Community Status Updates
tsintori → Emmanouela
Θα δεις που σε λίγο θα λες "για να δω τι θα γίνει παρακάτω" και θα το τελειώσεις γρήγορα...... Μετά βέβαια θα πρέπει μα περιμένεις για 20 σελίδες την βδομάδα...:uhh::uhh::uhh:
Jul 31 2008 00:33
Emmanouela → tsintori
ηδη μπηκα και διαωασα λιγο απο naruto!
πολυ καλο φαινεται!!! ^^
Jul 31 2008 00:27
tsintori → Emmanouela
Ναι τα είδα. Το δεύτερο μου άρεσε πολύ. Το πρώτο ήταν μίκρο. Αν θες τώρα να κατεβάσεις manga μόνο από torrents ή να γίνεις μέλος σε κάποιο site. Πάντως το να τα διαβάζεις online είναι καλύτερο...........
Jul 31 2008 00:25
Emmanouela → tsintori
Αrigato gosai mas!!! στο thread του batman σου εχω βαλει link για να δεις trailer απο την ταινια!
Jul 31 2008 00:17
tsintori → Emmanouela
Α μιας και είδα ότι θα ξεκινήσεις το manga του naruto ξεκίνα απ' το Kakashi gaiden που τα σπάει κανονικά. Μετά θυμάσαι στο anime την προπόνηση του naruto; Θα πρέπει να διαβάσεις λίγο νωρίτερα απ' το 312 νομίζω διότι δείχνει κάποια γεγονότα που δεν τα έχει δείξει στο anime.
Θα δεις ότι θα πορωθείς άσχημα και θα καταλάβεις την αξία του Itachi. Happy reading....
Jul 31 2008 00:14
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Υο what's up. Φαντάζομαι με το ρυθμό που πηγαίνεις θα κοντεύεις να τα τελειώσεις. Όλα καλά κατά τ' άλλα;
Jul 30 2008 23:55
tsintori → red pyramid
Ηι. Eίδα το groupaki που έφτιαξες. Όταν εννοείς ballads μπορούμε να βάζουμε και τραγούδια όπως nothing else matters (metallica), dreaming neon black(nevermore) κτλ,κτλ;
Jul 30 2008 19:59
Zoro → tsintori
Kαλη πορωση λοιπον!!
Τα λεμε συντομα και ελα μαγειρεψε τπτ οταν επιστρεψεις!:P
Jul 30 2008 17:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed