Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

tsintori → Melkor

Ναι ok. Πάντως αν θες να ξέρεις που τις βρίσκω μπαίνω [URL="http://www.deviantart.com/"]εδώ [/URL] ή [URL="http://photobucket.com/"]εδώ[/URL]
Ιούλ 28 2008 20:53
Φωτογραφία

tsintori → hakura

Για το avatar σου μπορείς να ρωτήσεις στο thread "Πως λέγεται αυτό το anime"..... Νομίζω είναι στα anime γενικά.
Ιούλ 28 2008 20:48
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Όχι δεν έχει τύπο ο Aizen. Α και σε αυτά που είσαι υπάρχουν fillers. Είναι ένα με ένα Patros,με ένα μικρό μλκισμένο,και μετά κάτι άκυρα επεισόδια σε στυλ "Ο Hitsugayia παίζει μπάλα"......
Ιούλ 28 2008 20:47
Φωτογραφία

Melkor → tsintori

ναι μαν για το group ρννοω, απλα δεν μπορω να δωσω ρεπ για ποστ στα γκρουπς
Ιούλ 28 2008 20:44
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

diladi an o aizen htan to idio villain alla eixe to idio malli se aspro kai xrisimopoiouse pago to idio kala me ton toushiro 8a ton pigaines??
Ιούλ 28 2008 20:43
Φωτογραφία

hakura → tsintori

[B][COLOR=Purple]δεν κανει τπτ...ρωτα τριγυρω μηπως καποιος ξερει απο που ειναι το avatar μου....please....![/COLOR][/B]
Ιούλ 28 2008 20:43
Φωτογραφία

Α το Σάββατο τελειώνω. Τέσπα για μένα στο bleach οι χαρακτήρες πρέπει να είναι cool και ero κυρίως για να μου αρέσουν. Τον Τoshiro τον πάω πολύ γιατί ο πάγος είναι το αγαπημένο μου γενικότερα "στοιχείο" και για το άσπρο μαλλί.
Ιούλ 28 2008 20:32
Φωτογραφία

nai mwre ton blaka
Ιούλ 28 2008 20:30
Φωτογραφία

Tον τυπά τον grimmjow τον έχεις δει;
Ιούλ 28 2008 20:26
Φωτογραφία

kai ama de s aresoun ta yaoi mhn ta blepeis :P
Ιούλ 28 2008 20:24
Φωτογραφία

kala de stamatane pote auta frontistiria? tespa. O toshiro einai gamatos genikotera. Genika den koitaw to poso dunatos einai kapoios gia na ton krinw. An htan etsi o renji 8a htan apo tous teleutaious :P maresei episis kai o allos o captain me ti roz rompa o gunaikas xD kai o aspromallis gt einai 3igimenos kai o kenpachi pio polu giati einai trelos, mourlamenos, diestrammenos klp :P alla pano apo ola o toushiro:P sto 118 eimai!!! alla exo kaei msn kai den mporo na do parakatw :P
Ιούλ 28 2008 20:23
Φωτογραφία

Πω άσε έρχομαι από 3:30 συνεχόμενου διαβάσματος. Άκου λοιπόν απόψεις. Ο Toshiro είναι πολύ δυνατός (έχει και το ποιο δυνατό σπαθί του πάγου. Τι διαφορά του σπαθιού του θα τι δεις αργότερα, αν το συγκρίνεις με ένα άλλο του πάγου, δεν σου λέω ποιανού) αλλά είναι άπειρος και δεν έχει κάνει ακόμα fully mastered το bankai. Αλλά ακόμα και έτσι τα σπάει. Ο Renji. Ο Renji τους μόνους αντιπάλους που μπορεί να πολεμίσει είναι μόνο κάτι τεράστιοι σε μέγεθος και αργή. Επίσης το bankai του ενώ είναι γαμάτο "εξωτερικά" μπορεί να νικήσει μόνο αργούς εχθρούς. Πάντως οι captains είναι Kuchiki,kenpachi, ο παππούς ο άλλος με τη ρόμπα και ο άρρωστος. Ανερχόμενη δύναμη ο Toshiro. Σε ποιο έχεις φτάσει αλήθεια; Yaoi album:puke::puke:
Ιούλ 28 2008 19:34
Φωτογραφία

ti les kale? exei polu gelio o tupas! apisteuto didimo me ton ichi! kai einai kalos enw deixnei skliros opos k o aristokratis byakuya! (pou m 8ymizei to "Byakugan!" tou neji kai tis hinatas) kai einai kai omorfos muahahaha! alla o agapimenos m so far einai o Toushirou h opos kai na ton lene. o captain tis 10 squad! vevaia 8umizei polu dragonball to stylaki toy alla einai polu gamatoooos! oxi pes!
Ιούλ 28 2008 16:20
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Πάω να κλείσω τον firefox αλλά απαντήσανε στο group. Μπες να δεις τι άφησα στην Ori. Και εμένα τα eps απ' το 20+ μου αρέσανε ποιο πολύ.
Ιούλ 28 2008 15:34
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Ειχα βγαλει το κατανα απο την θηκη αλλα σωθηκες τελευταια στιγμη!!!XD Καλο dn λοιπον,οντως η σειρα τα σπαει!{αν και προς το 30 επεσε καπως για μενα!} {αλλα δεν ειχες πει οτι ηθελες διαβασμα???ετσι το εννοεις εσυ το διαβασμα?XDXD}
Ιούλ 28 2008 15:32