Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Xεχε, τα θυμάμαι. Θα βαρεθείς να λες στον εαυτό σου υπομονή. Εγώ εδώ ήσυχα, ξεκουράζομαι......
Jun 30 2009 22:04
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Αααααχ χεστα κι αστα...περασε μια βδομαδα μενουν αλλες 4..αααααχ =( Τι κανεις εσυ; Ολα καλα;
Jun 28 2009 23:54
Photo

tsintori → iristella

Και εγώ ελπίζω να έρχομαι αρκετά συχνά........
Jun 28 2009 22:59
Photo

iristella → tsintori

Οι προβολές γίνονται σε ένα μαγαζί το Dassein στα Εξάρχεια. Φέρνουμε εξοπλισμό και pc Και απολαμβάνουμε όλοι το θέαμα.Για περισσότερες πληροφορίες στα ανάλογα thread. Kινηματογράφος δυστυχώς δεν διατίθεται στην τιμή του πακέτου.:P Διατίθεται όμως ποτάκι και καλή παρέα. Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά!
Jun 28 2009 22:55
Photo

tsintori → iristella

Δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμα....... Να σε ρωτήσω, οι προβολές είναι σε κινηματογράφο;;;;;
Jun 28 2009 22:45
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

hello, woh do you do;;;;; Ξεκινήσατε μαθήματα;;;;
Jun 28 2009 22:37
Photo

iristella → tsintori

Kάνω εκστρατεία υπέρ του Sasuke.. Αααα γενικά μιλάς xD (*ήχος από ασφάλεια που κάηκε*).... Μια χαρά σε βρίσκω για Αθήνα. Άντε να σε βλέπουμε και από κοντά από εδώ και εμπρός στις προβολές. ^w^. Κατά τ άλλα και εγώ καλά ειμαι. Τελείωσα εξεταστική και τσουρουφλίζομαι με anime, manga και J-doramas. Κανονίζω και για διακοπούλες οπότε είμαι jet! Εσύ? Θα πας πουθενά?
Jun 28 2009 22:35
Photo

tsintori → iristella

Τα έχω γράψει στα βάσανα του μαθητή, αν θες να ρίξεις ένα βλέφαρο. Πάντως έρχομαι Αθήνα που ήθελα..... Γενικά μπαίνω αρκετά στο forum αλλά γράφω ελάχιστα αποφεύγοντας να λέω τα ίδια και τα ίδια. (ειδικά στα thread με το naruto)...... Anywauy, εσύ πως τα πας;;;;
Jun 28 2009 22:32
Photo

iristella → tsintori

Nα σαι καλά tsintori μου . Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Καιρό έχουμε να σε δούμε εσένα. Πως τα πήγες με τα μαθήματα? Ελπίζω όλα καλά ε?
Jun 28 2009 01:12
Photo

tsintori → iristella

Χρόνια πολλά και από εμένα και ότι επιθυμείς......... Α έχει και το kage bunshin γενέθλια, lol!!!!!!!!! Anyway καλά να περνάς.
Jun 27 2009 18:20
Photo

tsintori → GkLoc

Υο τι γίνεται; Ξεκινήσατε φροντηστήρια;;;;
Jun 22 2009 20:03
Photo

tsintori → Glaurung

Έλα ρε μεγάλε τι γίνεται. Τα έγραψα στα βάσανα του μαθητή. Αν θες κοίτα τα. Συγχαρητήρια και καλές σπουδές εύχομαι.
Jun 19 2009 16:38
Photo

Glaurung → tsintori

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση ! Καλά αποτελέσματα την Παρασκευή και όπως και να έχει σου εύχομαι να περάσεις κάπου που τελικά θα σε ευχαριστεί και θα σε γεμίζει :gotit: Για πού σκέφτεσαι πάντως να περάσεις ? Η εύχεσαι ?:P[FONT=Calibri][COLOR=#000000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Jun 17 2009 21:51
Photo

tsintori → Zoro

Ok,ok πάλι καλά...... See ya.
Apr 06 2009 22:01
Photo

tsintori → Zoro

Ok,ok πάλι καλά...... See ya.
Apr 06 2009 21:47