Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
tsintori → Ephialtes
Thanks Ephialtes!!!!!
Το Monster αν δεν κάνω λάθος το έχει και dd section. (για να μην το ψάχνω δλδ).......
Αύγ 03 2008 21:33
tsintori → iristella
Α thanks!!! Shoujo είναι σαν τα shounen σε πιο ανάλαφρο στυλ;
Α και θα ξαναβάλεις το προηγούμενο avatar; Ήταν πραγματικά φοβερό........
See you later. (μετά τις 12 μάλλον) BB......
Εdit: Τώρα είδα αυτό που μου έγραψε ο Ephialtes......
Αύγ 03 2008 21:32
Ephialtes → tsintori
Ακου στο ιδιο στυλ με το DN ειναι το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1539"]Monster[/URL]
Και το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5586"]VK [/URL]ειναι 13 eps, Shoujo και δεν επικεντρωνεται πολυ στην δραση αλλα στο romance
Πως τα shonen εαπευθυνονται κυριως σε αγορια, τα shoujo απευθυνονται κυριως σε κοριτσια
Αύγ 03 2008 21:31
iristella → tsintori
Ειναι shoujo αλλα αρκετα καλο και προσεγμενο απο υποθεση και σχεδιο....... Ρομαντικου περιεχομενου με στοιχεια μεταφυσικου (vampires)..... Ειναι 13 επεισοδια ο πρωτος κυκλος που ολοκληρωθηκε πριν κανα 2 βδομαδες.... ΑΑΑΑ αρχισα και το Code Geass το οποιο τα σπαει! Lelouch FTW!!! αν και εχω δει πολυ λιγο μου θυμιζει πολυ Light Yagami......
Αύγ 03 2008 21:29
Ephialtes → tsintori
Sorry δεν ηθελα να κανω quote στο δικο σου ποστ αλλα στου Shikamaru, μπερδευτηκα
Αύγ 03 2008 20:32
tsintori
→
Chief_Chips
Τρέχα πρώτα στο thread για το batman και πάρε απάντηση........
Αύγ 03 2008 20:22
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Λοιπόν είπα θα το εξετάσω άλλη στιγμή και θα σου πω:nbleed::nbleed::nbleed:
Πάντως είναι άθλιοι οι τύποι.
Αύγ 03 2008 20:07
tsintori → iristella
Συμφωνώ με τον Doulis. Καλό αλλά δεν σου ταιριάζει.........
Your choice βέβαια.....
Αύγ 03 2008 20:06
iristella → tsintori
Kαλημερα tsintori kun........χμμμ Σαν το Dn Ε??????? Τι να πω κι εγω δεν εχει τυχει να βρω αλλο στο ιδιο στυλακι....... Δοκιμασε ομως το Μοnster και το Darker than Black,,,, Ειναι δυο απο αυτα τα οποια εχω προγραμματισει να δω αμεσα και εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τα δυο και απο οσα τα εχω ψαξει μοιαζουν πολυ ενδιαφεροντα.
Αύγ 03 2008 11:47
tsintori → iristella
Ηello. How are you;
Να σου πω; Ξέρεις κανα καλό anime με υπόθεση....... Διότι στο dn θέλω δύο επεισόδια να το τελειώσω και θέλω να δω αν υπάρχει άλλο έτσι με μυστήρια υπόθεση.........
Αύγ 03 2008 11:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται