Jump to content

Community Status Updates

Photo

Korkofilaki → Zoro

3, 2, 1, GO!:bike: Σειρες: Απο Fullmetal Alchemist θα εχεις και μπολικο πραγμα να δεις γιατι η παλια σειρα ειναι διαφορετικη απο την καινουρια που προβαλλεται τωρα. Στο Rurouni Kenshin μην περιμενεις να δεις τη "βαρια" ατμοσφαιρα που εχουν τα OVA (που να δεις τι δραμα πεφτει στο Reflection:uhh:) αλλα θα δεις μπολικη δραση. Για το αληθινο τελος της σειρας ομως θα πρεπει να διαβασεις το manga. Το Slayers κατα τη γνωμη μου βλεπεται με μια σχετικη ξεκουραση γιατι πεφτει μπολικο γελιο, ακομα και σε οσα fillers εχει. και το σεναριο ειναι εντελως φλου (βιρα τις αγκυρες κι οτι μας τυχει στο δρομο) με αποτελεσμα να ειναι αναλαφρη σειρα. Naruto: Το Naruto κατα τη γνωμη μου εχει οντως πιο ομοιες μαχες με το DBZ, τουλαχιστον οπτικα. Απλα νομιζω πως το παρακανουν ωρες ωρες με τα δραματα και τις εχθρες. Και ειναι και κατι αλλο απροσδιοριστο. Δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα οταν βλεπω/διαβαζω Naruto νιωθω οτι λειπει κατι.:bahhh: One Piece: Αυτο το διασκεδαστικο και παραμυθενιο στοιχειο ειναι νομιζω που με τραβηξε πιο πολυ και θελω να συνεχισω αυτη τη σειρα καποια στιγμη. Απο τις φασεις του DB, η αγαπημενη μου ειναι το παλιο, οταν ο Goku ηταν μικρος. Τοτε το DB εδινε περισσοτερη βαση στο γελιο παρα στο πως θα γινει μια μαχη πιο επικη και πορωτικη απο την προηγουμενη οπως εγινε στο DBZ. Οπως το λες, κι εγω περιμενω να κανω τρελα γελια με το OP. Και φυσικα με το DBZ εχω προπονηθει στους μαραθωνιους anime.:orly: Berserk: Πρωτα απ'ολα να σου πω οτι καθε φορα που θελω να δω μια σειρα σχεδον παντα ξεκιναω απο το manga για να τη δω σε πιο "πρωτοτυπη" μορφη. Ακομα δεν εχω κοιταξει το anime (εκτος απο σκορπιες σκηνες) αλλα απο manga διαβασα περιπου δυο τομους. Η ιστορια μου φανηκε ενδιαφερουσα, αλλα ειναι το ολο κλιμα της σειρας που ειναι βαρυ για μενα. Δεν ειναι οτι μ' ενοχλει η βια και οι υπερβολικες λεπτομερειες στις μαχες:erk:, απλα ειναι το οτι σε γενικες γραμμες μου αρεσουν σειρες που σκαει και λιγο το χειλακι σου. Αν συνεχισω θα τα παρω σιγα-σιγα.:knock-knock: Neko Majin Z: Δε μπορεις να το πεις και συνεχεια, γιατι πρωτα απ' ολα δεν εχει καν σεναριο της προκοπης. Απ' οτι καταλαβα, μολις ο Toriyama τελειωσε το DBZ αποφασισε να κανει παρωδια τις μαχες. Αν και ο πρωταγωνιστης ειναι ασχετος (μα εντελως), καποιοι χαρακτηρες του DBZ εμφανιζονται ως guest σε κεφαλαια, οπως κι ενας καινουριος Saiyan, κι ενα αγνωστο μελος της οικογενειας του Freeza. Ολοι αυτοι φυσικα πολεμουν τον πρωταγωνιστη. :hahaha: Καλα, παιζουν και ποδοσφαιρο, αλλα αντιπαλοι παντα. DBAF: :canthelp:Ε, φυσικα, ο τυπος που το κανει ειναι ταλεντο. Εχει πιασει το σχεδιο και το παιζει στα δαχτυλα. Βεβαια το σεναριο ειναι "καπως":nosey: ("Μου χα χα, ειμαι ο σατανικος κλωνος του Goku!!!:burningbe3:" η "OMG, η μανα του Freeza ειναι μια κακιασμενη Kai!!!:oo:" η "Ενταξει, ας γινουμε ολοι SSJ4 για την πλακα μας!!!:bike:" κτλ), αλλα παραμενει ενα απο τα καλυτερα doujinshi. Till the next time :byejg9:
Jun 15 2009 19:22
Photo

Zoro → Korkofilaki

Daily Delivery! :gotit: Ναι, κι εγώ παρατήρησα ότι σε κάποια επεισόδια του Greek Dub τον λέγαν ο Φρίζερ, ενώ σε άλλο τον είπαν η Φρίζερ... φαίνεται ούτε αυτοί δεν ήταν σίγουροι για το φύλο του!! :hahaha: Όσο για το Kabamaru πλάκα πλάκα αν το κοιτάξεις στο anidb φαίνεται πως η ελληνική μεταγλώτιση είναι η μόνη που κυκλοφορεί πια, πέρα από την ιαπωνική... οπότε σεβασμός, όσο σάπιο κι αν είναι!! XD Από τις σειρές που ανέφερες έχω στην watch list και κατεβασμένα ήδη Fullmetal και Rurouni (αν και απ' αυτό έχω δει τα 4 ovas - trust and betrayal, που ήταν απίστευτα!), ενώ το slayers το έχω μόνο ακουστά αλλά το άφησα για άλλη φορά, too many series to watch!! :hot: Τώρα, για Naruto και OP: Όσο αφορά τις μάχες και ανάπτυξη χαρακτήρων από το λίγο Naruto που έχω δει, μου φάνηκαν καλύτερα και πιο μελετημένα, δυστυχώς ειδικά σε μάχες το OP χαλάει αρκετά imo, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει τις καλές του! Απλά αυτές του Naruto είναι που θα σου θυμίσουν πιο πολύ DBZ, με αύρες και κύματα! Ως προς τα υπόλοιπα, υπάρχουν αποδείξεις ότι το OP είναι ο διάδοχος του DBZ (χωρίς να σημαίνει ότι το αντέγραψε, αν και σίγουρα επηρεάστηκε): - Το πόσο μοιάζουν μερικοί χαρακτήρες και ειδικά οι 2 lead στο έχω αναφέρει! - Ο Oda ήταν fan του Toriyama και του DBZ και μάλιστα οι 2 τους είναι και αρκετά φίλοι, αν και φαντάζομαι θα το ξέρεις! - Το OP το ανέλαβε η Toei, η ίδια εταιρία που έκανε το DBZ, talk about coincidences!! :oo: - Οι ταινίες του OP, μιας και filler κι αυτές, δεν ξέρω αλλά όταν τις έβλεπα μου έφερναν στο μυαλό το κλίμα αυτών του DBZ, θα δεις κι εσύ! - Έχουν άπειρα επεισόδια και τα 2, αν και το OP απ' όσο φαίνεται θα το ξεπεράσει κιόλας! :tensai: -Τα songs και OPs και των 2 είναι απείρως πορωτικά! - Και τα 2 έχουν αυτό το feel good αίσθημα που, προσωπικά τουλ, ένιωθα μετά το τέλος κάθε μεγάλης μάχης Μοιάζουν αρκετά λοιπόν, αν και έχουν και 3 μεγάλες διαφορές: το OP σε αρκετές στιγμές, για να μην πω τις περισσότερες, είναι πιο πολύ παιδικό από το DBZ... αστεία, ατάκες στις μάχες, γκάφες κλπ είναι περισσότερες και, [U]αν και το κάνει πιο διασκεδαστικό και αστείο από το DBZ γενικά μιλώντας[/U] (ξεκαρδίστηκα πολύ περισσότερο με το OP παρά το DBZ, που βρήκα τα περισσότερα αστεία άνοστα), το κάνει και πιο σπαστικό μερικές φορές με την παιδικότητα του. οι μάχες του DBZ σε γενικές γραμμές δεν θα έλεγα ότι διαφέρουν πολύ ως προς στυλ απ' αυτές του OP (με την έννοια της μάχης χωρίς πολλή στρατηγική και του στυλ να τα παίρνεις στο τέλος και νικάς τον εχθρό, όχι ως προς τα μέσα/κινήσεις που διαφέρουν και μοιάζουν πιο πολύ στο Naruto, όπως είπα!), αλλά του DBZ νικάνε ως προς πρωτοτυπία/πόρωση για μένα, που ξαναείδαμε τόσο φοβερές μάχες στον αέρα, με τηλεμεταφορές/γρήγορες μετακινήσεις, κύματα κλπ; 8) αν κάπου υπερέχει κατά πολύ το OP είναι το background (όλο αλλαγές τοπίων έχουμε), φαντασία (αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι και το DBZ είναι φοβερό εκεί, αλλά το OP φέρνει πιο πολύ σε παραμύθι imo) και συγκίνηση/suspense, που είναι σαφώς καλύτερα μιας και σε κάποια σημεία η ιστορία έχει γίνει πολύ πιο μελετημένα και έξυπνα... δεν συγκινήθηκα ποτέ τόσο με το DBZ, κυρίως πορωνόμουν ας πούμε! Σαν σύνολο πιστεύω θα σου αρέσει πάντως, αν αντέξεις να δεις όλα τα eps, μετράμε 405 as of now και συνεχίζει για άλλα τόσα! :hehe: Berserk: Αν σου πω ότι παίζει να είναι η καλύτερη ιστορία που έχω διαβάσει/δει σε animanga, θα το πιστέψεις; :P Βέβαια ναι, είναι θέμα γούστου και σίγουρα δεν πολυπροτείνεται σε κορίτσια και τύπους με αδύνατα στομάχια... αν αντέχεις την δόση βίας ωστόσο, πιστεύω σε ανταμείβει με το παραπάνω με την φοβερή ιστορία του! Θα ρωτήσω μόνο, μιας και φαντάζομαι με το anime ασχολήθηκες, μέχρι πιο ep είδες; Ρωτάω γιατί, αν είδες μόνο το πρώτο, χάθηκες και μετά το dropαρες, το συγκεκριμένο πρώτο επεισόδιο της σειράς παίζει να είναι ένα από τα πιο mind-f@king που υπάρχουν και σε αποπροσανατολίζει πολύ από την σειρά (κοινή πάθηση), ενώ σου spoilαρει ένα χοντρό κομμάτι του τέλους, μιας και ουσιαστικά παίρνει μέρος μετά το τέλος της, οπότε και συστύνω στους νέους viewers να το αποφύγουν, να ξεκινήσουν από το δεύτερο και, αφού τελειώσουν την σειρά, να δουν και το πρώτο! Οπότε αν όντως τα παράτησες στο πρώτο θα σου συμβούλευα να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία! Extra (ταινία ή μάλλον anime το κάναμε! :hot:): Δεν το είχα ξανακούσει αυτό, ότι υπήρχε συνέχεια/parody της σειράς, νόμιζα ότι σύμφωνα με τον Toriyama όλα τελείωσαν μετά το τέλος του Z! :oo: Θα το έχω υπόψην λοιπόν και ομοίως θα σου συστήσω το καλύτερο doujinshi manga για την συνέχεια του DBZ, που, αν και fanmade, απ' όσα ακούω είναι πολύ καλό, το DB AF! Το βρίσκεις [URL="http://desirecampbell.com/project/dbaf/"]εδώ[/URL], αλλά να φανταστώ το γνώριζες ήδη, σωστά; :P
Jun 15 2009 05:20
Photo

Korkofilaki → Zoro

Αρχιζουμε λοιπον.:congrats: Greek Dub::hahaha: Καλα, η ελληνικη μεταγλωττιση ειναι epic LOL, γι' αυτο και μου αρεσει απο κωμικης αποψης. Κατι σαν την επικη μεταγλωττιση του Kabamaru. Αντι να την βριζω γελαω με τις φωνες, μη ζηταμε και πολλα απο τις ελληνικες μεταγλωττισεις. Τωρα τελευταια μονο εχουν φτιαξει καπως τα πραγματα σ'αυτον τον τομεα των anime/cartoons. Αλλα εχω απορια σχετικα με τα ελληνικα επεισοδια, απο που στο καλο τα πηραν και τα μεταγλωττισαν; Κατα καιρους εβαζαν ενα γαλλικο ΟΡ, αλλα απ' οσο εχω προσεξει τα ονοματα που χρησιμοποιουν ειναι σαν αυτα του ιταλικου dub; Αν εκαναν τη σειρα τοσο μπαχαλο, λογικο ειναι να ειναι ετσι το ελληνικο dub και να αλλαζουν τα ονοματα 15 φορες στο ιδιο επεισοδιο... (Tυχαια στο YouTube ακουσα και το γαλλικο dub... τι ηταν αυτο! Σαν αδρφες μιλαγανε, ειδικα ο vegeta...) Videl: Ε ναι, το μαλλι πιο καλο ηταν κοντο. Κι εμενα δε μ'αρεσαν τα μαλλια που ειχε μετα απο αυτο. Τα κοτσιδακια τρωγοντουσαν καπως αλλα την εδειχναν πιο μικρη. Και δε νομιζω να της πηγαινε ελευθερο το μαλλι, δε θα εφερνε και πολυ σε fighter χαρακτηρα. :nosey: Ναμεκιανοι: Στην αρχη, με τον "γερο" Piccolo, το θεμα ηταν "μουσικα οργανα". Ο Piccolo ειχε ξερασει κατι βοηθους με ονοματα οπως Tambourine και Cymbal. Πιο μετα ομως, και ο πλανητης Namek αλλα και τα ονοματα των Ναμεκιανων εχουν σαν θεμα τα σαλιγκαρια. Ο Nail π.χ. βγαινει απ'το snail, και καποιος αλλος που λεγοταν Cargo βγαινει απο το escargot. Namekuji επισης σημαινει γυμνοσαλιαγκας. Τωρα για τα υπολοιπα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη, εχουν κατι να κανουν με slang words στα ιαπωνικα. Αν ψαξεις σε διαφορα DBZ fansites θα βρεις κι αρκετους πινακες/λιστες με τις σημασιες των ονοματων. Αλλες σειρες: Λοιπον, εχω πολλες αλλες σειρες που μου αρεσαν, αλλα στην κορυφη μαζι με το DB ειναι λιγες αυτες που πραγματικα με ενθουσιασαν. Τα τοπ μου ειναι φυσικα το DB/Z, Fullmetal Achemist, Rurouni Kenshin και Slayers (<- σ'αυτο αρχισα να βαζω και ελληνικους υποτιτλους). Ασχοληθηκα καμποσο και με Naruto και One Piece, και ιδου τα αποτελεσματα: Naruto: Ειδα αρκετη απο τη σειρα αλλα δεν καταφερε να με ενθουσιασει. Βαρεθηκα να ψαχνω ποιος νιντζα ειναι ποιος, και ποιος νιντζα εχει σκοπο της ζωης του να φαει ποιον. Αποφασισα να το αφησω στον αδερφο μου.:yawn2: One Piece: Ειδα λιγο κι απ'αυτο και αποφασισα πως εχει μεγαλες προοπτικες να μου αρεσει (καθως και αρκετες ομοιοτητες με DB). :orly:Θα συνεχισω καποια στιγμη, οταν βρω χρονο (καταλαβαινω τη φραση otakuism is killing me περισσοτερο απ'οσο νομιζεις, κι εγω στην ιδια φαση ειμαι):nanana: Μιας και ανεφερες και το Berserk, του εχω ριξει κι αυτουνου μια ματια αλλα αποφασισα πως ειναι πολυ "βαρυ" για μενα. :uhh:Θελω τα anime μου να εχουν γελιο. Το πιο σοβαρο που αντεχω ειναι το manga Blade of the Immortal. Extra: Aφου δεν εχεις χρονο για το DB manga, μπορεις να ριξεις μια ματια στη σειρα Neko Majin Z του Toriyama. Ειναι πολυ μικρη (5 κεφαλαια μονο) και ειναι κατι σαν συνεχεια/παρωδια του DBZ. Bye for nao:byejg9:
Jun 14 2009 16:44
Photo

Zoro → Korkofilaki

I just met my match/nemesis, ένα άτομο που δεν βαριέται να διαβάζει/γράφει!! :hahaha: Εννοείται ότι μιλούσα για τα λεγόμενα του forum ότι είσαι η πιο καμμένη, όχι σε παγκόσμιο επίπεδο... αν το δούμε έτσι υπάρχουν άτομα που ξεπερνάνε σίγουρα κάθε τι κάνω καλά ή ασχολούμαι πολύ! :nanana: Στην "μικρή" κοινότητα του forum με τα 10000 μέλη της όμως είσαι η DB queen, κι αυτό είναι κάτι!! Χοχο ξέρω πολύ καλά τι εννοείς σχετικά του να βλέπεις κι άλλα πράγματα σε ένα anime/ταινία, πίσω από μάχες και ξύλο και που πιθανώς δεν βλέπει κανείς άλλος ή έστω βλέπουν, αλλά άλλα πράγματα στην ίδια σειρά... το ξέρω γιατί κάτι παρόμοιο παθαίνω με One Piece και Berserk, όπως και διάφορες ταινίες, είναι διαφορετικός ο αντίκτυπος στον καθένα! (μέχρι που φτάνεις να ακούσεις και φωνές που μόνο εσύ ακούς... πλησιάζω! :dazed:) Ναι ήμουν τυχερός και πρόλαβα την εικόνα σου με τα μαλλιά του Vegeta, νομίζω μάλιστα την είχα σχολιάσει από κάτω, damn epic stuff!! XD Σχετικά με τις φωνές (πάλι) ξέχασα να σου πω και ότι όσο θαυμάζω το ιταλικό dub, άλλο τόσο βρίζω το ελληνικό! :hahaha: Και δεν είναι να πεις το δα 1-2 φορές το ελληνικό, αν και σίγουρα παρακολούθησα πιο πολλά στα ιταλικά υπήρχε μια περίοδος που τα έβλεπα και τα 2 στην TV! Ενδεικτικά: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=xgYRqXCwliY[/URL] ... κάτι τέτοια με κάναν να γελάω, πως τα κατάφεραν και χάλασαν όλες τις φωνές; :frozen: (Σε βρήκα Βεντσέτα! Είμαι ο θρυλικός Σούπερ Σάγια! και το καλύτερο: Σογκόκου!!) Κι εσύ έχεις σε χαμηλή θέση το ελληνικό ή είσαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του όπως εγώ με το ιταλικό; Επίσης ενδεικτικά (αν και νομίζω στο είχα ήδη δώσει): [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eAWlo2s0iHw[/URL] Ειδικά στην αρχή γίνεται μια άριστη σύγκριση του It Goku vs. Jap Goku... πιο κει έχει και Vegeta! Δες κι εσύ και πες εντυπώσεις! (ps: είναι λίγο κακός ο ήχος) Το manga τώρα: θα 'πρεπε να το διαβάσω ως fan, αλλά που χρόνος, εδώ πέρα θέλω να ξαναδώ το ιταλικό DB τώρα που κατέβασα όλα τα eps και δεν προλαβαίνω, έχω και άλλα τόσα καλά manga και anime να δω/διαβάσω... damn, otakuism is killing me! :uhh: Για την Videl: ναι, το θυμάμαι το σκηνικό με τα μαλλιά (lolz!), το αποτέλεσμα είναι πάντως ότι της βγήκαν πολύ καλύτερα τα κοντά, ακόμη και το πρόσωπο ηρέμησε κάπως, ενώ παλιά έμοιαζε εξαγριωμένη! Τώρα αν τα άφηνε ελεύθερα μπορεί και να της πήγαιναν πάλι, αλλά οι κοτσίδες ήταν fail! :dazed: Συμφωνείς ή τσου btw; :P Είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια από που βγαίνει το όνομα της Bulma, αλλά δεν ήξερα ότι και όλη η οικογένειά της είχε την ίδια μοίρα!! :oo: Επίσης ήξερα για τους Saiyans (kakarotto-carrot,vegeta-ble,raditz-radish κλπ), αλλά όχι για το όνομα αυτό της φυλής τους!! Για τους Namekians μόνο τον Piccolo ήξερα, αλλά δεν το είχα φανταστεί για τους υπόλοιπους, άσε που στα ιταλικά σημαίνει μικρός και στο It Dub το κάνανε Junior (με προφορά Yunior) και δεν του πολυέδωσα σημασία!! :hahaha: Οπότε από που έβγαιναν τα ονόματα των Nail (ο πολεμιστής από τον Namek που ενσωματώθηκε στον Piccolo, νομίζω έτσι λεγόταν) και Dende;; Επίσης μην ξεχνάμε την Frieza family... που έβγαιναν όλοι από παγοψύκτες/κλιματιστικά! XD Celipa ε; Κάτι μέσα μου έλεγε ότι θα ήξερες και το όνομά της, έπεσα μέσα! :terror2: Και πολύ καλή η θεωρία σου περί στρατιωτικής Saiyan κοινωνίας, βγάζει και πολύ νόημα... αυτό θα πει αναλύω ένα φαινομενικά παιδικό shonen σαν το DBZ!! Τέλος, πέρα από DB ποιες άλλες σειρές σ' άρεσαν; (δεν μπορεί, θα υπάρχουν! :nanana:) Και επίσης, με τα άλλα 3 shonen, έστω Naruto και One Piece πως και δεν ασχολήθηκες καθόλου;; Αυτά για σήμερα! :gotit:
Jun 14 2009 03:05
Photo

Korkofilaki → Zoro

Α, ωραια, πολλα θεματα.:congrats: Ναι, ειμαι αρκετη, αλλιως θα ειχε καει ολο το forum. Αν και οπως προειπα, αν δεις αλλες fangirls (ψαξε στο ιντερνετ, ειναι παντου :dazed:) μπορει και να αλλαξεις γνωμη. Απλα εγω παιζει να ειμαι η πιο καμμενη της Ελλαδας. Παγκοσμιως δε φτουραω τιποτα. H φωνη του Goku και τα σχετικα: Στην ιαπωνια τους χαρακτηρες Goku/Gohan/Goten/Turles/Bardock τους κανει μονο ΜΙΑ ηθοποιος. Αυτο φυσικα ισχυει και για τους μικρους εαυτους τους. Βασικα νομιζω πως τα παιδακια τα κανει σκετη γλυκα αλλα οντως ειναι καπως δυσκολο να συνηθισεις την "ενηλικη" φωνη. BTW τους Krillin/Yajirobe τους κανει κι αυτους γυναικα ηθοποιος (αλλη φυσικα). Ξυλοοοοο::bike: Καταλαβαινω, λογικο ειναι σε ενα anime ξυλου να δινεις βαση στο ξυλο, γι' αυτο φτιαχτηκε στο κατω κατω. Κι εγω στην αρχη (κι ακομα, τι τα εχω τα budokai στο PS2:canthelp:) στο ξυλο εδινα βαση. Απλα μιας και ειδα οσο ξυλο ειχε να προσφερει η σειρα αρχισα να προχωραω σε πιο μεγαλο βαθος. (Ο Κουστω του DB εχω γινει πια...:tensai:) Cross Epoch: Ε, ναι δεν ταιριαζουν απολυτα κι ολοι οι χαρακτηρες. Και με τετοιο ντυσιμο τον Vegeta ποτε δε θα τον φανταζομουν. (Κερατακια;;;!:erk:) Η Nami ισως ταιριαζει περισσοτερο με τη Bulma του παλιου DB. Τοτε ηταν κι αυτη πιο bitchy και δυναμικη. Doujinshi: Οχι doujinshi fan ε; Καλυτερα, γλιτωνεις πολλα. Εγω οταν ψαχνω, ψαχνω κυριως για χιουμοριστικες και τρελες ιστοριες χωρις ακαταλληλο περιεχομενο ( = δυσκολο αλλα γινεται). Εχω βρει κατι πραγματικα ξεκαρδιστικα πραγματα (π.χ. αν ειχες δει την εικονα που ειχα ποσταρει με τη θεωρια του Gohan γιατι τα μαλλια του Vegeta στεκονται ορθια οταν εκπαιδευεται με βαρυτητα:hihi2:) αλλα οσα εχω βρει εχουν ερθει με σοβαρο κινδυνο της ψυχικης υγειας μου απο οσα ακαταλληλα και omgδεθελωναθυμαμαι που εχω αντικρυσει στην πορεια. Για να βρεις τους θησαυρους στη ζουγκλα πρεπει να ξεφυγεις απο τα θηρια...:uhh: Fanservice: Εσυ πρεπει οπωσδηποτε να διαβασεις το manga. Φυσικα και θυμαμαι σκηνικα, αφου το μεταφραζω στα ελληνικα:tensai:. Ειδικα στο παλιο DB πεφτει μπολικο fanservice απο Lunch και Bulma (ειδικα αυτην), και με λιγοτερη λογοκρισια απο τη σειρα, και σε εικονα αλλα και σε διαλογους. Γενικα ο Toriyama και σε αλλα εργα του εκτος του DB προσφερει μπολικα οσον αφορα τις γυναικες. Επισης τη Marron την ειδες λιγο γιατι ηταν filler και καθαρα για fanservice και κωμικα διαλειμματα. Επισης, η Videl εκοψε τα μαλλια της γιατι της το ζητησε ο Gohan. Η σκηνη εχει φαση γιατι η Videl κοκκινιζει και ρωταει αν του αρεσουν πιο πολυ οι κοπελες με κοντα μαλλια, κι αυτος σε απολυτη χαϊβανοσυνη σαν τον μπαμπα του της πεταει "ειναι επειδη μπορει να στα πιασει ο αντιπαλος στο τουρνουα".:hahaha: Παρολο που θυμωσε, την αλλη μερα ηρθε με κοντο μαλλι. Saiyaman: Ναι, κανονικα η Videl μετα λεγοταν Saiyaman 2. Στην αγγλικη μεταγλωττιση νομιζω την εκαναν Saiya-girl. Η πλακα ειναι οτι ενω πρωτα κοροιδευε τον Saiyaman για τη στολη και τις ποζες, κατεληξε να κανει κι αυτη τα ιδια. Τον original παντως δεν τον περναει.:fromabove: ΥΓ1: Ειναι κι αυτο ενα απο τα χουγια του Toriyama. Εχει ονομασει την οικογενεια του Mr. Satan με θεμα τον οξαποδω! Οπως π.χ. ολοι οι Saiyan εχουν ονοματα λαχανικων (Saiya -> Yasai = Λαχανικο), η οικογενεια της Bulma εχει να κανει με εσωρουχα, οι Namek με μουσικα οργανα και σαλιγκαρια κτλ. Εχει πλακα αν το ψαξεις τι σημαινουν ολα τα ονοματα. Η Pan μαλιστα ταιριαζει και στο ονομαστικο θεμα του Mr. Satan ως εγγονη του (ο Παν στη μυθολογια θα μπορουσε να θεωρηθει κατι σαν δαιμονας) αλλα και στην οικογενεια του Goku με θεμα το φαγητο (Pan = ψωμι). Καλα, ειδικα στο Budokai που ολοι οι θεατες αρχιζουν και φωναζουν "Sa-ta-n, Sa-ta-n" ειναι λες και κανουν σατανιστικη τελετη! Στη αγγλικη μεταγλωττιση ηθελαν να αποφυγουν ολες αυτες τις αναφορες στον οξαποδω γι' αυτο αλλαξαν το ονομα του σε Hercule. ΥΓ2: Ε, φυσικα και υπηρχαν γυναικες. Ισως ηταν λιγοτερες απ' τους αντρες αφου δεν τις βλεπουμε και πολυ:canthelp: Στο manga δε δειχνει καμια απ' οσο εχω δει, μονο τις Bra και Pan στο τελος, αλλα στο anime ειχε δειξει μερικες στο filler που ο King Kai λεει την "ιστορια των Saiyan" στον Goku κατα την εκπαιδευση του. Στο special ηταν η Celipa που ηταν στην ομαδα του Bardock, και μερικες ασχετες στη φαση που ο Bardock παει να προειδοποιησει αυτους που διασκεδαζουν κι αρχιζουν να τον κοροιδευουν. (Αλλα γμτ θα ηθελα να υπηρχε και καμια στη σειρα ετσι για να δω πως θα ηταν μια γυναικα SSJ. Ισοτητα γμτ, θελουμε ισοτητα:burningbe3:) Τον Bardock δεν το ειδα να νοιαζεται και πολυ για τα παιδια του (η τουλαχιστον αυτο προσπαθουσε να δειξει). Επισης ο Raditz λεει πως ειχαν τον ιδιο πατερα με τον Goku αλλα δε λεει συγκεκριμενα αν ειχαν και την ιδια μητερα. Ειναι πολυ πιθανο αφου οι Saiyan ειχαν μια τοσο "στρατιωτικη" κοινωνια να μην ειχαν καν οικογενειες (ο Vegeta δεν παντρευτηκε ποτε τη Bulma) αν θεωρουσαν ως αδυναμια τα συναισθηματα, και τα παιδια να γεννιουνταν χωρις να υπαρχει σχεση μεταξυ των δυο γονεων. Η μητερα του Goku πιθανοτατα ηταν μια αλλη στρατιωτης που απλα προσεφερε ενα ακομα παιδι το οποιο θα κερδιζε εναν ακομα πλανητη για τους Saiyan. See ya:byejg9:
Jun 13 2009 21:08
Photo

Zoro → Korkofilaki

Ξεκινάω από το τέλος: Φυσικά και αντέχω, μιλάς σε μέλος που έκανε την φήμη του στο site (κακή μεν) λόγω ατελείωτα μεγάλων posts, οπότε όσο έχεις κάτι να γράψεις shoot it κι εσύ! :hahaha: Σχετικά με τον Trunks τελικά παίζει να είδα το σκηνικό με το δεύτερο τσούρμο από κακούς που κόβει και να μην σκέφτηκα ότι είχε και πρώτο... θα το τσεκάρω το συντομότερο δυνατόν. (και πιθανώς θα σου πω! thx πάντως για το ενδιαφέρον!) Για τα Α) και Β) damn οι γνώσεις σου στο DB ποτέ δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν... προφανώς γι' αυτό και δεν έχουμε άλλες (afaik) κοπέλες στο site που να το "πάνε", μια (υπέρ)αρκεί!! :nod: (στο Α) btw όλοι πυρομανείς την ίδια μέρα αποφάσισαν να γίνουν; :hahaha:) Να πω και την κακιούλα μου όμως :hehehe:: Μου φαίνεται ή ο μικρός Goku έχει την ίδια ή σχεδόν την ίδια φωνή με τον μεγάλο; Στο ιταλικό ο μικρός και ο μεγάλος έχουν διαφορετικές φωνές, aka τις δίνουν διαφορετικοί ηθοποιοί... για τον μικρούλη ταίριαζε αρκετά η ιαπωνική, συνεχίζω να μην την πηγαίνω στον μεγάλο όμως! Για το Γ) , χα! Ποτέ δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν και οι Ιάπωνες με τις τρελοιδέες τους... κι άλλο extra επεισόδιο που δεν ήξερα, damn. :frozen: Μμμ σχετικά με το που δίνω βάση θα πω: ανάλογα! Σε άλλα anime μ' αρέσει και το ιστορικό υπόβαθρο κάποιον χαρακτήρων... στο DB, ε, μιας και έγινε γνωστό κυρίως λόγω του ξύλου που περιείχε (+ μιλάς με shounen battle fan!) οπότε νομίζω επόμενο ήταν να πάω με το μέρος των kickass χαρακτήρων! :bleh: (βέβαια μου άρεσε πολύ και ο future Trunks, όπως είπα! Α, και υποψιάζομαι που δίνουν βάση τα άλλα DB fangirls, αν και δεν γνωρίζω κανένα! :wis:) Cross Epoch: Ναι και γι' αυτό και συνδύασαν: Goku-Luffy (πρωταγωνιστές, καλόκαρδοι, βλάκες, δυνατοί και με απύθμενα στομάχια!) Roshi-Sanji (perverts!) Bulma-Nami (η Nami είναι λίγο πιο bitchy imo, όπως και πιο δυναμική, κατά τ' άλλα όμως είναι η τυπική κοπελιά της σειράς με αρκετά να "δείξει" και με δευτερεύοντα χρήση έναντι των πρωταγωνιστών) Piccolo-Zoro (πράσινοι, bad ass και δυνατοί, nuff said! :P) Vegeta-Robin (χμμ εδώ προφανώς απλά ξέμειναν από ομοιότητες και τους έβαλαν μαζί, αλλά έστω έχουν αυτό το σοβαρό στυλάκι... η Robin βέβαια είναι απείρως καλύτερα σκιαγραφημένη για μένα και δεν γκρινιάζει τόσο, αλλά anw... kawai too! :blush2:) Videl: Nah, not rly a doujinshi fan, άντε καμία "καλή" fanart εικόνα να δω! :P Πάντως για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ: Γνωρίζουμε την Bulma στο πρώτο πρώτο επεισόδιο του DB και από κει ως το τέλος περίπου του DBZ ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών σχεδόν πάντα και ο Toriyama δεν παρέλειψε να δώσει λίγο fanservice στους fans, μιας και ήταν η μοναδική -σχεδόν- κοπέλα της σειράς (ήταν και η άλλη που φταρνιζόταν και γινόταν ξανθιά -δεν θυμάμαι το όνομά της- αλλά ποτέ δεν με τράβηξε τόσο... άντε και μια Marion ή κάπως έτσι που ήταν η κοπέλα του Krillin για μερικά eps στο Z, αλλά και πάλι λίγο την είδαμε)! Η Bulma ενώ ακόμη θυμάμαι το σκηνικό στο DB που, δεν ξέρω γιατί, ντύθηκε με λαγοαυτιά και ουρά σαν κοπέλα του Playboy! :nbleed: Επίσης, ακόμη θυμάμαι και το σκηνικό στην 4η DB ταινία, δεν θυμάμαι αν το είχε δείξει και στα επεισόδια, που ο Goku ξαπλώνει πάνω στην Bulma ενώ αυτή κοιμάται, μιας και του θύμισε πως κοιμόταν πάνω στον παππού του, και παρατηρεί ότι "κάτι" λείπει... και αφού έντρομος φωνάζει μια "ΧΑΘΗΚΑΝ!" ξυπνάει και η Bulma και νόμιζε ότι μιλούσε για τις Dragon Balls... ανύπαρκτη φάση, πόσο αθώος μπορεί να 'ναι κανείς; :hihi2: (ελπίζω να έχεις δει/θυμάσαι το σκηνικό!) Έτσι λοιπόν όπως χαρήκαμε τόσον καιρό την Bulma ξαφνικά μας πετάει μια, χάλια αρχικά, Videl με μακρυά μαλλιά η οποία όμως βελτιώνεται πολύ αφού τα κόβει!! :oo: (μάλλον η πιο kawai, εμφανισιακά έστω, female anime character με κοντά μαλλιά που έχω δει ως τώρα!) ... και που κράτησε για μόνο ένα Saga!! :if: Εκεί είναι που παραπονιέμαι, αλλά μεχ, μάλλον δεν γινόταν κι αλλιώς!! Τέλος, βλέπω η ενασχόληση με το DB σε έκανε να χάσεις κάπως τα φυσικά ένστικτά σου, μιας και κανονικά θα έπρεπε να έλεγες Saiya-girl / -woman ... να τι σου κάνει το πολύ DB!! (kiddin' ofc, ξέρω ότι και η Videl το κράτησε έτσι το όνομα στην σειρά, αν δεν κάνω λάθος! :bleh:) Και μερικά υγ για να μεγαλώσω το vm (όπως και την μυωπία σου :P): ΥΓ1: Έχεις ιδέα γιατί ο πατέρας λεγόταν Satan και η κόρη Videl (aka de-Vi-l, όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις); Καμία σχέση δεν είχαν με τον ακατονόμαστο απ' όσο ξέρω, ειδικά ο πατέρας!! :hahaha: Μου θύμισε ένα σκηνικό όπου ένας παιδικός μου φίλος έβλεπε DBZ και, όταν εμφανίστηκε ο Satan, η αδερφή του πήγε να φωνάξει την μητέρα τους γιατί "έβλεπε σατανιστικά πράγματα"!! :hahaha: (και έτσι η θεωρία που έχουν κάποιοι μεγάλοι ότι τα anime είναι του Σατανά ενισχύθηκε, μπράβο Tori! :congrats:) ΥΓ2: Γυναίκες Saiyan δεν υπήρχαν btw; :hahaha: Γιατί, πέρα από την Pan και την Bra που δεν τις μετράω γιατί είναι 1/4 Saiyan αν δεν κάνω λάθος, ούτε μητέρες Goku/Vegeta κλπ γνωρίσαμε ποτέ, ενώ πατέρες ναι, και η μόνη γυναίκα Saiyan που είδα ποτέ μου ήταν στο 1o Special, μία κοντούλα από την ομάδα του Bardock αν την θυμάσαι καθόλου! Παρατήρησες ποτέ καμία άλλη; Any ideas, oh DB tensai; :P Αυτά, καλό διάβασμα/γράψιμο x2! :tensai:
Jun 13 2009 05:29
Photo

Korkofilaki → Zoro

Δινε μου εσυ θεματα, και μη σε νοιαζει το γραψιμο.:congrats: Λοιπον, πρωτον, ο Trunks εναντιον των εξωγηινων. Δες κι εδω (AMV ειναι αλλα τη σκηνη τη δειχνει) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=W_ZSi6YI-s4&feature=related[/URL] Οπως θα δεις, ο Trunks τελικα πετσοκοβει την πρωτη "φουρνια" στρατιωτων, αυτους που ο Freeza διεταξε να σκοτωσουν τους γηινους. Μετα εχουμε μια μικρη εισαγωγη κι ο Freeza διαταζει οσους εμειναν να φανε τον Trunks. Αυτοι ειναι που πεφτουν κατω χωρις πετσοκομμα. Τωρα δεν ξερω αν και τι κοψανε στο ιταλικο, στο ελληνικο παντως τα εδειξε αυτα. Μια που πηρα φορα με το YouTube,:bike: τσεκαρε και μερικα αλλα βιντεακια αν θες κατι σπανιο: A) Ο μικρος Goku μαθαινει τα παιδακια να μην παιζουν με τη φωτια. Επίσης ανακαλυπτουμε γιατι η Bulma δε μαγειρευει ποτε, και βλεπουμε τι δουλεια κανουν στον ελευθερο χρονο τους ο Krillin και ο Yamcha. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=xHUB_F40Rmo[/URL] B) O μικρος Goku μαθαινει πως η πολη δεν ειναι σαν τα βουνα, κι οτι δεν κανει να τρεχουμε σαν ασχετοι μεσα στ' αμαξια. Αφου περασει βουνα και ωκεανους τρεχοντας. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=JgfqlM4Ajg8[/URL] Τα παραπανω δυστυχως δεν εχουν καθολου υποτιτλους αλλα τι να κανουμε.:uhh: Γ) Αυτο εχει υποτιτλους ευτυχως. Ειναι το βιντεο απο καποιο παιχνιδι για την τηλεοραση, στο οποιο προφανως βλεπεις το anime και σε καποιες φασεις παιζεις "ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος". Βασικα ειναι κατι σαν κουιζ και ανασκοπηση της σειρας μεχρι τον Cell. Ολοι μπαινουν στη χρονομηχανη του Trunks και γυρνανε στο παρελθον, ο Goku συναντα τον μικρο εαυτο του και βλεπουμε διασημες σκηνες με commentary απ'τους χαρακτηρες, και σαν εξτρα εχει και μια μαχη με τον Cell στο τελος. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=n5kn5ziu0xU&feature=related[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=QG4QfbyS_Kc[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=LZdZ2KPWbx8&feature=related[/URL] Φιλοσοφιες::tensai: Γι' αυτο μπορει να φταιει που ειμαι κοριτσι και δινω περισσοτερη βαση στους χαρακτηρες και στο υποβαθρο τους παρα στο επιφανειακο σεναριο. Εσυ π.χ μπορει να βλεπεις τον Vegeta και να λες οτι ειναι σουπερ χαρακτηρας και τοσο cool, αλλα εγω την ιδια στιγμη μπορει να προσπαθω να καταλαβω τι περασε τοσα χρονια (ειδικα με τον Freeza) με αποτελεσμα να γινει ετσι ο χαρακτηρας του. Η μπορει πιο απλα να υπερ-αναλυω τα παντα. Δεν ξερω, μου βγαινει φυσικο μετα απο τοσα χρονια. (δε θελεις να μαθεις σε τι πραγματα δινουν βαση κατι αλλες DB fangirls,:frozen: σε σχεση με τετοιες εγω ειμαι φυσιολογικο ατομο) Cross Epoch::wis: Το προσεξα πως ειχαν βαλει παρεα τους χαρακτηρες που ηταν παρομοιοι εστω και σε λιγα σημεια (π.χ. δε θα ελεγα πως ο Sanji ειναι ιδιος με τον Kame Sennin περα απο την "αγαπη για το ωραιο"), αλλα κατα τη γνωμη μου αυτο δειχνει για αλλη μια φορα ποσο επηρεασμενο ειναι το OP απο το DBZ. Πρεπει να βρω χρονο να το συνεχισω αυτο. Videl: Ενταξει, αν το δω απο αντρικη σκοπια λογικο ειναι να θες λιγο οφθαλμολουτρο. :hahaha:Σ' αυτη την περιπτωση μπορεις να ψαξεις για doujinshi, αν και θα σε προειδοποιουσα να μην το παρακανεις. :emptyonexg1: *πολλαπλα ψυχολογικα τραυματα* Τελος... Κρυφη Ταυτοτητα... μ' αρεσει πως ακουγεται αυτο... Μουχαχαχαχα! Σουπερ Korkofilaki! Ως αλλος Saiyaman, υπερασπιζομαι τα δικαιωματα του Dragon Ball να αρεσει σε καθε ηλικια και φυλο! Με την υπερδυναμη μου να ξεφουρνιζω ακαταπαυστα θεωριες και αναλυσεις, ψηνω τον εγκεφαλο καθε αντιπαλου! *ηλιθια ποζα* ΧΑ! :try: Saiyaman... καλα το ειπα. Ολοι θα γελανε με αυτα που κανω, αλλα εγω το στοχο μου τον πετυχαινω. :nosey: Ακομα αντεχεις και διαβασες ως εδω;:byejg9:
Jun 12 2009 18:21
Photo

Zoro → Korkofilaki

Πριν ξεκινήσω, να πω ένα τεράστιο [SIZE=7][B]ΕΥΓΕ, [/B][/SIZE]βρήκα ένα άτομο με όρεξη να γράφει, yayyyyy!!! :joyful: Σχετικά με το 1 ναι, εγώ μιλούσα πιο πολύ για την πρώτη του εμφάνιση... τα πιο κει με Trunks, Goten, Satan και Green Goo ήταν puking material... χάλασαν ακόμη και ένα καλό filler που έφτιαξαν, δεν σταματάνε πουθενά. :puke: Η ποιότητα των specials φαίνεται indd πάντως!! Σχετικά με το 2, damn πως φαίνεται ο καλός ο DBZ fan, σε φιλοσοφία το ανέδειξες!! :nanana: Καλή όντως η θεωρία σου περί Gohan-Goku-Vegeta, αλλά μάλλον ακριβώς γι' αυτό και τον προτιμώ (τον Kakarotto), γιατί ήταν mindless lead και ο δυνατότερος, σε στυλ Luffy! Τώρα σε πολλά σκηνικά (cross epoch αν το 'χεις διαβάσει, ένα 20σέλιδο manga που κάνανε ο Oda και ο Toriyama μαζί και περιέχει χαρακτήρες και του OP και του DB, ή στο διαφημιστικό του Kai) παρομοιάζουν τον Zoro με τον Piccolo... αν και όντως έχουν κάποιες ομοιότητες (πιο αδύναμοι από τον lead, πράσινοι σε κάποια περιοχή, σοβαροί γενικά αλλά κάνουν τις βλακείες τους ενίοτε) στο OP προτίμησα Zoro, μάλλον επειδή είναι πιο cool και αστείος, imo! Όσο για τον Vegeta όλο έλεγε, αλλά μετά δεν έκανε... ο Goku τουλ έκανε, αν με πιάνεις! (μιλάω χωρίς υπονοούμενα btw XD) Η Videl, αν το δεις από αντρική σκοπιά, που πρέπει να είναι η μοναδική anime χαρακτήρας που μου άρεσε με κοντά μαλλιά (τα μακριά την χαλούσαν), την βρήκα πολύ "χαλασμένη" πιο κει... δεκτό αυτό που λες περί διαφοράς Saiyan και Human και εξάντλησης, αλλά είναι fact ότι ίσα ένα saga την χαρήκαμε στις ομορφιές της... :frozen: Σχετικά με το 3, ok you got me, δεν σου ξανακάνω επίδειξη γνώσεων περί DBZ, δεν έχω ελπίδες απ' όσο βλέπω!! :terror2: Και ναι, προφανώς το να είσαι λαστιχένιος σου δίνει ανοσία κι εκεί... τώρα αν περιμένουμε να κάνει παιδιά ο Luffy για επαλήθευση... κλαφ τα!! Το DBZ μέσα σε όλα αυτά που θαυμάζω έχει κι αυτό, είδαμε την γέννηση, ωρίμανση, ενηλικίωση και μέχρι και θάνατο κάποιον χαρακτήρων (φυσικά, και ανάσταση!), παίρνει respect μόνο και μόνο γι' αυτό!! :respect: Κι εσύ κρύβεις την ταυτότητά σου όπως όλοι μας δλδ :hero:, και μετά όταν δεν σε βλέπουν σώζεις την ιντερνετική κοινότητα όσο μπορείς... well done! Αναμένω νέα, αν ποτέ μάθεις τπτ για την σκηνή με τον Trunks... και thx για τον χρόνο που μου αφιέρωσες, δεν ήθελε και λίγο να τα γράψεις όλα αυτά! :bath:
Jun 11 2009 22:42
Photo

Korkofilaki → Zoro

1) Ναι, ολες οι ταινιες filler ηταν... κι ο Garlic Jr παρολο που εμφανιστηκε στη σειρα filler ηταν κι αυτος, γιατι δεν ηταν καθολου στο manga. Ευτυχως τωρα με το Kai τα κοβουν ολα τα filler (αν και ο Brolly σιγουρα ειναι το καλυτερο filler, γιατι δεν εβαζαν αυτον στη σειρα αντιθετα; Βεβαια θα μου πεις στις ταινιες το παραξηλωσαν με τους κλωνους και τα σχετικα). Τα special ειναι λιγο διαφορετικα ομως: Αυτο με την ιστορια του Trunks δεν ειναι filler γιατι βρισκεται (με μικρες διαφορες) και σαν εξτρα ιστορια στο manga, και αυτο με τον Bardock παρολο που φτιαχτηκε απο αλλους αρεσε τοσο πολυ στον Toriyama που ενσωματωσε στο manga τον Bardock και την ιστορια του (η πρωτη φορα νομιζω που γινεται αυτο σε manga) 2) Ασε, ο Trunks μεγαλωσε κι εγινε φλωρος. Για τον Gohan... ξερεις πολλοι το λενε αυτο, οτι "χαλασε", αλλα εγω δεν το βλεπω πουθενα. Απο μικρο παιδακι σου λεει οτι δεν θελει να πολεμαει και οτι θελει να βρει μια δουλεια και να ζησει ησυχα κτλ. Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι οτι ο Gohan δεν πολεμαει για την πλακα του σαν τον Goku, αλλα πολεμαει μονο οταν χρειαστει και οταν κινδυνευουν αθωοι (βλεπε Saiyaman :hahaha:). Η μαχη οντως βρισκεται στο αιμα του και εχει την αναγκη να ξεσπαει που και που αλλα πολεμαει μονο οταν αναγκαστει, κι αυτο φαινεται σε πολλες περιπτωσεις. Ο Gohan δε "χαλασε", οι fans "χαλαστηκαν":emptyonexg1:. Ο Goku κι ο vegeta ειναι καθαροαιμοι Saiyan κι ετσι πολεμουν πιο πολυ για την "καψα" της μαχης παρα για να σωσουν κοσμο. Ναι, ο Goku θελει να σωσει τον πλανητη, αλλα οταν η Bulma π.χ. πολυ λογικα προτεινει να καταστρεψουν το εργαστηρι του Δρ. Gero πριν φτιαχτουν τα ανδροειδη, ο Goku γκρινιαζει γιατι θα χασει τη μαχη. Κι ο Vegeta αφηνει μετα τον Cell να φαει την 18 για να δειξει ποσο δυνατος και μαγκας ειναι, κι ασε τον Trunks να του φωναζει οτι κανει μλκια. Ασε, κατι τετοια με κανουν και τους βαζω σε χαμηλοτερες θεσεις προτιμησης. (και η Videl δε γερασε, αλλαξε μαλλι και το εκανε πιο "μαμαδιστικο" γι' αυτο φαινεται ετσι. Μην κοιτας τους Saiyan που δε γερνανε καθολου, αν εισαι ανθρωπος και ζεις σε τετοια οικογενεια γερνας προωρα απο τις ανησυχιες :hahaha:) 3) Τα ρωτανε αυτα; Οχι μονο το εχω δει, αλλα εχω και το χαζο-παιχνιδακι για το NES στο οποιο βασιστηκε. Για περισσοτερα γελια, ψαξε στο YouTube για διαφορες ιαπωνικες διαφημισεις με θεμα το DB (σταγονες για τα ματια:terror2:, γαριδακια, κτλ) και ελπιζω να εχεις δει τα βιντεο της TeamFourStar και το DBZ Αbridged που κανουν. *Για το OP βιντεο: Αου... ολοκληρο κουρτινοξυλο... Αλλα δεν τον ειδα να ποναει και πολυ, λες να φταιει που ειναι λαστιχενιος; :hahaha: Ο Goku ειχε πεσει αναισθητος και εγινε και κανονικος απο SSJ απ' τον πονο. :erk: ΥΓ1: Οχι, καθολου. Πρωτα απ' ολα ασχολουμαι και με αλλες σειρες (απλα δεν τις εχω παρακολουθησει απο το δημοτικο για να μπορω να τις υπερ-αναλυσω τοσο). Εδω μπορει να ειμαι ετσι, αλλα ειναι μονο επειδη βρισκω θεμα να συζητησω. Αν με δεις IRL ουτε που θα καταλαβεις οτι καν μ'αρεσουν τα anime, ποσο μαλλον το DB. καλα, αν μπεις και στο δωματιο μου κατι θα ψυλλιαστεις με τις φιγουρες/manga/DVD στη βιβλιοθηκη, αλλα περα απ' αυτο δεν δειχνω και πολλα "συμπτωματα", ενα ησυχο κοριτσακι ειμαι.:gotit: ΥΓ2: Νομιζω πως ετσι ειναι και στο ιαπωνικο (θα το ελεγξω:tensai:). Δειχνει ενα "χραπ-χρουπ" και μετα ολοι κατω, ενας μονο ορθιος που του κοβεται η πανοπλια και το scouter, και μετα χραπ το χερακι του Freeza στην κοιλια του. Το κοψιμο σε κομματακια τo φυλαξανε για το grand finale του Freeza.:canthelp: ...Αυτα προς το παρον.:byejg9:
Jun 11 2009 13:11
Photo

Zoro → Korkofilaki

[B]1.[/B] Θυμήθηκα και το σχόλιό σου σχετικά με το γιατί φτιάχτηκε ο Brolly, ως ο θρυλικός ssj, αλλά κλασικά οι fans/παραγωγοί θελαν κι άλλα και πήξαμε στους ξανθούς γαλανομάτηδες!! Χάλια ξε-χάλια οι ταινίες, ήταν πολύ kewl κακός πάντως imo... όχι σαν τον βλάκα τον Vegeta! :burningbe3: Φαντάζομαι και ο Cooler ήταν filler λοιπόν, ε; [B]2.[/B] Καταλαβαίνω την προτίμησή σου σε Gohan, κι εγώ αν δεν χάναμε τον future Trunks (:if:) πιθανώς να ήταν αυτός ο αγαπημένος μου, ο Present ήταν για τα πανηγύρια... Απλά, ομοίως με τον Trunks, ο Present Gohan με χάλασε πως έγινε μετά, nerd και οικογενειάρχης... ο Goku τουλ έμεινε semper fi, από την αρχή ως το τέλος! :congrats: (και η Videl, damn πως χάλασε εμφανισιακά όταν έγινε μάνα, σε ένα saga γέρασε ;_; ) [B]3.[/B] Μιας και είπαμε για special, σου είπα στο προηγούμενο vm ότι κατέβασα ως και το πανσπάνιο OVA που βγήκε μόνο στην Ιαπωνία, μαζί με την κυκλοφορία ενός DBZ videogame (αυτό με italian subs, όχι dub σκέψου), [SIZE=1]ως καμμένη[/SIZE] εσύ το έχεις δει; Αυτό είναι btw: [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2643[/URL] Είναι άλλο, πέρα από τα 20 movies + το νέο special. Επίσης: LOL για την εικόνα!! :hahaha: Κατάλαβες ακριβώς τι εννοούσα, μ' αρέσει που ο τύπος πήγε να δικαιολογήσει το fusion, λέγοντας: "I guess that doesn't explain the rubberiness though so ...uh....Majin Buu must have jumped between them at the last second or something." :hahaha: ναι, ότι βγήκε ο Luffy βγάζει νόημα ενώ!! Τέλος, σχετικά με μια εικόνα που είχες βάλει παλιά στο DBZ thread, σχετικά με τον κακό που πόνεσε πιο πολύ τον Goku :congrats: : [spoiler] [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7466/gokulosesmanhoodduetoor.gif[/IMG] Android 13 :hahaha:[/spoiler]Μισή ώρα για να την βρω :hot: γιατί, ρωτάς; Σπόταρα άλλη ομοιότητα με το OP, τσέκαρε λίγο αυτό το βιντεάκι, από το 6:18 και μετά... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=8GNrHKEsETY[/URL] ... μην ανησυχείς, ούτε 5 δεύτερα δεν είναι η σκηνή και δεν τρως χοντρό spoiler... παίζει να μείνεις όμως λίγο!! :hahaha: ΥΓ1: Δεν θυμάμαι αν σε είχα ξαναρωτήσει, αλλά φίλοι-φίλες δεν παραξενεύονται καθόλου από την μανία σου με αυτό το ουκ ολίγον manly anime;;; :oo: ΥΓ2: Οι Ιταλοί btw απ' όσο κατάλαβα μεταφράσανε το κανονικό ιαπωνικό DBZ, έχω κατεβάσει όλα τα 191 eps και απ' όσο είδα η διάρκεια είναι σχεδόν 20λεπτη, οπότε λογικά δεν πρέπει να έπαιξαν περικοπές-censorship, raackyyyy!! Μοναδική μου απορία, κάτι που μου έμεινε: O Trunks κόβει κανονικά στα 2 και μετά σε περισσότερα κομμάτια τον Freezer/Frieza και στο ιταλικό, αλλά λίγο πιο πριν που στέλνουν μερικά underlings εναντίον του θα ορκιζόμουν ότι θυμόμουν να έχει κόψει κι αυτούς κομματάκια, ενώ τελικά απλά τους πετσόκοψε, νομίζω έδειξε λίγο αίμα, έπεσαν κάτω και τέρμα. :stubborn: Θυμάσαι αν έγινε έτσι και στο ιαπωνικό ή αν έπαιξε censorship; Αυτά τα ολίγα, καλό γράψιμο! :gotit:
Jun 10 2009 23:44
Photo

Korkofilaki → Zoro

Εγω;! Καμμενη;! Με τιποτα...! ΛΟΛ ναι, καιρο εχουμε να τα πουμε:drink: Λοιπον... αφου ρωτας και προσωπικα να σου πω.:hahaha: 1) Ναι, δυστυχως ο Brolly ειναι filler. Δεν εμφανιστηκε ποτε ουτε στη σειρα ουτε στο manga, και επιπλεον αν το καλοψαξεις οι περισσοτερες ταινιες του DBZ δεν κολλανε για διαφορους λογους στην ολη σειρα. 2) Απο DBZ αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Gohan. Μπορει να μην το δειχνω και πολυ, αλλα ναι. Βασικα μου μοιαζει αρκετα στον χαρακτηρα και μπορω να ταυτιστω καπως (αν εξαιρεσεις τη μικρολεπτομερεια οτι ειναι αγορι :hahaha:). Για επομενο θα εβαζα τον Trunks του μελλοντος (δεν ειναι και λιγο να εξαρταται ολο το μελλον απο σενα). Βασικα αυτοι οι δυο πιστευω οτι ειναι και οι πιο "λογικοι" χαρακτηρες της σειρας. Σορι αλλα ο Goku κι ο Vegeta με τη μανια τους να πολεμουν ολο μλκιες κανουν και δινουν ευκαιριες στους κακους να καταστρεψουν τον κοσμο ενω θα μπορουσαν να τους νικησουν πιο ευκολα. Οχι πως δε μ' αρεσουν και καθολου, στην 3η και 4η θεση αυτοι καθονται. Στο το GT δε θα αναφερθω. Μαζι με την ταινια Dragonball τα εχω σβησει απο τη μνημη μου. Μπρρ...:colddd: *ψυχολογικο τραυμα* 3) Το special δε θα εβλεπα; ΛΟΛ ενταξει οι κακοι ηταν για τα πανηγυρια, αλλα ο γενικοτερος σκοπος του ηταν να ξαναδουμε τους χαρακτηρες μετα απο καιρο. Το ΟΡ οντως ηταν πολυ καλο, και εσπασα μεγαλη πλακα με τον Goku και τον Vegeta που εκαναν κοντρες σαν παιδακια. Και βρηκαμε και καινουριο χαρακτηρα, τον αδελφο του. Για το Kai... αφου εχεις συνηθισει τις ιταλικες φωνες θα ειναι οντως δυσκολο να ακους τον Goku/Gohan/Goten... Οσο για την ερωτηση για τον Krillin να σε παραπεμψω αλλου: [URL]http://announcerguy.deviantart.com/art/Fu-sion-huh-58438835[/URL] Χοχο... να τα ξαναπουμε :byejg9:
Jun 10 2009 17:58
Photo

Zoro → Korkofilaki

Χοχο, εσένα έψαχνα! Καιρό είχαμε να τα πούμε και μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες/θέματα συζήτησης σχετικά με το DBZ, μιας και πριν λίγο καιρό κατέβασα [B]τα πάντα[/B] στα ιταλικά, από τις 3 σειρές έως και όλες τις ταινίες και ακόμη και το πανσπάνιο OVA που είχε κυκλοφορήσει μαζί με Videogame μόνο στην ιαπωνία! ... και έτσι είπα να ρωτήσω την πιο [SIZE=1][s]καμμένη[/s][/SIZE] ειδική στο θέμα του forum! :'D Έχουμε και λέμε: [B]1)[/B] Ο Brolly, που τόσο μου άρεσε σαν χαρακτήρας, ήταν filler τελικά; [B]2)[/B] Τόσο καμμένη είσαι με το DB αλλά ποτέ δεν σε ρώτησα: ο fave χαρακτήρας σου ποιος είναι τελικά (από DBZ κυρίως, αλλά και από τα άλλα αν θες); Εμένα μου άρεσε πολύ ο Vegeta όταν πρωτοεμφανίστηκε, αλλά ακόμη κι αν βάλω πέρα τις ταινίες, όπου ήταν ελεεινός, ήταν γενικά χάλια κακός... σκότωνε και πρόδιδε φίλους του όποτε τον βόλευε ή αν ήταν αδύναμοι/σε μειονεκτική θέση, όμως όταν αυτός ήταν σε μειονεκτική θέση μυξόκλαιγε και οδύρονταν... προς το τέλος βελτιώθηκε κάπως αλλά και πάλι... oime :frozen: Ο Kakarotto μπορεί να ήταν κλασικός shounen χαλβαδάκος (αν και από τους πρώτους του είδους του, όχι όπως τώρα που ξεχειλίζουμε από τέτοιους), αλλά τουλάχιστον απέδειξε με τον τρόπο του ότι όντας καλός και νοιάζοντας για την ζωή των γύρων σου, μπορείς και να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, και να σε βοηθήσουν στην ανάγκη και να δυναμωθείς εξασκώντας μαζί τους! Επίσης kudos και στον Trunks, του μέλλοντος όμως... που ήταν cool και καλό παιδί... ο του παρόντος ήταν πρώτα arrogant σαν τον πατέρα του και nerd στο GT. :emptyonexg1: [B]3) [/B]Το Special που βγήκε πριν λίγο καιρό φαντάζομαι το είδες ε ( βασικά νομίζω λόγω αυτού μου είχες αφήσει vm παλιά, αλλά βαριέμαι να τσεκάρω :P); Σου άρεσε; Αν και για την πλάκα ήταν κυρίως, άχρηστοι οι κακοί, είχε ωστόσο 2 θετικά imo: Ένα ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο Cha-La Head Cha-La που είναι από τα αγαπημένα μου OPs [B][SIZE=1]*αναμνήσεις*[/SIZE][/B], όπως και κάποιες αρκετά αστείες πλάκες μεταξύ Vegeta και Goku, ποτέ δεν τους είχα δει να κάνουν έτσι πιο πριν!! XD Τέλος, έριξα μια ματιά σε μερικά επεισόδια του Kai και ακόμη δεν χωνεύω την φωνή του Goku και ακόμη πιο πολύ του Gohan... :frozen:, πάλι καλά που τα βρήκα όλα στα ιταλικά, όπως τα έχω συνηθίσει... του Krillin πάντως μου άρεσε (πιστεύω φαντάζεσαι γιατί, ε; :P).
Jun 10 2009 01:06
Photo

Namida → Korkofilaki

Τι γίνεται, πως τα περνάς; Όποτε μπορέσει βάλε μια εικόνα στο game picture trivia
May 10 2009 13:41
Photo

Korkofilaki → TotalOblivion

Οχι, το γραφει στα αγγλικα, αλλα αν κοιτας απλα τη λιστα δε φαινεται, θελει να ειναι επιλεγμενο. Διαλεξε το πρωτο και μετα προχωρα κατω τη λιστα με τα βελακια στο πληκτρολογιο.
Apr 05 2009 22:20
Photo

TotalOblivion → Korkofilaki

Νωρίς νωρίς :P Το θέμα είναι πως δεν βλέπω πουθενά την επιλογή Fuji TV. Εκτός και αν είανι σε kanji οπότε μάματαXD
Apr 05 2009 20:05