Community Status Updates
tsintori → Zoro
[QUOTE]Τέλος, Quote:
Originally Posted by [B]tsintori[/B]
[I]Οι χαρακτήρες στο one piece δεν πιάνονται. Είναι σχεδόν όλοι [B]γελοίοι[/B] και ελλεινά δυνατοί.[/I]
Από πότε θεωρείται καλό χαρακτηριστικό να είσαι γελοίος; :hahaha:[/QUOTE]
Δεν το λέω ως θετικό αλλά συμβάλει πολύ στην κωμικότητα της σειράς.
Εμένα βασικά η ιστορία που με συγκίνησε περισσότερο ήταν του Brook.....(Ο οποίος μόλις πετάει τα skull jokes με κάνει να λιώνω).
Για το soundtrack του naruto.....
Του shippuuden αν εξαιρέσω 2-3 κομμάτια σε σύγκριση με του πρώτου μέρους είναι πολύ υποδεέστερο. Όχι ότι είναι κακό αλλά η δουλειά που έχει γίνει στη μουσική στο πρώτο μέρος είναι φοβερή....
Sep 18 2009 00:30
Zoro → tsintori
Μμμ περιμένω να τελειώσω και το manga του Naruto αλλά δεν είμαι ακόμη σίγουρος ως προς το ποιες δυνάμεις/ιστορία μ' αρέσει πιο πολύ, θα παιχτεί και από το τι θα δείξει πιο κει!
Πάντως μ' αρέσει περισσότερο η έννοια του chakra από τα Devil Fruit, αν και όχι πάντα.
Από fanservice έχεις δίκιο, η Robin εκεί ήταν :himitsu:, αλλά θεωρώ ότι και το Naruto δεν έχει άσχημο, απλά λιγότερο από τα άλλα 2 (OP, Bleach).
Το story της Robin από συγκίνηση πάντως δεν έχει καταφέρει να το φτάσει κανένα άλλο στο Naruto ως τώρα imo! Και όσο για το Shippuuden, θέλω λίγο παραπάνω από 30 eps για να το ξεφορτωθώ, οπότε λέω να το δω όλο πια και μετά περνάω στο manga! Έχω πορωθεί να ακούω το soundtrack του πάντως, δεν το περίμενα αλλά στην χειρότερη είναι ισάξια καλό με του OP, βρήκα πολύ καλά κομμάτια και στο πρώτο Naruto και στο Shippuuden!
Τέλος,[quote=tsintori]Οι χαρακτήρες στο one piece δεν πιάνονται. Είναι σχεδόν όλοι [B]γελοίοι[/B] και ελλεινά δυνατοί.[/quote]Από πότε θεωρείται καλό χαρακτηριστικό να είσαι γελοίος; :hahaha:
Sep 17 2009 14:40
tsintori → Zoro
:hi:
Moυ αρέσει πάρα πολύ το one piece.
Είδα και για την για μένα πιο epic σκηνή από όλο το anime.
[spoiler]Λέω εκείνη που ο sanji βλέπει τον Zoro μέσα στα αίματα και του λέει τι έγινε και αυτός του λέει τπτ. Μιλάμε πωρώθηκα άπεορα σε εκείνο το σημείο.....[/spoiler]
Τώρα για σύγκριση με το naruto νομίζω δεν υπάρχει. Το naruto μου αρέσει περισσότερο σε κάποια σημεία το one piece σε άλλα.
Πχ το στόρυ του naruto μου αρέσει πιο πολύ.
Οι δυνάμεις στο naruto μου αρέσουν πιο πολύ ειδικά τα bloodlines.
Οι χαρακτήρες στο one piece δεν πιάνονται. Είναι σχεδόν όλοι γελοίοι και ελλεινά δυνατοί.
Σε καταστάσεις επίσης το one piece δεν πιάνεται. Μπορεί να γίνεται της πόπης αλλά να πετάξει ο franky ενα super και να λιώσεις......
Πάντως κόψε το anime του naruto τώρα που δεν έχει μπει στο πιο πωρωτικό ark και διάβασε το manga........
Ναι στο manga του naruto το προτελευταίο ark ήταν λίγο lame αλλά σε αυτό αρχίζει να ξαναπαίρνει τα πάνω του. Θα δείξει.
Α ναι και κάτι που ξέχασα, το fanservice στο one piece είναι επίσης έτη φωτός μπροστά. Ειδικά στο thriller bark η Robin ήταν ντυμένη και έπαιρνε κάτι στάσεις σαν π.....α. Ε ρε κωλόφαρδος που είναι ο sanji.....
Αυτά από μένα.:drink:
Sep 17 2009 00:50
Zoro → tsintori
Been a while, ex-peacemaker του πληρώματος! :P
Τπτ μωρέ, έχω καεί να βλέπω Naruto αυτή την περίοδο, χτες έφτασα στο 81 του Shippuuden και σύντομα το τελειώνω και περνάω στο manga και δουλεύω τον GK σαν ένας τάχα Sasuke fan! Τον πάω πιο πολύ από τους άλλους 2 (Naruto, Sakura) δλδ, αλλά μετά δεν με τρελαίνει κιόλας, ειδικά η σύγκριση Naruto-Luffy ανύπαρκτη, ο 2ος νικάει άπειρα!
Η σειρά μου άρεσε πολύ ωστόσο, σε διαφορετικά σημεία από το OP, αλλού πιο πολύ και αλλού λιγότερο, αν συνεχίσει έτσι ίσως και να τις έχω ισάξιες. Δεν ακούω πολύ καλά λόγια για το manga τελευταία όμως, ενώ του OP που το τελείωσα κι αυτό έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Σαν το συνεχίσω θα δείξει!
Εσύ είδα είσαι στο 382 του OP, δλδ μετα-Thriller Bark φάση αν δεν κάνω λάθος, με τα fillers με Nami και Robin drooling! Πως σου φάνηκε η σειρά ως τώρα, γενικά και απέναντι στο Naruto;
Sep 16 2009 15:43
tsintori → Zoro
"You damn spybot, stop mocking Naruto, it's 1000 times better than the other anime with pirates (forgot it's name, duh)."
Hey hey what's the meaning of that;;;;
Η prof pic είναι όνειρο της sakura;;;
Sep 16 2009 14:29
tsintori → GkLoc
AAAAAAAAA, έχεις λόγο να πηγαίνεις για αρχαία, για μένα ήταν μια ώρα χάσιμο..... Τέσπα, απολυτήριο να κοιτάξεις να βγάλεις καλό γιατί το ζητάνε. Btw στο one piece είμαι στο 382.....
Sep 16 2009 14:25
GkLoc → tsintori
Πω ασε ρε,σημερα 7ορω και ειχε και μια κολωζεστη γιναμε καρβουνα τελειως πρωτη μερα,τουλαχιστον στα αρχαια μας κανει μια ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ καινουργια,πρωτη φορα προσεχα στα αρχαια τοσο πολυ,και περασε λιγο ευχαριστα η μια ωρα,αλλα η υπολοιπες 6,αστα καλυτερα....
Σκεφτομαι σοβαρα να παω εξωτερικο να σπουδασω,ισως Ιταλια...
Sep 15 2009 14:59
tsintori → GkLoc
Έλα temme, τι γίνεται;;;;;
Εγώ σχεδόν καθημερινά είμαι στο forum αλλά κάνω post μία στο τόσο.
Ρε καψερά σας δώσανε απευθείας πρόγραμμα; έλεος δλδ...... Αχ, θα βαρεθείς να λες υπομονή αλλά ενας χρόνος είναι θα περάσει.
Αλήθεια ποια σχολή θες;;;;
Sep 14 2009 23:38
GkLoc → tsintori
Που'σαι χαμένος βρε Tsi....
Άσε άσε,αρχίσανε τα βάσανα,πρώτη μέρα σήμερα και ήδη μας παρέδωσαν Full πρόγραμμα,έχει να πέσει τρελό ξεκώλωμα φέτος...
Εσυ ποτε αρχιζεις University btw?Α και μην ξεχασω..
...temmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XP
Sep 14 2009 22:59
tsintori → Phantom Duck
Οmg, δεν το πιστεύω ότι άλλαξες ava, χάσαμε το 313.....
Πάντως αυτό είναι πιο κουλ..
Sep 08 2009 00:43
tsintori → Glaurung
Άντε συγχαρητήρια. Αρχές Οκτώβρη ξεκινάμε αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε. Θα δω το πότε όταν πάω για εγγραφή.
Aug 28 2009 12:25
Glaurung → tsintori
Μια χαρά , πέρασα εκεί που ήθελα .Εφαρμοσμένων μαθηματικών και Φυσικών επιστημών , στο Μετσόβιο . Πότε ξεκινάτε εσείς ? :)
Aug 27 2009 13:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed