Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hatake Kakashi → tsintori

yes ακριβως αυτο
Jul 30 2008 16:06
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Δηλαδή είναι ένα περιοδικό που έχει πολλά shounen μαζί;
Jul 30 2008 16:04
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

To shounen jump magazine ειναι το περιοδικο που βγαινει καθε δευτερα στην ιαπωνια εχει τα περισσοτερα shounen που κυκλοφορουν,one piece,bleach,Naruto και αλλα πολλα απο εκει παιρνουμε τα νεα τσαπτερ :D τυχεροι ιαπωνες :D
Jul 30 2008 16:02
Photo

tsintori → trynksssj2

Νο trynksss τπτ. Τέσπα άμα δεν γίνεται τίποτα δεν πειράζει. Thanks για τον χρόνο σου.
Jul 30 2008 12:38
Photo

tsintori → GkLoc

Fuck πάλι έχασα πράγματα. Πάω να τα διαβάσω.
Jul 30 2008 12:21
Photo

GkLoc → tsintori

2 Ωρες κοιμηθηκα,Damn!!! και περιμενω λεοφωρειο τωρα,να παω επιτελους Σπιτι!!! Ναι,Λ Φαν τωρα,Ασε,για αυτο εγινε μεγαλο θεμα χθες,Τσακωμοι Ολοκληροι!!
Jul 30 2008 11:31
Photo

tsintori → GkLoc

Το γύρισες σε L fan τώρα; Μα καλά χθες δεν κοιμήθηκες καθόλου; Έχασα τπτ;
Jul 30 2008 11:27
Photo

tsintori → Zoro

Οk Jack!!!!!!!! Πάω να δω και άλλο ep.
Jul 30 2008 11:14
Photo

Zoro → tsintori

Ιακωβος δεν μου πολυαρεσει σαν ονομα{ελπιζω να μην ειναι το δικο σου:hahaha:sry αν ειναι!!}...απλως τα αγγλικα μου αρεσουν πιο πολυ πως ακουγονται συνηθως,συγκριτικα με τα ελληνικα...πχ jack εδω!! Αλλα και παλι καλη μαγκια η προελευση του ονοματος!! Brain Power ftw!!! Oσο για τ'αλλο...ξαναλεω....δεν ειδες το post της!!:hahaha:XDXD Μολις το δεις θα καταλαβεις!! Αν εχεις να πεις τπτ πες το αλλα προσεχε γιατι καραδωκει και καποια στο thread εκεινο!!:hihi2: Παντως οπως ειπα δεν με αλλαξε κατα 100% αλλα 95-99%....δεν ειμαι ακριβως στο επιπεδο της ακομη!!XDXD Τεσπα αυτα,τα λεμε αυριο tsintori-kun!!:gn2:
Jul 30 2008 02:37
Photo

tsintori → Zoro

Λοιπόν άκου ένα άκυρο που μου ήρθε τώρα. Θα μπορούσαμε εκτός από Zoro να σε λέμε Ιάκωβο. Τώρα θα πεις τι μου λέει ο μακάκας αλλά κοίτα. Username=Zoro=Blackjack (στο μεταγλωτισμένο)=Μαύρος Ιάκωβος σε πόλυ ελεύθερο translate=Ιάκωβος (αφαιρώντας το μαύρος). Πάντως πως σε pawnαρε έτσι η Iri. Μόλις το τελειώσω (8 ep θέλω). Θα μπω να γράψω και να διαβάσω τι έγραψε ποια (αν μου ανοίγει το spoil). Πάντως αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό γέρνω υπέρ της Misa. Αν και την απόλυτη απάντηση την έδωσε ο Jiraiya. See ya.
Jul 29 2008 23:28
Photo

tsintori → trynksssj2

Όχι trynkss δεν έσβησα τπτ. Μήπως φταίει το ότι έγραψα/δέχτηκα πολλά vm χθες;
Jul 29 2008 22:30
Photo

Zoro → tsintori

Χαχα πλακα ειχε η παγιδα και το δωλομα αλλα παραλιγο να μαλωσουμε με την iri!! Δεν προκειται να ξανακανω κατι τετοιο ομως,πολυ μεγαλο ρισκο...απο δω και περα Misa hater κι εγω!!:hihi2: [για κανα πειραγμα βλεπουμε,αλλα τπτ το σοβαρο και μακρια απο μισα θεμα!!:P] Αυτα,αντε τα λεμε αυριο στο πιο τρελο group τοτε.....ΒΒ τσιντορί-kun!!xD :gn2:
Jul 29 2008 02:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

sorry re pou argw alla me to pou apantaw anoigw ki blepw episode... etto...sumimasen.... steilto m aurio h opote mporeseis... gn8!
Jul 29 2008 01:35
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Να στο στείλω με pm αύριο γιατί τώρα θα πάω για ύπνο; Please απάντησε μου σε αυτό. Το μνμ πριν από πόση ώρα το έστειλες;
Jul 29 2008 00:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

kai bebaia den exo problima me ta spoils egw
Jul 29 2008 00:42