Community Status Updates
Korkofilaki → TotalOblivion
Στο Fuji TV το βαζει. Πεφτει κατα τις 3 τα χαραματα. ΧD
Apr 05 2009 19:20
TotalOblivion → Korkofilaki
ohayo! Εν μου λες... Σε ποιο κανάλι από το keyhole TV είδες το DBkai; Διότι μερικά έχουν password -.- και αυτά στα οποία μπαίνω ( το πρωί βέβαια ) είναι μέσα στις μακακίες.
thnx:)
P.S. τρελό το nickname σου:P
Apr 05 2009 12:01
Seirios → Korkofilaki
γειαααα :) χρονια πολλααααααααα!
το ποστ σου στο 3 ways story αρχικά είναι τρομερό..αλλά έκανες ένα μικρό λαθάκι. ο νέιθαν είναι εκεί. :P
αυτή η ανανέωση είναι για τον Νέιθαν. και επίσης πως είναι εμφανισιάκα γενικότερα μια μικρή περιγραφη.
Dec 26 2008 20:22
Namida → Korkofilaki
Tnx once again for the info. Θα το κατεβάσω και γω σιγά σιγά στα ιαπωνικά.
Btw, ωραίο nick:riiight:
Dec 17 2008 12:35
Korkofilaki → Zoro
Πολυ ωραια τα Ιταλικα opening (1000+ απο τα Αμερικανικα), και τα τραγουδια ωραια - σαν AMV ηταν :D και στο dub εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Ειδικα αμα παιζει και θεμα νοσταλγιας καταλαβαινω. Γενικα το αμερικανικο dub ειναι που δε συμπαθω καθολου.
Επισης:
[URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/711-%C1%F0%FC-%F0%EF%F5-%E2%E3%E1%DF%ED%E5%E9-%F4%EF-username-%F3%E1%F2%3B-19.html[/URL]
Λιγο πιο κατω απο το δικο σου post:hahaha:
Dec 09 2008 21:05
Zoro → Korkofilaki
OMAFAGAD:oo:...well,if it isn't miss Toriyama herself :P
Έπρεπε να το φανταστώ ότι όλο και κάτι θα μου λέγες,μιλάμε για την μοναδική DB fan όλου του site xD
Κοίτα έτσι όπως τα ειπα είναι,το ιταλικό dub ήταν πάρα πολύ καλό και το έχω συνηθίσει από την TV,που το έβλεπα από μικρός,πριν αρχίσω τα net downloads...και έτσι με το που άκουσα την φωνή του Goku στο special έμεινα!
Δεν την περίμενα τόσο "παιδική",δλδ ακόμη και ο Luffy(ή ο Krillin στο DB) μου φαίνετε έχει πιο άντρικη φωνή(άσχετα που οι seiyu είναι και οι 2 γυναίκες xD).
Σαν σύνολο προτιμώ τα jap dubs,αλλά για το Dragon Ball το έχω σε ειδική θέση το ιταλικό....
*παιδικές αναμνήσεις* T.T
Δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=eAWlo2s0iHw"]εδώ[/URL] για την σύγκριση μεταξύ ιταλικού/ιαπωνικού dub...πάω στοίχημα ότι και παλι θα σου αρέσει πιο πολύ το ιαπωνικό,αλλά απλά είπα να στο δείξω...επίσης εγώ μιλάω μόνο για την φωνή του Goku,γιατί αυτήν παρατήρησα...για τις άλλες φωνές υποθέτω πάλι ιταλικό θα διάλεγα σαν σύνολο,αλλά δεν το λέω με σιγουριά.
Τέλος,τσέκαρε και τα ιταλικά openings [URL="http://www.anime.gr/forums/237441-post398.html"]εδώ[/URL] και άκουσε τα αν θες,είναι όλα πολύ καλά,αν και παραδέχομαι ότι εδώ προτιμώ το θρυλικό Cha-La Head Cha-La...απλώς και τα ιταλικά ήταν top.;)
Αν έχεις κάτι να πεις,don't hesitate :)
PS:Eπι ευκαιρίας,το nick σου από που προέρχεται?Το χα περιέργεια εδώ και λίγο καιρό.:hmmm:
Dec 09 2008 20:17
Korkofilaki → Zoro
*Βλεπει post για το OVA του DBZ*
:oo:ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ---
...Εμ, τελοσπαντων, κατα τη γνωμη μου οι original φωνες ειναι πιο καλες, συνηθειο ειναι. Η φωνη του Goku οντως αυτη ειναι, για ολη τη σειρα. Μονο που στο DB ακουγοταν πιο πολυ σαν τον Goten (ειναι μια μεσηλικη με κοκκινα μαλλια που κανει τις φωνες των Goku, Gohan, Goten, Bardock και Turles :hahaha: ψαξε στο youtube να τη δεις και να φρικαρεις). Νομιζω ειναι σκοπιμο που ο Goku ακουγεται σαν παιδακι - δεν εχει και μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα. Οταν γινεται SSJ παντως η κυρια Masako Nozawa κανει πιο χοντρη και αγρια φωνη:hahaha: ετσι για εφε.
Dec 09 2008 19:55
Anelis → Korkofilaki
χαχα ξεραθηκα στα γελια με την εικονα απο το interview with the vampire που ποσταρες!!
Nov 20 2008 23:27
Korkofilaki → Geutella
Ευχαριστω πολυ :blush2: οτι μπορω κανω. Για οτιδηποτε θελει καποιος ας μου στειλει μηνυμα, εδω ειμαι. ^_^
Nov 02 2008 22:38
Geutella → Korkofilaki
Γεια σου Korkofilaki, εμένα δεν νομίζω να με ξέρεις αλλά έχω δει την υπέροχη δουλειά που κάνεις με το manga του dragonball που μεταφράζεις στα ελληνικά, να σου πω ένα μεγάλο μπράβο και επίσης πως ένας μεταφραστής από την animeclipse που μεταφράζει τα Dragonball GT, ο zetto-saiyan ενδιαφέρεται πολύ να συνεργαστεί μαζί σου καθώς και με την anathemanga... νόμιζω ότι πρέπει να είσαι και εσύ μέλος εκεί... θα χαρώ πολύ να βοηθήσω στην επίτευξη μιας τέτοιας συνεργασίας μιας και κάνεις υπέροχη δουλειά και το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας θα ήταν άψογο... επίσης θα ήθελα να αποδεχτείς το friend request μου, θα ήθελα πολύ να έχω επικοινωνία με αξιόλογα άτομα σαν εσένα.
Nov 02 2008 17:10
Korkofilaki → Daf_Chan
^_^ Οι περισσοτεροι μου λενε οτι ειναι απλα περιεργο το ονομα. Thanks!
Oct 26 2008 23:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed