Community Status Updates
iristella → tsintori
Τιποτα βρε...Anytime...Ο πατερας του Light αν και πηρε τα Shinigami eyes δεν χρησιμοποιησε το DN ......Και γι αυτο πεθανε ευτυχισμενος και μην μαθαινοντας την αληθεια για τον γιο του.
Ξαναβλεπεται ανετα το Dn......Ειναι απο τις καλες σειρες οντως......
ΒΒ
Aug 06 2008 18:06
tsintori → iristella
Domo arigato Iri-chan.
Πρέπει να ξαναδώ ορισμένα πράγματα πάλι. Και ο στούμπος μου άρεσε πολύ σαν character (όχι όπως ο L βέβαια).
Και είναι όπως είχε πει ο Ryuuk "Όποιος χρησιμοποίησει το Dn πεθαίνει άσχημα"
(Και που να ήξερε ο πατέρας του Light". Όντως εκεί που βλέπει να τον L ήταν ωραίο....
Πραγματικά φανταστική σειρά. BB.
Aug 06 2008 18:01
tsintori → Shikamaru
Κάνε edit στο post σου στο Naruto γενική συζήτηση. Είναι spoil.
Aug 06 2008 15:45
tsintori → dbgoku
Τhanks για το request Narutard!!!!!!
Και ναι Minato is the best.
Aug 06 2008 00:22
tsintori → Neuro
Όχι καλά έκανες και μου το είπες.
Αν και πάλι δεν βρεις τπτ στείλε μου vm ή pm να ψάξω να βρω κανά βιβλίο για την ανατομία....
Aug 05 2008 15:06
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
re 3enerosa pou htan mono "4" anupomono na ma8w poios lakamas einai to 1... eida kai to 182 tora kai ama bro pc sto nhsi 8a arxiso ta manga =)
loipon feugo ora gia blue star paros-> paros-naxos-hrakleia-SXOINOUSA! yeeeeeeah!!!
xorioudaki SOU RXOMAIIII!
filiaaaa!
Aug 05 2008 14:23
tsintori → JoHnAroC
Είδα ότι είχες πρόβλημα υγείας. Ελπίζω να ανάρρωσες. Περιμένω να δω το πρώτο manga σου.
Και πάλι περαστικά....
Aug 05 2008 00:49
tsintori → Orion19
Kαλά Ok. Ελπίζω να σου απαντήσουν (διότι και εγώ σε ένα αρχείο που το είχα στείλει για αναγνώριση έκαναν μια βδομάδα να απαντήσουν). Bye bye......
Aug 04 2008 22:02
Orion19 → tsintori
Την βρήκα και εγώ τη σελίδα κλικάρωντας το αρχείο στο πρόγραμμα. Αλλά, νομίζω πως είναι κάπως γενικό οπότε καλού κακού θα περιμένω οδηγίες απο τους τύπους στην εταιρία. Θενκς!
Aug 04 2008 21:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed