Community Status Updates
Neuro → tsintori
Γεια μόλις έφτιαξα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη ... αν θέλεις ρίξε μια μάτια...φωτογραφίες σύντομα θα ανεβάσω!
Aug 08 2008 17:36
Emmanouela → tsintori
Hola!!!
Καλα ειμαι εσυ???
Δεν το εχω τελειωσει ακομα. Το κατεβασα απο torrent (με βολευε περισσοτερο) αλλα επειδη δεν εχω χωρο στο δισκο δεν μπορω να το ξεziparo. Παντως εχω παρει τους 3 πρωτους τομους και τους εχω διαβασει! :D
Aug 08 2008 14:23
Umi no Ossan → tsintori
δεν το βρισκω...εχεις λινκ;;;
Α οκ το ειδα στο thread !!!!
Aug 08 2008 12:55
tsintori → Umi no Ossan
Ούτε και στο οnemanga έχει βγει ακόμα, Καλώς θα δούμε.......
Γεια!
Εdit: Μόλις βγήκε στο onemanga.
Aug 08 2008 12:39
Umi no Ossan → tsintori
Βασικα ειναι για τους binktopia τωρα δεν ξερω γενικα τι παιζει με αυτα τα πραγματα....
Aug 08 2008 12:34
tsintori → Umi no Ossan
doulis είδα αυτό που έγραψες στο naruto thread. Αυτό ισχύει γενικά ή μόνο για το mangashare;
Aug 08 2008 12:30
Neuro → tsintori
Ακόμα κανένα:hahaha:...και δύστυχος έχω PC πενταετίας :emptyonexg1: που δεν τα σηκώνει τα προγράμματα και δεν μπορώ να ασχοληθώ στο σπίτι μου:nanana:. Άλλα από προγράμματα φέτος θα μάθουμε 3d max και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι:nosey:.
Aug 07 2008 17:58
tsintori → Neuro
Αλήθεια τι προγράμματα χρεισημοποιείτε;
3ds max,maya ή και ποιο εξιδικευμένα;
Aug 07 2008 17:05
dbgoku → tsintori
no thnx man....αφου βλεπω σαρεσει naruto,bleach και basket...ε.. απο κει και περα εισαι must για να βρισκεσαι στη friends list..XDXDXDXDXD;)
Aug 07 2008 14:55
tsintori → Neuro
"Εγώ σπουδάζω έστω και 3D Animation και το animation δεν είναι μόνο το σχέδιο είναι πολλά παραπάνω"
Έλα ρε σπουδάζεις 3d;
Σε ποια σχολή;
Aug 07 2008 00:39
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Λοιπόν την Παρασκευή αναμένεται να έχουμε φοβερό chapter στο Naruto.....
Ακόμα δεν έχεις δει τα thread που σου είπε ο Mihalakis;
A και θες να στα λέω με λεπτομέρια ή μια περίληψη;
Aug 07 2008 00:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
ela mou!!!Telika exei pc edo! kai 2 malista... alla epeidh einai pl akrivh h adsl exoun isdn me 64 kbps teleios gamhse ta sernetai to sumpan... metrhsa 5 lepta na anoi3oun ta mail mou full... hese mesa!oute episodes oute tpt!! an mporeis 8elw na me enimeroneis opote vgainei neo chapter h episode sto naruto... oso gia bleach... exo meinei akoma sta epeisodeia oute logos na perimenw na katevoun ta chaps... pfffftespa!arigatou gozaimashita!jia na!
Aug 06 2008 21:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed