Community Status Updates
endless_inspiration → Zoro
δεν θα ξεναμπώ στο thread του berserk :D
μην μου λές για δίαιτες......ποτέ μου δεν έχω (καταφέρει) κάνει:joyful:
από την άλλη έχεις δίκιο (είναι εθισμός):blush2:
Oct 06 2010 09:42
Zoro → endless_inspiration
Ναι, έτσι λέμε όλοι... και μετά να δεις που στο τέλος θα γίνει κάνα γμτ γεγονός, θα το φας spoiler στα posts και θα αναγκαστείς να το διαβάσεις και να αναβάλεις το "μάζεμα" chapters πάλι. Το Berserk είναι σαν την δίαιτα, λες πάντα την επόμενη φορά (ότι θα το κόψεις)! XD
Oct 05 2010 16:56
:hihi2:
Μου φάνηκε ότι είχε βγεί και άλλο τεύχος.......
Αλλά ντάξει από δώ και πέρα δεν θα τα διαβάζω(όχι ότι θα μείνω και πολύ πίσω από τη στιγμή που βγαίνει κάθε μήνα και άμα...)
Oct 05 2010 11:12
lol, έτσι όπως μου το λες up to date μου φαίνεται είσαι. Βασικά ο Guts και πριν λίγα κεφάλαια έκοψε κάποια τέρατα στο πλοίο, αλλά χωρίς να μεταμορφωθεί... οπότε αν εννοείς και την πανοπλία στο τελευταίο είσαι!
Μπας και το διάβασες, αλλά από την πόρωση με την σειρά δεν το πήρες χαμπάρι ότι τελείωσαν; (η άρνηση είναι πάντα η πρώτη αντίδραση του οργανισμού σε τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε, τστστστσ :P)
Oct 04 2010 16:59
Ο Muira ταλεντάρα αλλά έχει ένα θεματάκι με το χρόνο(δεν παραπονιέμαι όμως...)!!!!!
Χμμμ... αν θυμάμαι καλά έχει εμφανιστεί ο πλοίο και ο Guts έχει αλλάξει μορφή και ''κόβει'' :P
Ευαχαριστώωωωωω!!!!!
Oct 04 2010 12:16
Χριστούγεννα ε; Να υποθέσω ότι με τον ρυθμό του Miura δεν έχεις πάνω από 5-6 chapters μαζεμένα atm; Εκτός κι αν, τι να πω, δεν διάβαζες την σειρά για κάνα χρόνο (που και πάλι wtf, είναι θέμα αν έβγαλε 6 chapters σε ένα χρόνο το ρεμάλι :P).
Που την είχες φτάσει τελευταία φορά πάντως (γεγονός και όχι αριθμό chapter plx :p);
... και καλή επιτυχία αφού δίνεις, είναι η στιγμή που όλοι μισούμε αλλά όλοι περνάμε από δυστυχώς (μαζί με κάμποσες άλλες)!
Oct 02 2010 01:47
endless_inspiration → valadorn
hey!!!
τι κάνεις???
τελικά αθήνα είσαι???
αρχίσατε??
Oct 01 2010 22:20
Καλά το κατάλαβα!!!!
από berserk το τελευταίο δεν έχω διαβάσει.....
λέω να μαζέψω κάμποσα μέχρι τα Χριστούγεννα και να τα διαβάσω όλα μαζί!!!!!
εν το μεταξύ δίνω φέτος και δεν πολυασχολούμαι για το πότε βγαίνει το καθένα(παρακολουθώ πολλά on-going).......:ureshii:
Oct 01 2010 12:55
Ο ίδιος. Δεν είχα την τιμή να συστηθώ εκ νέου, ε; :P
Όπως και να' χει παρατήρησα ότι μια Berserk fan έλειπε από την friend list μου και οπότε έσπευσα να το διορθώσω, glad you accepted!
Berserk πως πάει λοιπόν, είσαι up to date;
Sep 30 2010 18:35
πολύ καλό το gantz!!!!!
έχω διαβάσει μέχρι το 307(δεν τα βρίσκω τα άλλα :/ )
στο συνιστώ!!!!
Jul 05 2010 18:59
valadorn → endless_inspiration
Gantz? :O :O :O
Αργει πολυ αλλα αξιζει(21+ volumes αν θυμαμαι καλα) . Και εγω καποια στιγμη θα το ξεκινησω...
Jul 05 2010 17:16
ναι μορέ πιάσε το manga πρώτα είναι καλύτερα και δεν έχει και πολλά chapter όπως είπες( τι να πώ και εγώ που άρχισα να διαβάζω το gantz) :P
Jul 02 2010 18:22
valadorn → endless_inspiration
Και εγω με το manga λεω να ασχοληθω για αρχη μιας και δεν με παιρνει. Κατεβαινει πιο ευκολα και νομιζω ειναι και σχετικα λιγα Chapter!:0:)
Jul 02 2010 18:19
:hihi2: δεν έχω καλό μνυνονικό όσο αναφορά τα ονόματα γι αυτό σου το είπα.....
εγώ διαβάζω το manga......:ureshii:
Jul 02 2010 18:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed