Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Xεχε, τα θυμάμαι. Θα βαρεθείς να λες στον εαυτό σου υπομονή. Εγώ εδώ ήσυχα, ξεκουράζομαι......
Ιούν 30 2009 22:04
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Αααααχ χεστα κι αστα...περασε μια βδομαδα μενουν αλλες 4..αααααχ =( Τι κανεις εσυ; Ολα καλα;
Ιούν 28 2009 23:54
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Και εγώ ελπίζω να έρχομαι αρκετά συχνά........
Ιούν 28 2009 22:59
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Οι προβολές γίνονται σε ένα μαγαζί το Dassein στα Εξάρχεια. Φέρνουμε εξοπλισμό και pc Και απολαμβάνουμε όλοι το θέαμα.Για περισσότερες πληροφορίες στα ανάλογα thread. Kινηματογράφος δυστυχώς δεν διατίθεται στην τιμή του πακέτου.:P Διατίθεται όμως ποτάκι και καλή παρέα. Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά!
Ιούν 28 2009 22:55
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμα....... Να σε ρωτήσω, οι προβολές είναι σε κινηματογράφο;;;;;
Ιούν 28 2009 22:45
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

hello, woh do you do;;;;; Ξεκινήσατε μαθήματα;;;;
Ιούν 28 2009 22:37
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Kάνω εκστρατεία υπέρ του Sasuke.. Αααα γενικά μιλάς xD (*ήχος από ασφάλεια που κάηκε*).... Μια χαρά σε βρίσκω για Αθήνα. Άντε να σε βλέπουμε και από κοντά από εδώ και εμπρός στις προβολές. ^w^. Κατά τ άλλα και εγώ καλά ειμαι. Τελείωσα εξεταστική και τσουρουφλίζομαι με anime, manga και J-doramas. Κανονίζω και για διακοπούλες οπότε είμαι jet! Εσύ? Θα πας πουθενά?
Ιούν 28 2009 22:35
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Τα έχω γράψει στα βάσανα του μαθητή, αν θες να ρίξεις ένα βλέφαρο. Πάντως έρχομαι Αθήνα που ήθελα..... Γενικά μπαίνω αρκετά στο forum αλλά γράφω ελάχιστα αποφεύγοντας να λέω τα ίδια και τα ίδια. (ειδικά στα thread με το naruto)...... Anywauy, εσύ πως τα πας;;;;
Ιούν 28 2009 22:32
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Nα σαι καλά tsintori μου . Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Καιρό έχουμε να σε δούμε εσένα. Πως τα πήγες με τα μαθήματα? Ελπίζω όλα καλά ε?
Ιούν 28 2009 01:12
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Χρόνια πολλά και από εμένα και ότι επιθυμείς......... Α έχει και το kage bunshin γενέθλια, lol!!!!!!!!! Anyway καλά να περνάς.
Ιούν 27 2009 18:20
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Υο τι γίνεται; Ξεκινήσατε φροντηστήρια;;;;
Ιούν 22 2009 20:03
Φωτογραφία

tsintori → Glaurung

Έλα ρε μεγάλε τι γίνεται. Τα έγραψα στα βάσανα του μαθητή. Αν θες κοίτα τα. Συγχαρητήρια και καλές σπουδές εύχομαι.
Ιούν 19 2009 16:38
Φωτογραφία

Glaurung → tsintori

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση ! Καλά αποτελέσματα την Παρασκευή και όπως και να έχει σου εύχομαι να περάσεις κάπου που τελικά θα σε ευχαριστεί και θα σε γεμίζει :gotit: Για πού σκέφτεσαι πάντως να περάσεις ? Η εύχεσαι ?:P[FONT=Calibri][COLOR=#000000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Ιούν 17 2009 21:51
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Ok,ok πάλι καλά...... See ya.
Απρ 06 2009 22:01
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Ok,ok πάλι καλά...... See ya.
Απρ 06 2009 21:47