Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

α ναι;;;;;;;;;; καλα θα το δω και θα σου πω... L FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιούλ 30 2008 13:10
Φωτογραφία

GkLoc → endless_inspiration

XAXAXAXA,Mε τιποτα δεν θα σου κανει καλυτερη εντυπωση με το Directors Cut,Μην Σου Πω Οτι θα Τον Μισησεις ακομα πιο πολλυ,Διοτι στο τελος κανει κατι,Που ειναι πολυ παρατραβηγμενο και pure Evil!!!! παντως αφηνει ενα Υπονουμενο στο Directors Cut,προσεξε το καλα στο τελος!!
Ιούλ 30 2008 13:07
Φωτογραφία

και οι δυο..... αλλα ο light μου την εσπασε παρα πολυ προς το τελος . ενω ο L σταθερη αξια......... τεσπα θελω να δω τωρα και το director cut που κατεβασα...(ποιος ξερει μπορει να μου κανει καλυτερη εντυπωση ο lifgt)
Ιούλ 30 2008 13:04
Φωτογραφία

Kαλα,Ολοι το ιδιο μου πετανε, Και ναι,επισημα εγινα L Fan,Ομως φυσικα ειμαι ακομα και φαν του Kami Light!! Oμως τι να κανουμε, The Weird Dude With Usopps Voice Actor,Gor My Antention!!! Watashi Wa.....L Desu.... Ore Wa.....JUSTICE!!!! εσενα δηλ,ποιος σαρεσει??
Ιούλ 30 2008 12:59
Φωτογραφία

οπα τι βλεπουν τα φανταστικα ματακια μου.....;;;;;; εγινες L fun τωρα;;;;;;;;;;;;
Ιούλ 30 2008 12:55
Φωτογραφία

ναι κανω βλακεια και οταν τα διαβαζω παω και τα γραφω απο πανω....δλδ στο δικο μου prof.....
Ιούλ 25 2008 00:49
Φωτογραφία

Υosh Ok! Good Night!!! (Μα Πως μπορεις και καθε φορα απαντας και στο δικο σου profil αλα και στο δικο μου?)
Ιούλ 25 2008 00:48
Φωτογραφία

τωρα παω για υπνο γιατι πρεπει να συκωθω αυριο πολυ πρωι.... οταν επιστρεψω θα τις κανονισουμε μαζι........ καληνυχτα!!!!!!!!!!
Ιούλ 25 2008 00:47
Φωτογραφία

endless_inspiration

τωρα παω για υπνο γιατι πρεπει να συκωθω αυριο πολυ πρωι.... οταν επιστρεψω θα τις κανονισουμε μαζι........ καληνυχτα!!!!!!!!!!
Ιούλ 25 2008 00:45
Φωτογραφία

Ναι,που,ποιος,τι???:oo: Δειξτους Μου Τωρα!!:chigau: *Taking the Note Out* :hehehe::kill4u:Time to kill!
Ιούλ 25 2008 00:42
Φωτογραφία

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;; εμενα θα σκοτωσεις καλε;;;;; (σου εχω φυλαξει κατι καργιες που ξερω που θελουν οποσδηποτε σκοτωμα...)
Ιούλ 25 2008 00:40
Φωτογραφία

Πονεσε δεν λες τιποτα!!!:burningbe3::burningbe3: Θελω Να Σκοτοσω καποιον Τωρα!!!:erk: Ενδιαφερεσε??:orly:
Ιούλ 25 2008 00:37
Φωτογραφία

πονεσαι το τελος του dn, πονεσαι;;;;;;;;;;;; (φυλαξε μου κανα κολυβο)
Ιούλ 25 2008 00:35
Φωτογραφία

endless_inspiration

αυριο παω διακοπες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και επιστρεφω την τριτη.......
Ιούλ 24 2008 15:53
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

arigatou gozaimasu :D
Ιούλ 24 2008 14:56