 25 2008 11:07
Φωτογραφία

Neuro → Raven Princess

Το έψαξα λίγο και βρήκα από που μπορείς να το κατεβάσεις...βλέπεις εγώ έχω 24 mb και πότε δεν κατεβαζω![B] [url=http://hsbsitez.com/files-collection-downloads/313/Majin+Tantei+Nougami+Neuro]Majin Tantei Nougami Neuro Hosted on Megaupload.com , Rapidshare.com - Hsbsitez.Com[/url][/B]
Αύγ 24 2008 18:39
Φωτογραφία

Neuro → lightshadow

Συγνώμη άλλα αυτό που μου εστειλες που κολλούσε?
Αύγ 24 2008 18:17
Φωτογραφία

Raven Princess → Neuro

Μια ερωτηση για τον ειδικο!!!! Απο που μπορω να κατεβασω επεισοδια Majin Tantei Nougami Neuro με torrent??????
Αύγ 24 2008 09:50
Φωτογραφία

Neuro → iristella

Ναι αν και δουλεύω τώρα 9ωρα στην δουλεία λόγο ελλείψει προσωπικού...ακόμα γράφω κάποια πράγματα και δεν το έχω τελειώσει. Λογικά αύριο (εν το μεταξύ συνεχεία λέω αύριο και δεν το τελιονω) αν μπορεσω μετα την δουλια!
Αύγ 22 2008 22:49
Φωτογραφία

iristella → Neuro

Εχω διαβασματακι γι αυτο εχω χαθει.... Απο κοντα μετα την εξεταστικη μαλλον,,,,, Στο art group ειχα δει το διηγημα αλλα τωρα παω να κοιταξω τι αλλο εχει παιχτει...... Εσυ ολα καλα?
Αύγ 22 2008 22:11
Φωτογραφία

Neuro → iristella

Ναι πάλι καλά...εσύ τι κάνεις? Σε έχω χάσι λίγο...θα σε δούμε κάποια στιγμή από κοντά? Είδες μέχρι που έφτασα με το project του group μου(που εφτιαξα δηλ.)?
Αύγ 22 2008 21:55
Φωτογραφία

iristella → Neuro

παλι καλα......... Τυχερος ησουν!!!
Αύγ 22 2008 21:46
Φωτογραφία

Neuro → iristella

ευτυχώς την γλίτωσα...ξανά χωρείς να με μαλώσουν...μα πως το ξεχνάω συνεχεία...
Αύγ 22 2008 21:36