Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Congrats! Χαίρομαι για σένα! :D [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7358"] Εδώ[/URL] αν θες να διαβάσεις περίληψη και σχόλια (πιο πολύ τελευταίες σελίδες τα σχόλια γιατί μόλις βγήκε η σειρά) και για torrent link του πρώτου επεισοδίου τσέκαρε το τελευταίο τελευταίο post μου. Για το 2ο επεισόδιο πάλι, που μόλις βγήκε, [URL="http://www.animetake.com/fairy-tail-episode-2/"]εδώ[/URL]! Αν δεν σου αρέσει αμέσως δώσε του καμιά ευκαιρία, όπως και το OP πιστεύω ότι θα αργήσει αλλά θα γίνει αρκετά καλό σιγά σιγά, ήδη το 2ο μου φάνηκε μια βελτίωση!
Οκτ 19 2009 22:32
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Nαι ρε συ Αθήνα πέρασα, πληροφορική. Ναι το naruto για μένα είχε πέσει αλλά τα τελευταία 2 chapters μου αναζοπύρωσαν το ενδιαφέρον. Όσο για το one piece δεν θέλει και πολύ φαντασία. Μόνο να σκεφτείς τους πιο δυνατούς πειρατές εναντίον των πιο δυνατών marines αρκεί........ Για δώσε κανά link για τι σειρά.
Οκτ 19 2009 22:26
Φωτογραφία

tsintori

Nαι ρε συ Αθήνα πέρασα, πληροφορική. Ναι το naruto για μένα είχε πέσει αλλά τα τελευταία 2 chapters μου αναζοπύρωσαν το ενδιαφέρον. Όσο για το one piece δεν θέλει και πολύ φαντασία. Μόνο να σκεφτείς τους πιο δυνατούς πειρατές εναντίον των πιο δυνατών marines αρκεί........ Για δώσε κανά link για τι σειρά.
Οκτ 19 2009 21:47
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Τέρμα οι πανελλήνιες δλδ (λέω κι εγώ :p); Όλα καλά με μόρια, σχολές και τέτοια; OP όντως στο Impel Down θα γίνει χαμός, αλλά που το ξέρεις εσύ; (που να δεις και πιο κει πάντως) :P Naruto btw κι εσένα σου φαίνεται έπεσε κάπως (και πιο πολύ από το OP) στα τελευταία chaps ή μπα, once a shinobi always a shinobi; :P Το anime το προτιμώ κι εγώ, σκέψου ότι βλέποντας το 422 μου δημιούργησε μια ατμόσφαιρα κι ένα συναίσθημα που το manga δεν είχε καταφέρει, ειδικά τώρα που βελτίωσαν το σχέδιο ευτυχώς, μακάρι να το κρατήσουν έτσι!! (στο shabondy με είχε χαλάσει πολύ το σχέδιο) Και μουσική πολύ καλή! Ο Marimo εδώ και καιρό λείπει, τελευταία είχα Sasuke, Vegeta και τώρα Pein... χρειαζόμουν αλλαγές και ο Yahiko ειδικά μου άρεσε πολύ σαν εμφάνιση! Άσχετο αλλά βγήκε σε anime το Fairy Tail, μια σειρά που θυμίζει OP αλλά με μάγους αντί πειρατών, αν σε ενδιαφέρει ριξ' της μια ματιά, βγήκαν τα 2 πρώτα eps κι εμένα μου άρεσε σαν κλίμα!
Οκτ 19 2009 21:13
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Ωχ ευτυχώς που μου το θύμισες να το βγάλω!!!!!!!!!!!!!!!! Για τον marimo εννούσα το ava...... Όχι one piece δεν διαβάζω. Προτιμώ το anime ειδικά τώρα που θα γίνει της πόπης.
Οκτ 19 2009 21:06
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Εδώ είναι αλλά έχει εξεταστική και δεν έχει πολύ χρόνο για νετ! :hot: Btw το Naruto μου τα χάλασε στα τελευταία γεγονότα στο manga (ναι το τελείωσα!)... μέχρι μάχες Pein και Itachi σε αρκετά σημεία το είχα βρει καλύτερο του OP, αλλά πια... OP is king! Έχει όχι μόνο την ίδια φάση της αρχής, αλλά καλυτερεύει! Αμείωτο ενδιαφέρον! :hero: Το OP manga το διαβάζεις και συ τελικά; (ξεχάστηκα) :? Πως πας γενικά πάντως, πανελλήνιες mode on και μυαλά στα κάγκελα; :P
Οκτ 19 2009 16:39
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Οi, oi ,oi που πήγε ο marimo;;;;;;;
Οκτ 19 2009 12:57
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Οi, oi ,oi που πήγε ο marimo;;;;;;;
Οκτ 19 2009 12:46
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ρε συ από το ένα άκρο στο άλλο πας...... Στο μαθηματικό όλα αυτά τα μαθήματα είναι κατ' επιλογήν.
Οκτ 01 2009 11:04
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Yep. Eχω παρει ιστορια. Αλλα τελικα, εκανα 2 συνεδριες σεπ και κατεληξα αλλου. Το μαθηματικο εχει ολα οσα θελω. Μαλλον θα στοχευσω εκει. Συνδυαζει τη διδακτικη, με την πληροφορικη και τα μαθηματικα και την ψυχολογια. Και εχει και τμηματα ξενων γλωσσων. Εκει λοιπον καταληγω. Τα χει ολα οσα ηθελα απο μικρη!
Σεπ 30 2009 23:45
Φωτογραφία

δεν πρέπει να πας θεωρητική για αυτό;;;;
Σεπ 30 2009 22:07
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Ehhh μεταφραστρια-διερμηνεας-διπλωματης στην Ιονιο. Προχθες το αποφασισα. Μεχρι τωρα ψηνομουν για προγραμματισμο. Μαλλον θα μπει δευτερη επιλογη..
Σεπ 23 2009 13:07
Φωτογραφία

tsintori

Για μένα κόφτο και τώρα το anime αλλά ok κάνε ότι θες.....
Σεπ 18 2009 00:57
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Του Brook μου είχε αρέσει πιο πολύ στο manga, αλλά ναι ήταν ωραία ιστορία indd! Σαν της Robin καμία ωστόσο, imo! :P Ναι η αλήθεια είναι ότι περισσότερα κομμάτια μου έμειναν από το πρώτο Naruto παρά το Shippuuden, αλλά κι εδώ μ' αρέσουν αρκετά, plus έχει akatsuki! Anw σύντομα το τελειώνω και περνάω στο manga, να δω επιτέλους τι παίζει με Itachi και Pein, άχτι το 'χω!
Σεπ 18 2009 00:51
Φωτογραφία

Καλά είμαι, εδώ ετοιμάζομαι να ανέβω Αθήνα για να εγκατασταθώ...... Άντε εσείς υπομονή ένας χρόνος είναι θα περάσει..... Αλήθεια για τι σχολή σκέφτεσαι;;;
Σεπ 18 2009 00:35